Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko avatar govori o korisniku?

Mnogo, puno
47
52%
Malo, pomalo
44
48%
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kupper
Postoji mozda nesto u vezi sa estetikom postavljenog avatara sto moze da govori o 'vlasniku' ali to bi bilo sve.

Mada, postoje ljudi koji 'lice' na svoje avatare na ovaj ili onaj nacin. Mozda mi se samo cini, mozda ne....
hajde reci na sav glas da kontash da lichich da Bred 3.14ta
a ne ovako kao machkica oko vrele kashe:bubbles:
Korisnikov avatar
By d` Winter
Postoji mozda nesto u vezi sa estetikom postavljenog avatara sto moze da govori o 'vlasniku' ali to bi bilo sve[/quote]

Slazem se :kija:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Morgan Le Faye
Postoji mozda nesto u vezi sa estetikom postavljenog avatara sto moze da govori o 'vlasniku' ali to bi bilo sve.

Mada, postoje ljudi koji 'lice' na svoje avatare na ovaj ili onaj nacin. Mozda mi se samo cini, mozda ne....
hajde reci na sav glas da kontash da lichich da Bred 3.14ta
a ne ovako kao machkica oko vrele kashe:bubbles:
Hehe, jesi mi bio uvek gotivan, sad si jos vise. Da, da, licim (Boze, uradi nesto po tom pitanju) :molise:

Ali fora sa Brad 22/7t ti je fenomenalna.
Korisnikov avatar
By Dina
Malo... Onoliko koliko sve sto odabiramo govori o nama.... Inace, ja uvek imam problem da odaberem avatar, a kad odaberem dugo ih drzim, mrzi me da menjam... Obicno Seaman pocne da mi govori da mu je dosadio moj avatar, ali ja promenim onda kad mi se desi nesto znacajno u realnom zivotu, bilo pozitivno ili negativno... pa onda se i ja nekako menjam, pa i avatar...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Malo... Onoliko koliko sve sto odabiramo govori o nama.... Inace, ja uvek imam problem da odaberem avatar, a kad odaberem dugo ih drzim, mrzi me da menjam... Obicno Seaman pocne da mi govori da mu je dosadio moj avatar, ali ja promenim onda kad mi se desi nesto znacajno u realnom zivotu, bilo pozitivno ili negativno... pa onda se i ja nekako menjam, pa i avatar...
Dosadio, mijenjaj! :D
Korisnikov avatar
By Dina
Nista od menjanja, tek je dve nedelje "star". Gledaces ga bas jos jedno pola godine, godinu... mada ako se desi nesto ekskluzivno mozda promenim ranije... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Seaman
Molim te, hocu nesto novo.:kissing:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mahnitu
Nije isto i to *svi* znamo
A mogu li ja da saznam zashto sam postavio temu, tj. shta je to shto *svi* znaju?

Zato i mrzim da postavljam teme ovde, pogotovo u vezi lichnih stvari svake osobe, jer se uvek trazhe neki skriveni motivi ili se to lichno pripisuje autoru i krece da radi tetka Mileva.

Duzhe vreme razmisljam o ovoj tematici jer sam to izrazheno primetio kod nekolicine ljudi. Pre neki dan sam prochitao da je to josh neko (pre no shto krenu teorije zavere - JA SE STVARNO NE SECAM KO JE TO BIO!!!!!!) primetio
i napisao javno za istog korisnika.

Evo, da *svi* ne ostanu praznog zivota, pre svega mislim na marii i nsideu. Ima josh ljudi...

Znachi, avatar i stav totalno impliciraju jedan drugi a verovatno i osobu iza.
Ima tu josh toga, ali cu elaborirati kasnije ili sutra.

Ko nije zadovoljan odgovorom, mozhe da se pridruzi levicharima iz Mahnituovog potpisa.
:lol:
Dr M.
A jos gore od toga je sto te iste poruke obicno nemaju preterane veze ni sa osobama koje ih pisu...
virtuelni identiteti nisu isto sto i osobe, u tome i jeste char. svako prenaglasi ili potisne neku svoju osobinu. al to nije tema ovde.

p.s. pitanje nije Koliko VASH avatar govori o vama, nego opshti sluchaj, koliko bili chiji avatar moze govoriti o svom vlasniku :)
egocentrici nijedni :P
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Molim te, hocu nesto novo. :kissing:
Ali ovaj je tako lep... pise Dina... ali zbog tebe... cim dobijem inspiraciju - menjam! :kissing:

Tvoji avatari se menjaju kad god dodjem na forum... Sta li to govori o korisniku?

(Vracam na temu da nas Unicorn ne :bic: zbog offtopica)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa ono lagao bih kad bih rekao da pojedine usere na forumu ne poistovecujem sa avatarima. Narocito one koji ga duze ne menjaju. Naravno da avatari retko kad imaju veze sa osobama koje stoje iza njih (ovde su naravno izuzete licne fotke) ali prosto se vremenom navikne covek na takav virtuelni identitet. Recimo uzasno mi je smetalo kada je Kupper menjao nick u Gabriel. :lol: Sta bi tek bilo da skine Breda sa avatara?! :shok: :lol:
Ja stavljam iskljucivo moje omiljene fudbalere (izuzev prvog avatara :D ) na avatar jer sam fudbal manijak i to mi je izmedju ostalog bitan deo zivota. Naravno sve je ovo cyber prostor i ja licno ne mislim nista licno o forumashima koje ne poznajem Live. Ovde izuzimam jedino Kuppera i Mahnitu-a. Znaju oni zasto. ;)
Kada se desi da nekog forumasa upoznam uzivo, nakon toga mi je njego avatar totalno nebitan. Vec ga imam u glavi. :D
Korisnikov avatar
By Rei
Pojedini avatari po mom mishljenju mogu da odaju neshto o forumashu. Recimo, osobe koje stavljaju sebe na avatar kontam kao arogantne i narcise, a one koji sakriju svoju facu uz to i nesigurne. A kontam da frumashi koji stavljaju poznte lichnosti poistovecuju sebe sa dotichnima. :)
Oni koji ih chesto menjaju su zhivahni i aktivni, oni koji ih ne menjaju chesto su mirniji i ozbiljniji, ne obracaju puno pazhnje na detalje i fokusiraju se na bitnije stvari. Oni koji stavljaju likove iz crtaca ih josh uvek vole i deca su u dushi, a oni koji stavljaju modele u sexy pozama su opterceni/nezadovoljni svojim seksualnim zhivotom.

Toliko od analize za sada, ali da napomenem, neke od gore navedenih osobina mozhda zvuche loshe zbog nachina na koji su napisane, ali nisam nishta loshe mislio. :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ništa ti nisi razumeo nc nc nc

*svi* nije isto što i svi. I nema teorije zavere. Jel mogu jednostavno da budem radoznao u pm.

Ako presko?imo durenje, na deo si odgovorio
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Daliborka
Ako metne samo svoje telo, a ne i glavu, to moze da znaci da smatra da ima ruzno lice, sto je redje, ili strahuje od batina, ako ga neko prepozna, sto je cesci slucaj.
ili možda ima neki bizaran vetiš? :blenta:
Originally posted by REI
A kontam da frumashi koji stavljaju poznte lichnosti poistovecuju sebe sa dotichnima. :)
e, živeo ti meni! :trep:
Originally posted by REI
Oni koji stavljaju likove iz crtaca ih josh uvek vole i deca su u dushi...
živeo opet! :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ZvezdasBG
Pa ono lagao bih kad bih rekao da pojedine usere na forumu ne poistovecujem sa avatarima.
I kod mene je ista situacija, kada ne znaš osobu .. onda ga pamtiš po avataru.
ali qq .. šta su onda ljudi mislili od meni sa mojim prošlim avatarima :kesa: :federi:

Ja se ve? duže vreme navikavam na sadašnji avatar i ne planiram ga menjati u budu?nosti.

Btw. tko pogodi ?ega je moj avatar grb.. ?astim ga ;)
Korisnikov avatar
By hush
malo govori....
scrachin` the surface....recimo...
ni`ta posebno :)
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by colorado
u mom slucaju, moj avatar govori puno o meni. oralni agresor.
Da da, oralni agresor u svakom smislu.
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by REI

......Oni koji ih chesto menjaju su zhivahni i aktivni,.....
Kako li samo pogodi????

:P

;)
Korisnikov avatar
By 2kune
Bože... što li moj govori o meni... :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2kune
Bože... što li moj govori o meni... :drama:
Da ne vredis ni pet para! Po srpski receno. :P :lol:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by waterlily
Originally posted by colorado
u mom slucaju, moj avatar govori puno o meni. oralni agresor.
Da da, oralni agresor u svakom smislu.
Divan ti je avatar!!! :kiss:
Korisnikov avatar
By 2kune
Vredim sada i više od 20 dinara, po srpski re?eno. :srbin: A ti kao moderator ne bi smeo da potcenjuješ forumaše i neopravdano im umanjuješ vrednost :shamar:
Korisnikov avatar
By Bole
I mnogo i malo......
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da moze da govori dosta, o tome sta je neko, ili sta bi voleo/la da bude, sta nam je simpaticno, duhovito...ili samo estetski lepo, a i to opet govori o nama...
Ja sam izabrala ovaj avatar jer se osecam ponekad kao elf koji se slucajno izgubio u ovom svetu...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by REI
Pojedini avatari po mom mishljenju mogu da odaju neshto o forumashu. Recimo, osobe koje stavljaju sebe na avatar kontam kao arogantne i narcise, a one koji sakriju svoju facu uz to i nesigurne. A kontam da frumashi koji stavljaju poznte lichnosti poistovecuju sebe sa dotichnima. :)
Oni koji ih chesto menjaju su zhivahni i aktivni, oni koji ih ne menjaju chesto su mirniji i ozbiljniji, ne obracaju puno pazhnje na detalje i fokusiraju se na bitnije stvari. Oni koji stavljaju likove iz crtaca ih josh uvek vole i deca su u dushi, a oni koji stavljaju modele u sexy pozama su opterceni/nezadovoljni svojim seksualnim zhivotom.

Toliko od analize za sada, ali da napomenem, neke od gore navedenih osobina mozhda zvuche loshe zbog nachina na koji su napisane, ali nisam nishta loshe mislio. :D
:wow:

po ovoj analizi sam arogantni narcis koji je nesiguran - relativno mirna i ozbiljna ... hmmm (moj avatar prikazuje mene ali ne pokazuje mi lice ...)

meni su avatari interesantni kao izbor doticnog korisnika/ce jer pretpostavljam da ako je taj avatar izabrao/la da ima za to nekog razloga a mozda i nema :hypno:
Korisnikov avatar
By m..
Ne bash puno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2kune
Vredim sada i više od 20 dinara, po srpski re?eno. :srbin:
Au, pa Orbit zvake su preko 35 din. :lol: Dobro de, za tebe se moze kupiti jedan Kurir. :P
By жњ
zavisno kako kod koga...
neko jednostavno postavi lepu fotku, cisto estetike radi, dok neki bas osecaju potrebu da se izraze...
evo, mene npr. jos uvek vozi ona zimska hladna samotno-zamishljeno-utopijska childish faza, al cim krene bezbrizno i veselo leto, ima da okacim neku razgolicenu vrckavu machketetinu ;)

kad ce vise to proleeeceeeee?????:cekam:
By Bombina
sve zavisi od estetske i prirodne slike,izmedju avatarima
svako ko bira izmedju avatarima i pojavi se nova prava animacija
i to mogu da naprave nova tehnologija,pojavljuje se uvek novo
svi mi mogu da biraju sliku,sve mogu odgovaraju
zavisi se od raspolozenje

stvarnost se privlace
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by GrMi_ZEka
zavisno kako kod koga...
neko jednostavno postavi lepu fotku, cisto estetike radi, dok neki bas osecaju potrebu da se izraze...
evo, mene npr. jos uvek vozi ona zimska hladna samotno-zamishljeno-utopijska childish faza, al cim krene bezbrizno i veselo leto, ima da okacim neku razgolicenu vrckavu machketetinu ;)

kad ce vise to proleeeceeeee????? :cekam:
I ja ga cekam kao lud.

Ali, vidis, tebe sam potpuno poistovecivao sa onim avatarom od pre 2-3 godine (kad si bila ona druga:)) i, koliko sam nacuo nimalo nisam pogresio. Estetika, da.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!