Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By LilianBg
Jel zna neko mesto gde izlaze fancy les devojke u Beogradu a da je sto manje muskih na tom mestu :)

i uopste gde upoznati fancu les devojku ? :)

pisite...
Korisnikov avatar
By EYA
gde izlaze sta ? :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ta informacija se placa:grin:
poshto ste open minded par, jedan blow meeee job od strane tipa will do the trick:grin:
By Paris
Ti si Lily neki makro?:mete:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pre neki dan sam video ovu temu i pro?itah: "gde izlaze fensi leš devojke?", pa sam bio prili?no :puzzle: . pretpostavljam neka nova subkultura, ko zna...

btw, i mean you no harm, demon lama!
Korisnikov avatar
By m..
U Sargon, lol. Salim s, jednom sam s nekom ekipom iz srednje zalutala tamo. Igracice: telo 10, faca seljacka, volovi nabildovani bale na njih, a barbike placu po wc-ima kako ih niko ne gleda. Rasadnik.
By fencysmurf
sargon je dakle loodilo.... ziva istina...
By жњ
Originally posted by m..
U Sargon, lol. Salim s, jednom sam s nekom ekipom iz srednje zalutala tamo. Igracice: telo 10, faca seljacka, volovi nabildovani bale na njih, a barbike placu po wc-ima kako ih niko ne gleda. Rasadnik.

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
By жњ
a missssim, sestro, i pitanje ti je genijalno :glupan:

fensi devojke se nikako ne druze sa obicnim smrtnicama - devojkama koje nisu fensi :alexis:

ps - tako da su se organizovale u posebnu grupu i samo cekaju na tebe da ih pokupis :roll:
Korisnikov avatar
By Hys.
Aaaa, Zeko nisi u toku, nije to sestra, to je par koji trazi fensi lez devojku da je spakuju i odvedu na odmor u Grcku:dude:...potpuno si neinformisana :njanja:samo ne znam sta ce da joj rade:kakodane:....
By fencysmurf
Originally posted by GrMi_ZEka
a missssim, sestro, i pitanje ti je genijalno :glupan:

fensi devojke se nikako ne druze sa obicnim smrtnicama - devojkama koje nisu fensi :alexis:

ps - tako da su se organizovale u posebnu grupu i samo cekaju na tebe da ih pokupis :roll:
e vala bash.

bilo bi interesantno dekodirati pitanje... sta je zapravo ko hteo da kaze...

:flasher:
By жњ
uuuuuu, evo mi prilike da se bacim i u sponzoruse, pored toga sto sam i fensi :kosa: :P

:alexis:
By fencysmurf
ili jasnije.... bilo bi interesantnije dekodirati sta je zapravo htela da pita postavljacica teme....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, Sargon je stvarno kao bioskop. bio jednom, upao na grbu, video i dosta.
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by fencysmurf
ili jasnije.... bilo bi interesantnije dekodirati sta je zapravo htela da pita postavljacica teme....
da upravo i jja htedoh pitati sta se to zapravo podrazumeva pod "fancy less girl" ???
:cita: ili :hekla: ili :cobanica: .... mozda neka :vudu: ??????
Korisnikov avatar
By djuki
u slobodno vrijeme su u banjaluci:jbg:
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam bila fensy pre neku noc i opljackali me - siroti ljudi mislili ja imam nesto vredno u torbi :smeh:
By Bombina
Originally posted by amnesia
uuuuuu, evo mi prilike da se bacim i u sponzoruse, pored toga sto sam i fensi :kosa: :P

:alexis:
c c c jao jao moj je stav neke sponzuruse ko su bogate,a ne zato sto su zaljubljene ili mozda ..lezbijski sponzori c c c
By Kekec
U "Araru",provereno hiljadu+ puta.
By Paris
:lol: Da, da A. je puna fancy riba :lol: ili bolje reci puna je "fancy" riba :lol:
By Kekec
Originally posted by ParisH.
:lol: Da, da A. je puna fancy riba :lol: ili bolje reci puna je "fancy" riba :lol:
Jaaaoj, a ti kao nikada nisi bila, a pritom nisi fancy riba, nego samo supreme being? Skromno... :mama: :merlinka: :sise:

Prema svecu i tropar.....:tetka:
By Paris
Originally posted by Kekec
Originally posted by ParisH.
Jaaaoj, a ti kao nikada nisi bila, a pritom nisi fancy riba, nego samo supreme being? Skromno... :mama: :merlinka: :sise:

Prema svecu i tropar..... :tetka:
Naravno da sam bila, ali nisam videla f od fancy riba. :lol:
By жњ
"... a da je sto manje muskih"

a da su fensi...

ccccc, preevise traze, cak i za to damn letovanje :roll:
By LilianBg
Prvo:
Bas ste nefer nemora da znaci da svi imaju 'iskustva' ko vi ovde ja ne izlazim na neka takva slicna mesta i nisam upucena, pa sta? Valjda cu biti kroz koju godinu ....a dotle sam htela da potrazim odgovore ovde .... :) pa bi mogli malo za promenu da budete i malkice konstruktivniji u odgovorima :)

Drugo:
Ko se ovo registrovao sa nickom ko moj? Lillliian ?? Samo da znate da to nisam ja. :) vec verovatno neki provokator i predlazem da posto je zloupotrebio autorska prava da odmah dobije dozivotni ban. :)

Trece:
Ovde ko da se svi poznajete :) )) imam takav osecaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!