Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperZa Vigan sam i mislio na meceve gde igra kao domacin. Zato sto danas i igra u toj poziciji.
Siti i Sanderlend igraju u nedelju a ostala je (u ponedeljak) Vest Hem-Birmingem - KEC k'o vrata.
Jos nesto - nikako ne slusati TIPO ili www.sigurica.com. A posebno igrace koji igraju u stranim klubovima. Prvi znaju koliko i mi, ovi, ako malo pratite, grese vise neko moja komsinica koja ni ne zna sta je fudbal.
Originally posted by spliffKako kažu Englezi, Nemandža. A Koroman je Ogdžen?Originally posted by ZvezdasBGnemanja je
Samo nek mu on povecava minutazu, ne sumnjam ja u Nemanju.![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGPazi primer - nas covek, golman Antverpena kaze da igramo protiv njih, desetkovani su, van forme, u gostima igraju.....i sve je to tacno.
Sto se tice "slusanja" nekih predloga, to nisam vala nikad radio pa necu ni sad. Pratim samo izvestaje sa tekmi kada se vec odigraju. Prognoze koje daju neki mediji izbegavam.
Originally posted by MahnituUbacio sam Totenhem, tu dvojka, Siti nisam igrao, mada trebao bi kec da dodje jebem li ga.
Ok, šta ?emo sutra?
Sanderlend -Totenhem 2
Siti - ?arlton 1?
Livorno-Fiorentina 2
Sijena - Roma 2
Parma - Askoli 1
(jel vidite neki X u Italiji?)
Atletiko - Sosijedad 1
Betis - Deportivo 1
Kupp, Zvezdaš?
Originally posted by MahnituLivorno-Fiorentina - 0:0 posle 70 min....
Ok, šta ?emo sutra?
Livorno-Fiorentina 2
Sijena - Roma 2
Parma - Askoli 1
(jel vidite neki X u Italiji?)
Kupp, Zvezdaš?
Originally posted by ZvezdasBGMiddlesbrough-Chelsea 3-0, a ne 6-1
Wigan Athletic - Liverpool: 0 - 1
Arsenal-Bolton W.: 1 - 1
Aston Villa- Newcastle U. : 1 - 1
Everton- Blackburn R. : 1 - 0
Fulham- West Bromwich A. : 6 - 1
Middlesbrough- Chelsea: 6 - 1
Portsmouth- Manchester: 1 - 3
Originally posted by brotherxxxSorry greska u kucanju. Naravno u pravu si, mec je zavrsen pobedom Middlesbrough-a od 3:0. Tnx na ispravci.Originally posted by ZvezdasBGMiddlesbrough-Chelsea 3-0, a ne 6-1
Wigan Athletic - Liverpool: 0 - 1
Arsenal-Bolton W.: 1 - 1
Aston Villa- Newcastle U. : 1 - 1
Everton- Blackburn R. : 1 - 0
Fulham- West Bromwich A. : 6 - 1
Middlesbrough- Chelsea: 6 - 1
Portsmouth- Manchester: 1 - 3
jeste da smo pukli al ne bas toliko
Originally posted by ZvezdasBGJos gore. Sa prvom poceo da prodaje utakmice. Uh, sto ne podnosim taj Celzi. Ustvari ne podnosim instant klubove, bez neke tradicije - 'jedini neengleski klub u Premijer Ligi' sto sam cuo one godine kad su prvi put izasli sa svih 11 stranaca.
I jos nesto, Celsi ne izlazi sa trecom ekipom! Da se kladimo?![]()
Originally posted by KupperPa da izadje u susret slabijima.Originally posted by ZvezdasBGJos gore. Sa prvom poceo da prodaje utakmice. Uh, sto ne podnosim taj Celzi. Ustvari ne podnosim instant klubove, bez neke tradicije - 'jedini neengleski klub u Premijer Ligi' sto sam cuo one godine kad su prvi put izasli sa svih 11 stranaca.
Originally posted by ZvezdasBGMladicu, ja ne znam dokle vi idete ali ja silazim na sledecoj stanici:saint2:Originally posted by KupperPa da izadje u susret slabijima.Originally posted by ZvezdasBGJos gore. Sa prvom poceo da prodaje utakmice. Uh, sto ne podnosim taj Celzi. Ustvari ne podnosim instant klubove, bez neke tradicije - 'jedini neengleski klub u Premijer Ligi' sto sam cuo one godine kad su prvi put izasli sa svih 11 stranaca.
![]()
Originally posted by KupperLOLOriginally posted by ZvezdasBGMladicu, ja ne znam dokle vi idete ali ja silazim na sledecoj stanici:saint2:Originally posted by KupperPa da izadje u susret slabijima.Originally posted by ZvezdasBGJos gore. Sa prvom poceo da prodaje utakmice. Uh, sto ne podnosim taj Celzi. Ustvari ne podnosim instant klubove, bez neke tradicije - 'jedini neengleski klub u Premijer Ligi' sto sam cuo one godine kad su prvi put izasli sa svih 11 stranaca.
![]()
Originally posted by KupperBravo momak!
Prvi put sam se kladio protiv MOG Arsenala:( i prosao decaciiii. Uz Lids, Noric, Palas, Wolsol i Luton i Karlajl po X.
Eto:D
Da, u zaostaloj utakmici Premijera Liverpul-Arsenal 1-0 (0-0).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!