Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Da
Nema glasova
0%
Ne
2
40%
Ja sam zato da ?iro postane urednik Kurira
3
60%
Miroslav ?iro Blaževi? potvrdio je novinarima beogradskog tabloida Kurir da bi u lipnju volio preuzeti voðenje beogradskog prvoligaša Crvene zvezde.

?iro je novinarima Kurira kazao kako mu je aktualni trener tima s Marakane Walter Zenga rekao da se nema namjeru dugo zadržavati u Beogradu, odnosno kako iz Zvezde odlazi u lipnju, kad osvoji prvenstvo.

- Ako me Dragan Stojkovi? Piksi pozove, odmah dolazim, kazao je Blaževi? Kuriru te dodao da nema predrasuda prema Srbima te da bi volio svoju trenersku karijeru zaokružiti osvajanjem trofeja na beogradskoj Marakani. Volio bih biti trener Crvene zvezde. Vodio sam Dinamo i Hajduk. Da uzmem Zvezdu i za nekoliko godina Partizan, pa da mi na spomeniku piše kako sam bio jedini trener koji je vodio veliku ?etvorku, izjavio je Blaževi?.

Meðu ostalim, objasnio je kako je veliki prijatelj s Draganom Stojkovi?em Piksijem, predsjednikom beogradskog kluba.

- Ako Piksiju doðe iz dupeta u glavu i pozove me za trenera, nema razloga da ne prihvatim, kaže Blaževi?. - Biti trener bivšeg europskog prvaka nije mala stvar, majku ti Božju, rekao je ?iro.

Na pitanje kako svoj mogu?i angažman vidi kroz prizmu odnosa Srba i Hrvata, ?iro je kazao: - Što se ti?e gluposti koje su se dogodile izmeðu mog i vašeg naroda, one su svima nanijele velike štete. Toliko je mladih pobijeno na obje strane da smo svi zajedno ispali velike budale, kazao je ?iro te objasnio kako bi vjerojatno u po?etku, kad bi došao u Beograd, bilo problema s navija?ima.

- Ja sam veliki šmeker, tako da sam siguran da bih s njima pronašao zajedni?ki jezik, kazao je Blaževi?. Upitan može li do?i do prijateljske utakmice izmeðu Hrvatske i SCG, budu?i da mu je selektor reprezentacije SCG Ilija Petkovi? veliki prijatelj, ?iro je kazao kako bi to bilo lijepo. - Ako smo prijatelji, a tvrdim da jesmo, moramo to napraviti ?to prije. Trebamo pokazati k... politi?arima i mi i vi. Sportaši imaju druk?iji duh od politi?ara, samo netko treba pokrenuti inicijativu. I ovi moji, i vaši se boje, zaklju?io je ?iro.

?iro za Jutarnji: Koji put se zajebavam, pa neki pogrešno shvate

U odnosima s medijima Blaževi? je nenadmašan, na raspolaganju je 24 sata. Kad smo ga danas dozvali u Švicarsku da ga upitamo kad ?e postati trener Crvene zvezde najprije se nasmijao.

- Sine, ti znaš da ja mogu biti cirkusant kad razgovaram sa novinarima. Kad je u pitanju nogomet onda sam studiozan i ozbiljan, a sve izvan toga je folklor. Koji put se zajebavam, pa onda neki to pogrešno shvate - krenuo je u poznatom stilu Blaževi?.

- Ne idem u Zvezdu, nitko me nije zvao, iako znam da moji neprijatelji, ti dušmani koji mi srce razdiru, samo ?ekaju da u?inim nešto sli?no, pa da me opet krenu razapinjati. Ja nikoga ne odbijam, a kad mi novinar pokuša podvaliti, pa me onako hipotetski upita: ?iro, bili Vi trenirali Crvenu zvezde? - što drugo da mu odgovorim nego ono što bi on htio ?uti: Naravno da bih! Ne, nema veze, nemam ništa protiv Zvezde, ali ne vjerujem da ?u i?i u Beograd. Iako su sportaši ti koji bi prvi trebali obnavljati porušene mostove ne vjerujem da ?e mene pripasti taj privilegij.", kazao nam je Blaževi?.
Piksi: ?irina pri?a nema temelja

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Stojkovi? Piksi komentirao je ?irinu želju da postane trener kluba s Marakane. ?iro je veliki trener, ali još ve?i šoumen. Uvijek je bio intrigantan i svuda pri?ao da bi volio biti trener Zvezde. Ta njegova pri?a nema temelja, jer imamo trenera, kazao je Piksi. Vjerujem Walteru Zengi i mislimo da ?emo s njim postati prvaci države i osvojiti nacionalni kup, dodao je Stojkovi?.

http://www.jutarnji.hr/cudne_vijesti/clanak/art-2006,2,2,ciro_zvezda,9442.jl

Daklem, jeste li zato da Piksiju doðe iz dupeta u glavu i što mislite kako to posti?i? :trep:

PS: Baš me zanima o?e li (za koliko ?e, op.prev.) Zveki ovo shvatiti kao provokaciju li?no njemu kao takvome... :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
cciro blazzevicc je trebao da dodje u crvenu zvezdu u junu 1991 godine... medjutim svashta se izdeshavalo i do tog transfera nikada nije doshlo. hvala bogu dragome (dodao bih ja)!

zenga nije hrdjav neccu da kazzem... ali ja hoccem muslina!!! pixy, chujesh li? MUSLIN!!!! to je onaj ccelavi, ako ste zaboravili.... shto nam je doneo nekolicinu trofeja!
By nsideu
Muslin sad kosta 5 puta vise nego Zenga
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ciro? Taj je jos ziv?
Mislim "poglavar" mu je crk'o pa sam pomislio da je i on odapeo.
Hvala lepo ali Zvezda ne prima ustase za trenere.
Korisnikov avatar
By zboO
zamislite navijache sta bi uradili kada bi doshao Blazevic......loooooool....
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ZvezdasBG
Tako je! :crveni:
By nsideu
Ciro je vise klovn nego ustasa
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena
zamislite navijache sta bi uradili kada bi doshao Blazevic......loooooool....
Cak i kada bi neko mogao da zamisli tu suludu situaciju, mislim da bi u Srbiji izbio gradjanski rat! :lol:
By Paris
Pa ljudi sta vam je? A sirenje bratstva i jedinstva:lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
Cak i kada bi neko mogao da zamisli tu suludu situaciju, mislim da bi u Srbiji izbio gradjanski rat! :lol:
A ovo je ilustracija toga? :smeh:
Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
Molim modeatora da se malko disciplinira :shamar:
To bi bilo isto kao re?i Draškovi?u da je ?etnik :smeh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2kune
Molim modeatora da se malko disciplinira :shamar:
Rekao sam nesto sto nije?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.
Pa ljudi sta vam je? A sirenje bratstva i jedinstva:lol:
Neka, neka, ono sto je Tudjman zapoceo kod vas, moze i Cira da zavrsi. Partizan je oduvek bio olicenje tog nazovi bratstva i jedinstva. :P :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
"Ja sam zato da ?iro postane urednik Kurira" ..mada bolje da bude predsednik Srbije :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!