Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by shmizllica
I mene bas zanima kakav je taj prostor u plasticu i sto ga svi toliko hvale? :smilegrin:
veliki (malo manji od can cana)
plastic je pravi klub sa pristojnim toaletima, ventilacijom, 2 nivoa itd. i rade pristojni ljudi u obezbeðenju i pristojni manageri (sve za razliku od can cana:odbij: )
Korisnikov avatar
By The Greenish
Originally posted by shmizllica
I mene bas zanima kakav je taj prostor u plasticu i sto ga svi toliko hvale? :smilegrin:
Kao i svaka druga prosecna beogradska diskoteka..prosli put cak nisu radii svi zvucnici [ne kazem da je bila tiha muz], a i osvetljenje tamo ume da bude bolje kada su "str8" zurke.. Ali, ne bunim se, ulaz je ipak bio 100 [valjda]
Uostalom, svaki "novi" prostor je zanimljiviji u pocetku...tako bese i sa Canom...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by deni
Bez izlazaka i provoda ne bih mogao da zamislim svoj zivot.
Ponekad dobijem napad malodusnosti, pa mi se ne ide nigde, ali me to brzo prodje, pa bih opet na podijum.
:party:
Identicno...
Korisnikov avatar
By Black_Rain
ja ne poznajem puno gay ljudi niti imam prilike da odem do bg-a na neku zurku, sto znaci da nikad nisam bio na nekoj takvoj zurci, a voleo bi....:jbg:
Korisnikov avatar
By one_life_
A sta bi svi rekli da se otvori mesto, koje radi od srede do nedelje, da leti ima dobru klimu, da zimi ima dobro grejanje.
radno vreme od 21-05 ili 06, zavisi kako su svi raspolozeni
Da ima lepe muskarce i lepe devojke, klub koji ne dosadjuje, posto se svakog meseca organizuje nesto novo i zanimljivo.
koji pored dobre muzike ima i dobre plesace (go-go boys, a i go-go girls), ne treba mnogo, dvoje-troje, pa se smenjuju.
A posto je ovo ipak Srbija:srbin:, i imamo puno talentovanih ljudi, svake subote travesti sou :alexis: :snob: :merlinka: :kosa: :maljkovic: tacno u ponoc - mjuza na plejbek :gitara: ? :saksofon: ? :mjuza: ?, igraci i igracice, hitovi. cisto da ne bude dosadno, a ko ne voli da se zeza pored bine nek dodje kasnije.
a ako svima cak i sve ovo dosadi, neka sedne gore na galeriju, i uz tihu muziku poprica sa davno vidjenim drugovima.
i naravno> jeftina pica, zgodni konobari
dj do jutra:dj: > zurka i sutra

a sta kazete? no way?
Korisnikov avatar
By rothmans
takvo je mesto otvoreno koliko ja znam:galerija:
Korisnikov avatar
By one_life_
A gde je otvoreno takvo mesto? :auto: idemo odma!
Korisnikov avatar
By rothmans
dancing:u beogradu u niskoj ulici:tehno: :google: :
Korisnikov avatar
By one_life_
pa ok je to, ali nema bas svega gore navedenog :nope:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Goraan
Da li vam takva okupljanja sluze da se zabavite sa prijateljima, nadjete decka ili one-night-stand?
Opet ja 'zalutala' :blush:
Zabava,stari prijatelji,upoznavanje novih...
Nigh one stand zvuchi primamljivo ali gde da str8 riba to nadje na gay pary-ju :puzzle:
Poshtedite me,please,pitanja-"sho onda idesh tamo?" Zbog malopre navedenog i opushtanja...
Originally posted by 2Q2Bstr8
hmm, nešto sam proredio svoje scenske nastupe, mada planiram skori come back! :roll: volim da odem na gay party, a do sada su svi partiji bili podobni jedino za ONS varijante, pa sam radi toga i išao.
:shok: Videla datum pisanja posta ali ima da napishesh novi!!
Na ovome ne mere da ostane :neto: ... :)
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Abyss
Nisam nikada bio u nekom gay kaficu, niti na nekoj gay zurci, a voleo bih. Problem je sto nemam gde da prespavam u BG-u ili NS-u.
isti problem ovde... otuda sve te kres varijante, obezbedim nešto toplo do prvog jutarnjeg. :lol:
:shok: :shok: :shok: Josh jedan post za edit!!!
Prashta ti se zbog velike vremenske distance-kada si pisao ove postove :)

@ _Feue -choveche,nisi Bogu iza nogu(je mislila ti u inozemstvu)...
I da nemas gde da spavash:opcija 1-promeni 2Q2-ov stari princip :lol: ili se zezaj do ujutru(voz,bus)pa kunjaj do kucje,tako su meni prolazili svi odlasci u NS...Nothing :uplasen: ,samo keni da se cimash i sve cje ti icji lakshe-kao uostalom i sve u zivotu... :)

:lukavi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by gothrose
:shok: Videla datum pisanja posta ali ima da napishesh novi!!
Na ovome ne mere da ostane :neto: ... :)
:shok: :shok: :shok: Josh jedan post za edit!!!
Prashta ti se zbog velike vremenske distance-kada si pisao ove postove :)
:mad: :flaming: :giljotina:

a kao da sam znao da treba da otvorim ovaj tvoj post! :sekirica:
Korisnikov avatar
By sanjin
kakvi su vam klubovi?

techno? house?
neki super ludi (jednostavni) ne šminekeraj club u kojemu je dobra partyana? petak-subota? sl. tjedan.. mjesto dogadjanja Belgrade...

ako netko ima nešto za re?i po pitanju toga- zahvaljujem !
By PASIVAC5
Uskoro sam poslom u Beogradu,no planiram se i dobro zabaviti pa bih Vas zamolio gdje je to najbolje u Beogradu???
Korisnikov avatar
By Super Mario
Prelistaj po Sceni, ima dosta tema.

Ako oces u masu tu je G-klub, ako volis elektro bez narodnjaka- alternativne žurke, gej kafana-Temple, kulturan kafi? "S M I L E Y "
Korisnikov avatar
By KiWi
Veliki studio Avala filma, tamo se snima Grand. ?ujem da se tamo ljudi ludo zabavljaju (i u publici i u bekstejdžu).

Ako te zanima takva zabava ... ili si možda mislio ''akcija''?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!