Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By wroom
Meni je isto bilo DO J*** !!! :sladoled: :trampolina:
(osim onog dela sa skljocanjem fotoaparata, tu se u potpunosti, da ne duzim pricu, slazem sa SHMI :up: )
By Bombina
izvinite ja bih molila da zabranjen za nosenje fotodigtalni aparata
slazem se shmi,nisam imala pojma ko to ovo slika
c c c
drugi put bez fotografa raznosenje
idemo sledece zurke vidimo se
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by SUNNY GIRL

tinkerbell i reveal uhvacene kako igraju u kavezu! imam i corpus delicti u telefonu!

:blush: :klap: :blush:
Korisnikov avatar
By Paki
:)
Meni, a i mom de?aku je sino? bilo bolje nego na prošloj žurezi. Ja se video sa nekoliko ljudi za koje nisam znao da su gay, lezbo ili bisex...(usput, ni oni za mene)... tako se jedna devojka isprepadala, pa je reakcija bila u fazonu: "Molim te, nisi me video ovde!"
Upoznao sam radoznalu, EYA-u (kona?no :yay: :sesir: ) i Super Maria (pre žurke)...
Sve u svemu, uopšte nije bilo loše, samo što je pivo (MB) kao i prošli put bilo 150 kinti, iako je bilo re?i da ?e se to ovog puta spustiti na 100...
Što re?e tessio :kiss: 4 all ! (Ja sam ti ono mahnuo negde oko pono?i, ako se se?aš :wink2: )

@radoznala
Izvini za loše "kaveziranje", ipak ti nisam dorastao za takve slatke sexy poduhvate :nesiguran:
Korisnikov avatar
By colorado
MB i jeste bio 100.

Mada, mislim da su konobari pokusali da deru. Tako su waterlily tekilu naplatili 100, a kad sam ih ja pitao posto je rekli su da je 150.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by tinkerbell

Izvinjavam se svima koji su morali da me gledaju u kavezu ... :blush:
Jao bas ste bili dobri u kavezu! Ja sam se bas skenjao sto su pocela da me bole stopala, pa nisam mogao da vam se pridruzim.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by colorado
Originally posted by tinkerbell

Izvinjavam se svima koji su morali da me gledaju u kavezu ... :blush:
Jao bas ste bili dobri u kavezu! Ja sam se bas skenjao sto su pocela da me bole stopala, pa nisam mogao da vam se pridruzim.
Doci ces nam sledeci put :klap: :dancing:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
E bas mi je zao sada sto nisam bila:ugriz:..jeb ga, kad me sve mrzi u poslednje vreme. Al' na sledecu ima da se nateram da dodjem:dj:
Korisnikov avatar
By Egmont
Drugi DJ je super, pustao je muziku, a ne pesme. Sto publika ne trazi :) Fanta je mene kostala 150 dinara. Budite manje paranoidni androidi, Sonja nece objaviti fotke. Dobra prica sa Goranom (decko ocito pije krv nevinim decacima). Neke tetke smorile. Ma, bilo je DOBRO :)
By жњ
Evo tek sad se ukljucujem , imala sam neke obaveze pa nisam mogla pre na forum.

kmh, kah kashljoooc!!!

Bila sam ubedjena da necu doci, no ipak sam dosla i do jaja se provela :D Cela ekipa je bila SUUUPEEER, ne bih sad da nabrajam jer znam da cu nekog sigurno zaboraviti, a onda se ziva pojesti, ali sa izuzetnom pohvalom za dve ekstra raspolozene preslatke forumasice u kavezu! Go girls, GOOOOO ;)

Zika - super

Atmosfera - super

i na kraju: Kad ce sledeca da na vreme izaberem perje ;)

kiss svima :kiss:
Korisnikov avatar
By reveal
bilo je Xtra, samo sto me odvaljuju ruke od onih shipAka :lol:

upoznala sam Lunju (napokon) i colorada, i odusevila se obojicom :D

muzika je bila svremenanavreme dobra... malo mi je zao sto nisu poneli Avant Garde, ali what the heck. :D

i posebno moram da pohvalim eyu za ono sarmantno penjanje na sipku.... :lol: sta vam je mladost... :tegovi: :D
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by SUNNY GIRL

zanimljivost - dolazim kod eye i pocinjem :" jel tu Myself?"
eya:" jeste. a sto?"
sunny :" dovedi mi je"!! (zvucalo je kao da je izgovorio jordanski seik svome evnuhu u haremu)

eya :" razumem druze komandire!"

(prolazi vreme....)

posle 30 min - dolazi eya i dovodi jedno simpaticno crnokoso devojce i izgovara:"evo je".
sledi sok.
vec neko vreme citam postove korisnice pod nickom "Myself" i zakljucila sam da tu i tamo ima sta pametno da kaze te sam imala zelju da je upoznam a ona krije svoj lik ko zmija noge i vatikan svoj budzet i sve nesto uzmice. kad ono pruzam ruku i kroz alkoholnu maglu spoznajem da je to cura koju vec nekoliko meseci unazad vidjam po lokalima sumnjivog karktera uglavnom u lumperajskoj fazi kako podvriskuje uz dzeja! :nazdravlje: :sise: :zvizdi:

eto Myself, obrukah te na forumu.....

sta imas da dodas? :njanja: :njanja: :njanja: :njanja:

Joj, Sunny narusi mi forumski ugled! :spank: Cek', cek'...ja sam kao imala 'ugled' :puzzle:
A, i Eya te trazila, sve sa mnom, 15 minuta. :lol: Kaze, 'ajde da upoznas Sunny girl. Ja njoj lepo kazem, ali nas dve se poznajemo oooodaaavno. Ona nista. Uze me za ruku i krenusmo u potragu. :smeh:

Jbt, kada si dosla u Lotos lepo smo se javile jedna drugoj na ulazu. Sta sada serentas? Jooooj, zalim sve i dinar sto stavih ti u nedra dok si 'pilotirala' na onoj barskoj stolici u gornjoj A. sa ko zna koliko promila alkohola u krvi. :nono: :doh: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Morpheus
s obzirom da sam prvi put bio na zurci takvog tipa bilo je sasvim ok...mada moram da se pozalim na DJ koji je posle dobrog seta svakako lepseg DJ-a pustao smor.....i ono fotografisanje......u svakom slucaju bilo je ok...vidimo se i sledeci put.... :sluske: :klap: :bye:
Korisnikov avatar
By Paki
MB i jeste bio 100.

Mada, mislim da su konobari pokusali da deru. Tako su waterlily tekilu naplatili 100, a kad sam ih ja pitao posto je rekli su da je 150.
Pa ne da su pokušali, nego su o?igledno drali naivne (ali ne baš mnogo mlade) majmune poput mene, mog de?ka i još nekolicine ljudi !

MB i crno vino su nam obojica napla?ivali po 150 dinara bez greške celo ve?e!

I šta ja treba da radim slede?i put, da špartam po celom Lotos-u i pitam sve ljude koliko njima napla?uju ili da svakog iz šanka i onu dvojicu protresem iz ga?a ili da cimam organizatore za rukav ili da zovem obezbeðenje da me izbaci napolje, jer sam se drznuo da insistiram da mi se pi?e napla?uje po unapred odreðenoj ceni, a ne u zavisnosti od toga da li ?e se nekome od one dvojice di?i na mene ili ne?e ?!?
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Nama su svaki put naplatili 100 :blenta:
Korisnikov avatar
By Paki
Radujem se zbog vas.
Korisnikov avatar
By radoznala
Zurka je bila extrinjo!!!!!!!!! Celo vece sam bila :hyper:

Bilo je puno slatkih devojcica (i decaka), svi su bili super raspolozeni (ili je meni bila prevelika zurka u glavi).... Ma samo kad je Tinkerbell igrala sa mnom u kavezu, sve je jasno... :lol: :smeh:

Jedva cekam sledecu! Nekoga vidjam samo na tim zurkama :obraz:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by radoznala
Ma samo kad je Tinkerbell igrala sa mnom u kavezu, sve je jasno... :lol: :smeh:

:zmija: :smug: :zmija: :smug:

:pivce:
By Bombina
videla sam kako je radoznala upalila malu lampu pa luda je
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by reveal
upoznala sam Lunju (napokon) i colorada, i odusevila se obojicom :D
hmmm :lukavi: , jedan ipak mora da te više oduševi, ZAR NE?!!! :lukavi:

hvala, Tessio, za free upad i zaboravi da smo kontaktirali to ve?e. :trep: moje ?antranje celim putem od SC-a do Trga kako ?e biti smor žurka se potpuno isplatilo, jer se desilo upravo suprotno. (kao i uvek kad to radim...) :smilegrin:

vidimo se i idu?i put!
Korisnikov avatar
By Lunja
Zurka je bila EXTRA (NENA)! :tetka:

:kiss: za reveal i Tinkerbell i ostale lezbace....
By Acorn Girl
Cula sam da je bilo super i bas mi je zao sto nisam mogla da dodjem. Ali sam zato poslala svoju sadasnju i svoju bivsu :shake: da se malo prozezaju bez mene. :hvala:
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by bombica
videla sam kako je radoznala upalila malu lampu pa luda je
Da je srece bilo da sam upalila veliku lampu.... :cupakosu: :cyborg:
:pucaodsmeha: Prsla sam skroz!

@Tinki

:pivce: Mada ja ne bih pivo...
A gde je moj ambrel?:kletva:
By Bombina
radoznala nevaljala si i zajebavas meeeee
ocuuuu da iiiiigraaaam
tinke davit cu ja tebe s kim prsla s strejtusu drugaricu i da bih ja pricala s njom,luda sunny girl ,tek je ona kriva
By SUNNY B
Originally posted by Myself
Jooooj, zalim sve i dinar sto stavih ti u nedra dok si 'pilotirala' na onoj barskoj stolici u gornjoj A. sa ko zna koliko promila alkohola u krvi. :nono: :doh: :njanjanja:
a to si bila ti?

:shocked: :shocked: :shocked:

a ja se pitam ujutro otkud mi pare u majici? lele..........
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by radoznala

@Tinki

:pivce: Mada ja ne bih pivo...
A gde je moj ambrel? :kletva:
Pa tu je...samo da ga nadjem :smeh: :smeh:

Pa znam da ti ne bi :pivce: ... znam ja sta bi ti .. :lol: :lol: :lol:

Ajd' .. :mobilni:
By Bombina
i ja!
bit ce na drugom mesto i jos malo i to sam ja sigurna
By Bombina
Originally posted by tessio
:palacinke:

:grin:
aha aha volis li to
ja cu ti da vodim najbolje mesto makar ces ici
neces zazaliti :D
jeste li bila na festu
grrr nisam bila i jer su mi dosli...fali ima da gledam i ono sto aj svidja taj film grrr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!