- 13 Feb 2006, 11:40
Uh, pa sa nekih 5 godina sam vozila bajs po stanu i zabola glavu u metalni stok, jos imam kopce na celu. Bitna stvar je da uopste nisam plakala, da ne sekiram mamu, koja je plakala za obe.
Nesto pre toga me je raspalila lopta u glavu na utakmici nekog drugoligasa (to je jedina utakmica kojoj sam u zivotu prisustvovala, ako se ne racunaju petlici Radnickog). Dzizs, kad te nesto raspali ne vidis zvezdice nego belo.
Jos uvek imam oziljke na kolenima i laktovima od bajsa, skejta i rolera, pa necu podrobnije o tome, takve stvari su bile default do 14. godine.
Imam i jednu forumashku. Bile smo pre nekih vek ipo kod jedne forumasice gajbi, kapiram da je bilo pola zenske ekipe sa foruma. Ta cica ima neku spravu za trbusnjake, kao kleknes pa vozis to cudo (koje je valljkastog oblika) od visine gudi ka napred, pa ga vracas, a ono pruza otpor, jer funkcionise po principu autica na navijanje. I ja htela da se kurcim pred Sunny kako sam jaka, i nategnem to cudo najvise sto moze, i krenem da ga vracam, a ono se zaletelo i nabilo u moje noge a ja sam pala na bradu. Isuse, koja zla sprava. Kapiram da je prizor bio komedija.
Jednom sam naprasno odlucila da treba da pokusam da se druzim sa devojcicama, i brale smo ruze sa kojekakvog zbunja, naravno ja nisam videla otvoren saht ispod grma i upala sam unutra jednom nogom, sve napravivsi spagu, sva sreca da nisam ponela perorez.
Inace, padala sam sa visina do 3 metra bar 2x godisnje, dva puta sam se vozeci bajs bez ruku zabila u stub, hiljadu puta sam pala s bajsa tako sto bih pri velikoj brzini prvo stisnula prednju kocnicu, hvala bogu nikad nisam pala na glavu.
Bila je ona bandera kod SKC-a, ona kod stepenista, i nije bila dobro uzemljena, tako da si mogao da pravis strujno kolo tako sto jednom rukom drzis banderu, a drugom stepenik. I sad nas 10 budala smo celo vece glumili Bibu Struju i drzali se u kolu i pustali struju kroz nas, mislim nije bas da ti se nesto strasno desi, ali nije bas ni da te ne strese. Onako, dovoljno je jaka da ti se tresu ruke, ali ocigledno ne ubija na licu mesta. I kad smo se dovoljno indukvali i namagnetisali, otisli smo kucama. Problem je nastao kad sam dosla kuci i htela da zatvorim prozor, posto mi je ta struja na odredjeno vreme onesposobila osecaj dodira, gurula sam onaj prozor prejako, i on se razbio, sreca moja da sam stajala dijagonalno pa 140x140 cm razbijnog stakla nije palo na mene.
Jednom sam bila sama kod tetke i nisam imala upaljac, pa sam sipala parfem na zippo, medjutim upaljac se zapalio i ja ga ispustila, i dok sam gazila po njemu, nisam ni primetila di mi ruke gore, pa sam zaradila gadan plik sa strane domalog prsta leve ruke.
Inace, zapalila sam se jos jednom, na nekoj proslavi Nove Godine, mesala sam apsint sa secerom i vodom (ono kad prvo zapalis secer na kasicici, pa promesas pa sipas vodu), i opet spalila ruke, jer je casa bila presiroka, a ja toliko pijana sa sam ispolivala ruke sipajuci apsint. Zlo i naopako, ruke su mi gorele do pola puta do laktova, hvala bogu da je sudopera bila na 3 metra, pa sam prosla bez plikova i opekotina.
Moje najgore povrede iz detinjastva nisu nastale mehanickim putem - najgore bih prolazila na plazi - onako, zaigram se sa ostalom decom, blejim ceo dan na plazi (bez nadzora - mene su pustali da vilenim okolo sama jos od 4.-5. godine), dodjem kuci i shvatim da su mi ledja fluorescentno roza i da peku ko sam bog djavo, i onda ja tako vristim, a zbor baba i zena mi maze jogurt po ledjima. Inace, to mi se desilo i ovog leta, iako sam matora kobila, jer uopste ne provalis da goris na suncu dok isto ne zadje, tek onda krene muka, dok se tamo cvaris, osecas samo neznatno peckanje. Sto je najgore, niko drugi ko bi proveo svo to vreme samnom nikad nije toliko izgoreo, neki pocrne, neki dobiju blagu nijansu crvenog, a ja ko da sam se suncala na gama zracima. I onda me pitaju gde sam nasla faktor 70, pa mislim stvarno, ne radim to zabave radi. Odlazak na Adu za mene je kao odlazak u smrt. Nemojte nikad da se smejete onoj deci sto se kupaju u belim majicama, nemate pojma kakve su ih muke na to naterale.
Btw, nikad nisam slomila nijednu kost.