Originally posted by bambola
Zaboravice na to lezbejisanje cim oseti PRAVU kurchinu!!
A kako se lezbejke uopste jebu?!
Garant je lezbejka cim se ceo zivot nije udavala...
Baletan...ma sigurno je peder.
`Pasivci` uvek moraju da nose zutu maramu u zadnjem dzepu farmerki...ko u onom filmu...
Izbio bi im ja pederluk iz glave jednim dobrim batinama!
Da im se dozvoli da usvajaju decu...pa da i od njih naprave pedere/lezbejke...?!
"Lezbejke podrzavam ako su starije. Mladje nikako."
"Ti kao zrela osoba sad ne mozes da se navuces, ali kad si u drustvu, u okruzenju, u mladim godinama, kad zelis da se dokazujes, da te drustvo prihvati, da budes posebna, u trendu, moderna, americka, onda je lako trinaestogodisnjem detetu da ako se slucajno nadje u drustvu TAKVIH da zeli da proba. I onda, malo po malo, nesvesno, postaje TAKVO. Nije u pitanju genetika, vidis ..(zabrinuto klimanje glavom")
MENI: (dobronamerni homofob koji me je uhvatio na gay sajtu):-Evo malo tople cokolade .... A sta si ti trazila na gay sajtu?
JA: hahhaha, ja jako volim da idem tamo, oni su jako interesantni
MENI: pa kako majku mu, ti devojka ides na gay sajt, a imas tako privlacne druge sajtove za devojke, interesantne, ne s pederima, vec s pravim muskarcima?
JA: pa u tome je i problem, sto su PRAVI. ja volim da pricam s ljudima, a" pravi muskarci" bi samo seks. Pedere ne zanimam i tu ima kvalitetne diskusije o umetnosti.
(u sebi-svi pederi i lezbejke hoce ljubav
MENI: ali sta ti pricas s tim pederom?
JA: D. , to su intelektualci, umetnici. ja sam umetnik. volim da istrazujem marginalne pojave, ali i interesantne i mozda superiorne. volim, kako da kazem, da pishem i mislim o neobichnim stvarima.
MENI: meni smetaju sto se oni reklamiraju toliko, prave parade ..
JA: ne ne ne! i Ne! Parade su neophodne, a i reklama. kako ce se ti jadni ljudi izboriti za svoja prava koja su im ugrozena? Npr. otpustanje s posla.
MENI:A ako on ne kaze, kako ce da saznaju na poslu?
JA: PRATE GA! sumnjiv im je. srpska posla: sto se ovaj ne zeni? gde mu je devojka? Videla Nata da neki cudni muskarci ulaze nocu, te se "za njega prica" ... Nata kaze Fati, Fata kaze Muji i Hasi, Hasa se vrati sa izvora gde vodi svog konjica, uzjase mercedes i dodje u Srbiju i kaze to Milisavu, Milisav sefu sluzbe Ognjenu, a Ognjen glabnokomandujucem ....
MENI: pa kako su ga otkrili?
JA: e, pametan sm o mi narod ....
MENI: hoces da kazes da kao mlada da si bila okruzena lezbejkama, da ne bi i ti probala?
JA: nikad! To je protiv moje prirode. Ne daj boze. Uostalom, ja sam i bila okruzena lezbejkama u shkoli. I nije mi palo na pamet. Jer mi je takva genetika.
MENI: A bas sa 13? (zamisljeno) I sve lezbejke oko tebe. I ti da te ne odbaci drustvo, probas, a onda u 22 se udaras u glavu, kad dodje normalno drustvo.
to je trening. kad te svi uce da si peder, ti onda to i postanes.
JA: a ako vec negiramo genetiku, ako sam ja totalno bez sluha, kako mogu da me istreniraju da budem pijanista u svetu gde oko mene postoje iskljucivo pijaniste? Zaboravljate da se radi o vrlo malom procentu ... ako ne ukljucimo biseksualce (otpijam jos jedan gutljaj tople cokoladice) ...
MENI: pa koliko ih ima? (covek u panici)
JA: nedovoljno, ne mogu NAM nista, ali cujte ....... ( i zapocinjem malu kucnu kampanju aktivizma)
Iako je moje misljenje da je sve normalni sto dvoje zele, te i svaka vrsta seksualne orijentacije, pederi i lezbejke u Srbiji, valjda zbog presije okoline, izgradili su neke vestacke, neprirodjene osobine: kompleksi, frustracije, strahovi, zatvaranje u sebe i u male getoe tipa foruma i iksa, svi sa svakim (uz izuzetke) ... i tako zaista cine ono sto homofobi zele i ocekuju da vide.
p.s a kad pomenu decu, setim se baba Olge iz filma "Fine mrtve devojke": "Nemojte mi se na djecu vaditi!"