Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by SUNNY GIRL
tinkerbell i reveal uhvacene kako igraju u kavezu! imam i corpus delicti u telefonu!
Originally posted by coloradoDoci ces nam sledeci putOriginally posted by tinkerbellJao bas ste bili dobri u kavezu! Ja sam se bas skenjao sto su pocela da me bole stopala, pa nisam mogao da vam se pridruzim.
Izvinjavam se svima koji su morali da me gledaju u kavezu ...
Originally posted by SUNNY GIRL
zanimljivost - dolazim kod eye i pocinjem :" jel tu Myself?"
eya:" jeste. a sto?"
sunny :" dovedi mi je"!! (zvucalo je kao da je izgovorio jordanski seik svome evnuhu u haremu)
eya :" razumem druze komandire!"
(prolazi vreme....)
posle 30 min - dolazi eya i dovodi jedno simpaticno crnokoso devojce i izgovara:"evo je".
sledi sok.
vec neko vreme citam postove korisnice pod nickom "Myself" i zakljucila sam da tu i tamo ima sta pametno da kaze te sam imala zelju da je upoznam a ona krije svoj lik ko zmija noge i vatikan svoj budzet i sve nesto uzmice. kad ono pruzam ruku i kroz alkoholnu maglu spoznajem da je to cura koju vec nekoliko meseci unazad vidjam po lokalima sumnjivog karktera uglavnom u lumperajskoj fazi kako podvriskuje uz dzeja!
eto Myself, obrukah te na forumu.....
sta imas da dodas?
Originally posted by coloradoPa ne da su pokušali, nego su o?igledno drali naivne (ali ne baš mnogo mlade) majmune poput mene, mog de?ka i još nekolicine ljudi !
MB i jeste bio 100.
Mada, mislim da su konobari pokusali da deru. Tako su waterlily tekilu naplatili 100, a kad sam ih ja pitao posto je rekli su da je 150.
Originally posted by coloradoNama su svaki put naplatili 100
Mada, mislim da su konobari pokusali da deru. Tako su waterlily tekilu naplatili 100, a kad sam ih ja pitao posto je rekli su da je 150.
Originally posted by radoznala
Ma samo kad je Tinkerbell igrala sa mnom u kavezu, sve je jasno...
Originally posted by revealhmmm , jedan ipak mora da te više oduševi, ZAR NE?!!!
upoznala sam Lunju (napokon) i colorada, i odusevila se obojicom
Originally posted by radoznalaPa tu je...samo da ga nadjem
@Tinki
Mada ja ne bih pivo...
A gde je moj ambrel?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!