Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Obzirom da se uveliko aktuelne SKI teme, reko' da i ja otvorim jednu o omiljenoj mi skijasici. Elem, naslov teme govori sve. Katja Seizinger, rodjena 10-og maja 1972. godine, prvu medalju osvojila 1992. u Albertvilu u super G ( bronza), zatim zlato '93. u Japanu u super G, zatim zlato u Lilehameru '94 ( spust ), srebro u svetskom sampionatu '96. i '97 u spustu, '98. osvaja zlato u spustu i kombinacijama, a bronzu u super G, u Naganu, Japan. Propusta sezonu '99-te zbog velike povrede ( pokidani ligamenti oba kolena i prelom leve potkolenice).
23-eg aprila 1999. najavljuje povlacenje sa SKI scene.
Bez obzira sto je se mnoge mladje generacije ne secaju, meni je ona najdraza skijasica svih vremena. :love:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Secam se ja. Ma koliko joj skidao kapu za uspehe, od nje sam vise mrzeo samo Vreni Snajder. :lol: Znaci bila mi je totalno antipaticna. Ne znam zasto. Ali svaka cast za uspeh. Narocito za ono "tesno" zlato u Lilehameru 1994 god. :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja sam tada bio :beba:

baš sam videvši ovu temu otišao na :google: ..pa i nije loše. Najbolja skijašica nije (zna se tko je od sada) ..al skidam kapu i ja :sesir:
Korisnikov avatar
By Kupper
I Zajcinger i Snajder i Mateja su ZAKON.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Kupper
I Zajcinger i Snajder i Mateja su ZAKON.
Napokon istomisljenik :) Zajcinger, bez obzira sto nije osvojila toliko medalja kao Kostelic, je svojevremeno bila izuzetna, van svakih poredjenja!
Korisnikov avatar
By Kupper
A sta reci za, kasnije manekenku, Mariju Valizer, trostruku sampionku sveta ili Eriku Hes, koja je kup osvajala 5 puta za redom. Ane Mari Mozer Prel je vec legenda najveca.
Korisnikov avatar
By Kupper
:blush: (kad pratim SVE sem boksa), kao da sam postdiplomac. Ma sta post, dr nauka za sport:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!