Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Upoznala sam tek nekoliko ljudi,ali se ne secam dobro svih posto je to bilo pre godinu dana-EYA,Tea,Shmizzlica,Draco,Inner-Smile,Sunny Girl(nisam najsigurnija),videla ParisH,takodje samo videla kako izgledaju SuperMario,avalon,Dusan Maljkovic,onda.. izasla sam sa ArtDeCock-om(ali on se trenutno ne pojavljuje),MorbidAngel(njoj sam odnela mache) i ne mogu vise da se setim.Molim da mi oprosti neko ako sam ga propustila :shrug:
Korisnikov avatar
By EYA
ja ne znam nikoga, al evo, konacno, sam okacila svoju sliku, pa molim sve zainteresovane za upoznavanje, da me kontaktiraju cim me prepoznaju :tumble:
Korisnikov avatar
By Myself
E ovako, da se javim na ovoj temi da povecam % ucesca na Forumu i da hitro hrlim ka 4 stara.
Poznajem Eyu mada kol'ko vidim skoro nije bila kod frizera - jedva je prepoznah. Po ocima i stavu.
Upoznala sam Skyen i Smith-a5000. Hightown znadem poodavno.
Poznajem jos i Sunny Girl i Zbunjenu, ali one ne znaju da sam 'ja' Myself. Cak sam i Granatu upoznala...davno.
Najnoviji favorit na forumu je xfreelencer (inace ista njen avatar). Upoznala sam je na minus beskonacno.
I najbitnija osoba u mom zivotu, moja Acorn Girl. :love:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
reveal :love: :cuddle: , SUNNY GIRL :D :kiss: , bombica :zavera: , galateja, kulturni jelen, m.., Draco :cool2: :kiss: , krepac :slinavko: :lol: , tramp, Val :giggle: , shmi :P , Mr.Ja :love: , bojandjo, Super Mario :muzika: , ParisH, eruanne :eya: :dance: , wroom :kiss: :hug: , RA :giggle: , zbunjena :odbij: :lol: , Goraan, EYA, Sweet angel, Sutekh, deni, R&B_Freak, Monstrum :maji: :kiss: , Bona, Viktoria, Angelina777, Inner-smile, Skyen, the1whowished,GOX, Tea :lood: , ivanica :lol: , mangas, Swanheart, radoznala :hail: :lood: , GrMi_ZEka, tessio, faijnfa, spliff, Glaistig i Dr. M

Eto...ove sa smajlicima znam :P .... a ko nema smajli, ili sam ga/je samo upoznala ili ga/je ne poznajem (jos) dovoljno :P

:hvala:
By Swanheart
The1WhoWished
Vivaldi
Inner-Smile
Sweet Angel
Bojans
Wroom
Draco
Monstrum
The Muse
Tinkerbell
Korisnikov avatar
By xfreelancer
originally posted by mooooself aka boobarella

I najbitnija osoba u mom zivotu, moja Acorn Girl. (pa onda onaj smajli koji odasilja srca i poljupcice)

jos samo da se upoznate! looooooooooooooooool!

da, i ja poznajem majselfa, ali neverovatno je koliko ne lici na ovu muskobanjastu butchicu sa avatara. u prirodi je nekako suptilnija, gracioznija, zenstvenija i krhkija. btw, obozava da trpa slojeve make up-a, lakira svoje duge nokte, nosi minjake i tacones lejanos!
Korisnikov avatar
By Myself
:bic: xfreelancer, ti bi na guzu progovorila kao jedna nasa zajednicka 'prijateljica'. :lol:
By Bombina
Originally posted by Mahnitu
a u kurac...
ne psuj i dobit ces ponovo opomenu
By Bombina
amnesija
bona
biber
bambola
bosie
bigirl
victoria
val
glaisting
Greenwich:volinevoli:
draco
dinamite
D :)
elline
eya
ivanica
Julija
kittrie
krepac
katarina:palacinke:
kulturni jelen
fajnifa
parish
mahalia
m..
inner smile
zbunjena
radoznala
reveal
tessio
tinkerbell.... :P
tramp
tea
TDN
insomia
mirth
Ow
shabbica ili shiziko
sanjalica
Skyen
shmi
sparkic
SUNNY GIRL
cvetcic
skoljka iz chata
oko iz chata
ivanna76
zelda iz chata
sandrica
infra
grupa lgbt
olivija
no_
monstrum

decki
avalon
abyys
alpahtrione
dragonite
deni
bojandjo
Dr.m
smith
spark
unicorn
dusan m
borism
silveyeres
wroom
mr ja
fazza
lunja
spliff
gox
colorado

i nesecam se na spisku al uglavnom znam uziva ..
Korisnikov avatar
By bambola
bombice:hail: ti u stvari treba da napises koga NE poznajes...
By Bombina
Originally posted by bambola
bombice:hail: ti u stvari treba da napises koga NE poznajes...
he he ne pooznanjem drugi nick ustvari necu da upoznam
samo ocu da upoznam bambola,ivory,mars ,daliborka ,muslef,kiwi
i kiss addict
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Myself
Hightown znadem poodavno.
Poznajem jos i Sunny Girl i Zbunjenu, ali one ne znaju da sam 'ja' Myself. Cak sam i Granatu upoznala...davno.
pa jeb ga, ja nemam pojma ko si ti.....i sada se bacam u razmishljanje.....a josh poznajesh i Hightown, e pa sada sam bash u rebusu!???
Originally posted by tinkerbell
zbunjena :odbij: :lol:
ajde ti meni pojasni ovog ODBIJ smajlia...ili cu svima recji kako se shminkash pred odlazak u X!!!!!

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By IriS
pa upravo si rekla celom forumu :smeh:
By Bombina
Originally posted by kiss addict
pa upravo si rekla celom forumu :smeh:
c c c kad ces ti mene da upoznas :durenje:
Korisnikov avatar
By Myself
Jaoj! :doh: zaboravila sam Freyu! I nju sam upoznala.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja poznajem samo jednu devojku - Sanjalicu a od muskaraca vise, valjda necu nekog da zaboravim...

Seaman (bas me cudi :lol: )
Tot
Brdja
Apach
Ivan Azuh
Avalon
Unicorn
FireGox
Mr Ja
Super Mario
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell
zbunjena :odbij: :lol:
ajde ti meni pojasni ovog ODBIJ smajlia...ili cu svima recji kako se shminkash pred odlazak u X!!!!!

:bubblegum:
[/quote]

:lol:

Paaaa....znas vec :P ... :odbij: je za .... za.... :lol: ... pa zato sto me uvek z. da kao licim na nakoga :P

:durenje:

I nemo' da otkrivas ovde moje mracne tajne :durenje:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By jukie
A možda i znam nekoga a ne znam da znam
anyway ?uo sam kako nekoga zovu Ivane Azuše tako da znam da je to ivanazuh, a razmenili smo otprilike tri re?i tipa pada kiša danas da,pada; naravno Dušana Maljkovi?a i Borisa bobomeala ali njih svako zna jer idu pod imenom i prezimenom i svuda ih ima; za jednu osobu su mi rekli da je PauLi ali on je o?igledno Džekil i Hajd jer me nije iznervirao
ne znam dalje
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam se upoznala sa dosta ljudi na kratko (Smith5000, Uni, Tinki, Draco, ParisH, a mislim da sam duzi razgovor jedino imala sa bojandjo, bombica, hightown, D :) - bouze jel joj to ovde nick ili sam pomesala forume :D , malo duzi sa sunny girl, m.., .... i sad garant nekog preskacem jbg .... seticu se ... da vivaldi znam nevezano za forum i to odaaaaavno, sa osi se aktivno dopisujem pa imam osecaj kao da se znamo ... ima jos par ljudi sa kojima malo vise net-komuniciram i tako....
Korisnikov avatar
By hush
e...da...upoznah..posle dugo vremena, a i konacno - oziris
:)
p.s. drago mi je sto smo se i kao forumasice upoznale :kralj:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
bambola :) , colorado :D :kiss: , Lunja :D

(Lunja - najvece iznenadjenje veceri....on zna zasto :D ... :kiss: ... i :mobilni: :P )
By SUNNY B
sinoc upoznah 2q2bstr8 ali mislim da ga sad ne bih prepoznala jer je bio mrak kako u klubu, tako i u mom mozgu.... izvini 2q.....bice bolje next time...

dalje, konacno i zvanicno upoznala Myself a seljancura je znala da sam to ja i naravno da joj nije palo na pamet da mi se javi. ne, necu ti nista, cak ni pijana....niti sam takva azdaja kao na forumu, mada moj izgled ponekad vara.... :testerica: :dance:

i jos jedan sok - prilazi mi neka cura iz cista mira i pita me kako se zovem, a ja lepo i kulturno, izmedju 2 gutljaja piva izgovorim "Tica", a ona kaze "a da nisi mozda ti SUNNY GIRL sa foruma???" i ja se tu zabezeknem i sve mi nesto lete cia-e, bia-e kgb-ovi i ostale udbaske konstrukcije kroz mozak i skupim hrabrost da je upitam otkud to zna a ona ce komotno "pa izjavila si na forumu da si na zurkama najodvaljenija pa sam te dugo posmatrala i zakljucila da si to najverovatnije ti!" :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: sta mi je drugo preostalo nego da priznam da jesam, a ona ce na to :"drago mi je, ja sam Ofelija!" (e sad se ne secam da li je to bila Ofelija ili Ophidia ili nesto slicno na "O" ali sve u svemu ostadoh ja u soku.... ej ti na "O", ajde skrati mi muke i reci mi ko si... :predaja: :mama:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne znam jel ima smisla da pisem koga poznajem.... :lukavi: ali mislim da cu to uraditi kroz par sati kad napravim spisak! :D
By brdja
pa s obzirom da sam bio na par okupljanaj Gayteena i posle kafica ... upoznao sam licno destak+ ljudi .. kako god mozda nekih 15+ likova .. mada zapravo 5 ovako dobro ....
Korisnikov avatar
By Shmi
Idemo redom... sigurno cu nekog zaboraviti jbg...

Muskarci:
1.Dusan Maljkovic
2.Nescafe
3.Bosko
4.Alphatrione
5.Mr.Dee
6.Pitomi oblak
7.Super Mario
8.Spark
9.Dragonite
10.R&B freak
11.Mr.Sexo
12.Fila
13.Diogenius
14.BorisM
15.Dominion
16.Apach
17.Ra
18.Royal
19.Smith500
20.Octopus
21.Faza
22.Najs
23.Unicorn
24.Skyangel
25.Status
26.PlayBG
27.IvanAzuh
28.Avalon
29.Billy
30.Lunja
31.Kulturans
32.Wroom
33.Splif
34.Colorado
35.RacaBg
36.Marvuk
37.Dionis
38.Dr.M
39.Djape
40.Ulix

Sigurno ih znam mnogo vise nego sam ih pola zaboravila jbg... a sad devojke...

1.Bona
2.Viktorija
3.D :)
4.Bigirl
5.Bosie
6.Elinne
7.Nelly
8.Tea
9.Mrkvica
10.Amnesia
11.Doramar
12.TDN
13.Julia
14.Petra
15.Marusha
16.Katarina
17.Ivanica
18.Letak
19.Krepac
20.Harmonia
21.Mahalia22
22.Kermit
23.Sweet Angel
24.Sunny Girl
25.Sandrica
26.Infraredgirl
27.Vega
28.Greenwich
29.Insomnia
30.Joj
31.Mariii
32.Zbunjena
33.Nika
34.Xtreme
35.Pastor
36.Sapfo
37.Saska
38.Dana Scully
39.Cveticc
40.Deedee
41.Draco
42.Inner-smile
43.L-Only
44.Bombica
45.The Muse
46.Ms-dinamite
47.Sparkic
48.Bubica
49.Minaharker
50.RunLola
51.Kittrie
52.Tsumi
53.Bubbles
54.M...
55.Angelina777
56.Oxygen
57.Snorky
58.Euranne
59.Vinona
60.Nikita
61.Basha
62.Olivija
63.Elly
64.Olgic
65.Aurora
66.Two4fun
67.Atlona
68.Eya
69.Hightown
70.Aksa
71.Skyen
72.Val
73.Mirth
74.Oziris
75.Parish
76.Ivory_E
77.Bambola
78.Hush
79.Faijnfa
80.Destiny
81.Tessio
82.Lion-Bg
83.Luna_
84.Kulturni Jelen
85.Waterlily
86.Katjuska
87.Monstrum
88.Bubamara
89.Radoznala
90.Coralina
91.Oneya
92.Slovenka
93.Sanjalica

Plus sa chata a nisu ovde i iz labrisa... :D Bas mi nije dosadno ! :smeh: :smeh: :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 175
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!