Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Zemlja sa najvise medalja na zimskim olimpijadama?

Svedska
1
9%
Finska
Nema glasova
0%
Austrija
2
18%
Nemacka
Nema glasova
0%
Norveska
7
64%
Italija
Nema glasova
0%
Rusija
1
9%
Kanada
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By spark
nemam pojma... niti pratim te statistike, niti me to preterano interesuje... ja samo volim da gledam, a cesto nemam pojma ni sta gledam... bas smo spliff i ja komentarisali, dok smo gledali otvaranje... mislio sam da recimo usa ili rusija predjace... medjutim, iznenadjen sam da rusija nema bas puno takmicara i medalja, koliko bi mozda, s obzirom na broj stanovnika i prostranstva pod snegom, trebala da ima...

inace, zanimljivo je da je jugoslavija, tadasnja, 1984. godine, u sarajevu, prekinula tradiciju, i postala prva zemlja organizator zimskih olimpijskih igara koja nije osvojila ni jednu jedinu medalju kao zemlja domacin na zimskim olimpijskim igrama...
Korisnikov avatar
By avalon
Ma jok bre...Norveska :D

• Rank • Nation • Gold • Silver • Bronze • Total
• 1 • Norway • 94 • 94 • 75 • 263
• 2 • Soviet Union (1956-88) • 78 • 57 • 59 • 194
• 3 • United States • 69 • 72 • 52 • 193
• 4 • Austria • 41 • 57 • 64 • 162
• 5 • Finland • 42 • 51 • 49 • 142
• 6 • Germany (1928-36, 52-64, 92-) • 47 • 46 • 32 • 125
• 7 • East Germany (1968-88) • 43 • 39 • 36 • 118
• 8 • Sweden • 39 • 30 • 39 • 108
• 9 • Switzerland • 32 • 33 • 38 • 103
• 10 • Canada • 31 • 28 • 37 • 96
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by spark
inace, zanimljivo je da je jugoslavija, tadasnja, 1984. godine, u sarajevu, prekinula tradiciju, i postala prva zemlja organizator zimskih olimpijskih igara koja nije osvojila ni jednu jedinu medalju kao zemlja domacin na zimskim olimpijskim igrama...

Mnogo zanimljiviji podatak je da je Jugoslavija (Sarajevo) bila prva zemlja domacin koja pre toga nije osvajala medalje na zimskim Olimpijadama...
I bas u Sarajevu, SFRJ dozivela je da osvoji svoju prvu medalju...Jure Franko (srebro u veleslalomu) :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Opet nas Zvezdas ispituje :giggle:

znam ja :pickme:

Norveška, daju li se nagrade? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by avalon
Ma jok bre...Norveska :D

• Rank • Nation • Gold • Silver • Bronze • Total
• 1 • Norway • 94 • 94 • 75 • 263
• 2 • Soviet Union (1956-88) • 78 • 57 • 59 • 194
• 3 • United States • 69 • 72 • 52 • 193
• 4 • Austria • 41 • 57 • 64 • 162
• 5 • Finland • 42 • 51 • 49 • 142
• 6 • Germany (1928-36, 52-64, 92-) • 47 • 46 • 32 • 125
• 7 • East Germany (1968-88) • 43 • 39 • 36 • 118
• 8 • Sweden • 39 • 30 • 39 • 108
• 9 • Switzerland • 32 • 33 • 38 • 103
• 10 • Canada • 31 • 28 • 37 • 96
Svaka cast. :hug:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Mnogo zanimljiviji podatak je da je Jugoslavija (Sarajevo) bila prva zemlja domacin koja pre toga nije osvajala medalje na zimskim Olimpijadama...
I bas u Sarajevu, SFRJ dozivela je da osvoji svoju prvu medalju...Jure Franko (srebro u veleslalomu) :D
To sam hteo ja da otkrijem, ali nisam ocekivao da ce bas toliko da me preduhitris. U svakom slucaju :hail2:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
:panker:

Grrrrrr Norveska.... strasno.... bolje bi im bilo da love ribu u Severnom moru.

Strasno. Moje simpatije su bas way behind them. :gotika:
Korisnikov avatar
By zboO
pa oni i love ribu u severnom moru, a uporedo sa tim osvajaju i medalje :lol: :lol: :lol:

a mi niti lovimo, niti osvajamo medalje.. :roll:
Korisnikov avatar
By avalon
Ih bre Zvex... Pa nisam ja bas toliko bez mozga sto se sporta tice :D
Korisnikov avatar
By spark

:smeh: :smeh: :smeh: a mislio sam da nisam bio pijan dok sam citao :smeh: :hyper: :smeh: :hyper: :smeh: :hyper: :smeh: :hyper: :smeh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by BlueUnion

Nemas pojma:P Najbolji narod na svetu. I mean it. Nama bi bilo bolje da vadimo korov a oni vade i ribu najbolje na svetu i najbolji su 'zimski' sportisti. I, btw, od 2000. godine najvise para daju na nas.

Najvise ce osvojiti USA ukupno a u pravim sportovima Norvezani, Rusi ili Nemci. USA jer ne samo sto ima snowboarda nego su ubacili milion disciplina koje su preslikani letnji roleri. Pa ako su spust ili ski skokovi jednaki takvom snowboardu neka su.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Nemas pojma:P Najbolji narod na svetu. I mean it. Nama bi bilo bolje da vadimo korov a oni vade i ribu najbolje na svetu i najbolji su 'zimski' sportisti. I, btw, od 2000. godine najvise para daju na nas.

Najvise ce osvojiti USA ukupno a u pravim sportovima Norvezani, Rusi ili Nemci. USA jer ne samo sto ima snowboarda nego su ubacili milion disciplina koje su preslikani letnji roleri. Pa ako su spust ili ski skokovi jednaki takvom snowboardu neka su.
Vala bas. Jebote danas gledam neko sranje na ledu, tipa kao bob, lici na neku dasku, tip seo na nju, vezali ga necim i to mu je olimpijska disciplina. Bas sam se zainatio i pratio sat vremena i pogodices od 25 takmicara, cak 17 njih je bilo iz SAD!? :lood: Naravno da su prva tri mesta bila u rukama Amera. Kako god da se zove to "sankanje" na ledu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
pa oni i love ribu u severnom moru, a uporedo sa tim osvajaju i medalje :lol: :lol: :lol:

a mi niti lovimo, niti osvajamo medalje.. :roll:
Bas tako. Kamo srece da naucimo i mi nesto od njih.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ih bre Zvex... Pa nisam ja bas toliko bez mozga sto se sporta tice :D
Naravno da nisi. Nisam ni ocekivao da moj prethodnik bude "bez mozga". Samo sam se prijatno iznenadio. Eto to...:hug:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa meni je sankanje OK, nekako sve discipline su mi super na ZOI. Jest da su ameri jaki u disciplinama tipa snowboard, sankanje. Ali u disciplinama skijanja, boba, biatlona su europljani.. kao i rusi u umetni?kom klizanju.

Ne kapiram ?uðenje uspeha norvežana. Pa naravno da su no.1 u zimskim sportovima. Bogata zemlja, gde radna nedelja traje oko 35 sati, pa imaju vremena; imaju duge zime, ... a i država im je jaka pa može finansirati skupe zimske sportove.
Za razliku od nas gde pare moraš na?i sam, nešto malo snega nam pada, a da ne govorimo koliko je ski pass na Kopaoniku :misli:

Od zimskih sportova mogli bi se naši posvetiti Curling, uzmeš ?etku i ?istiš :D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Norge - nemojmo politizovati. :D Svaka cast za medalje, a o simpatijama cemo u DiP. ;) :offtopic: :alikako:

I naravno, opet cu iskoristiti priliku da vas sve pozovem da zajedno sutra budemo uz male ekrane jer Kanada igra prvu utakmicu na hokejaskom turniru i to sa domacinima Italijom. :bouncy:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Norge - nemojmo politizovati. :D Svaka cast za medalje, a o simpatijama cemo u DiP. ;) :offtopic: :alikako:

I naravno, opet cu iskoristiti priliku da vas sve pozovem da zajedno sutra budemo uz male ekrane jer Kanada igra prvu utakmicu na hokejaskom turniru i to sa domacinima Italijom. :bouncy:
I ocekujes da navijam za Kanadu? Tesko buraz, tesko.....Italija- :love: :lol:
A za "politizaciju" tesko da moze u DIP. :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!