Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Pobedio i Arsenal.

Nemanja je u prosloj utakmici startovao (to kazem jer si napisao CAK), bio najbolji igrac, tj. igrac utakmice a pas koji je poslao preko skoro cele livade, kad je Mancester dao drugi gol je bio potez nedelje.

Pricam o pobedi nad Vulfsima u Karling Kupu. A i u proslom kolu Premijera je startovao, bio, prema komentatorima, jedan od boljih iako je ManUtd. izgubio tu utakmicu od Blekburna.
By nsideu
Nemanji sve lopte padaju pravo na glavu. Valjda ce i neki gold da postigne :eureka:
Originally posted by Kupper
Originally posted by bigirl
Kupperu, ja bih da krenem sa klaðenjem... Ajd' me uputi u tehnike i cake malo... (u2u)...
Napisao sam ti roman:)
Kopiraj i meni? :cuteeyes:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by nsideu
Nemanji sve lopte padaju pravo na glavu. Valjda ce i neki gold da postigne :eureka:
Kupperu, ja bih da krenem sa klaðenjem... Ajd' me uputi u tehnike i cake malo... (u2u)...
Nisam sacuvao ali napisacu ti. Ili, najbolje, frljni mail na u2u.

A Vidic - pa meni nesto i nije zapelo da da gol, nekako mu to i nije posao. Sve dok deli onakve lopte ja sam zadovoljan. Pola gola dobar pas kazu:)
Korisnikov avatar
By Kupper
da samo konstatujem rezultate.

Subota, 4. februar:
16:00h Birmingem - Arsenal 0-2:yey:
16:00h Bolton - Vigan 1-1 (prva neresena Vigana u gostima)
16:00h Everton - Man?ester Siti 1-0
16:00h Midlzbro - Aston Vila 0-4 (guzenje)
16:00h Njukasl - Portsmouth 2-0
16:00h Vest Bromvi? Albion - Blekburn 2-0
16:00h Vest Hem - Sanderlend 2-0
18:15h Man?ester Junajted - Fulam 4-2 (losa igra na iskustvo, svaka cast)

Nedelja, 5. februar:
14:30h Totenhem - ?arlton (trenutno 3-1)
17:00h ?elsi - Liverpul (kad bi Liver pobedio zaboravio bih na sve muke:D)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

17:00h ?elsi - Liverpul (kad bi Liver pobedio zaboravio bih na sve muke:D)
Mislim da ces jos dugo "muciti". :P :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma ne. Budi malo dobar - Celzi je vec prvak a ja hocu da Liverpul bude drugi (a ima dve manje od ManUtd).....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma ne. Budi malo dobar - Celzi je vec prvak a ja hocu da Liverpul bude drugi (a ima dve manje od ManUtd).....
Pa daj bre sta se sekiras. Ionako znas da Engleska daje cetiri predstavnika u ligi sampiona. Liverpool nece biti opet peti kao sto se to desilo prosle godine. A mozda odbrani titulu prvaka Evrope? :evil: :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
osle pobede protiv Fulama od 4:2 menadžer Man?ester Junajteda, Aleks Ferguson, ponovo je pohvalio Nemanju Vidi?a.

Naš reprezentativac subotnji me? je po?eo na klupi, ali je kasnije uba?en u igru. Zašto je bilo tako, objasnio je Ferguson:

- Vidi? je bio umoran posle me?a u sredu protiv Blekburna. Pored toga, osetio je i zatezanje butnog miši?a, pa nismo želeli ništa da rizikujemo, objasnio je prvi stru?njak Man?estera.

Susret prošle srede protiv Blekburna bio je i prvi za Vidi?a u Premijer ligi na kome je proveo svih 90 minuta na terenu:

- To mu je bila prava dobrodošlica u ostrvskom fudbalu. A kao što znate, kod nas nema puno vremena za odmor, izjavio je Ferguson koji je o?igledno zadovoljan igrom našeg reprezentativca.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Samo nek mu on povecava minutazu, ne sumnjam ja u Nemanju. ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pobedio Chelsea. 2-0.

Nego... gledaju?i Liverpool i Croucha... On je, recimo, igra? koji ima visinu kao naš Nikola... Ali brate, Nikola je bar 5x bolji fudbaler od njega. I krupniji je, snažniji... Mislim da Liverpoolu fali samo Nikola Žigi?. A taman kako ?e Sise da ide... upražnjeno mesto... Šta mislite? Da li bi se Žigi? uklopio u igru Liverpoola?
By nsideu
Pobedio Chelsea. 2-0.

Nego... gledaju?i Liverpool i Croucha... On je, recimo, igra? koji ima visinu kao naš Nikola... Ali brate, Nikola je bar 5x bolji fudbaler od njega. I krupniji je, snažniji... Mislim da Liverpoolu fali samo Nikola Žigi?. A taman kako ?e Sise da ide... upražnjeno mesto... Šta mislite? Da li bi se Žigi? uklopio u igru Liverpoola?
To sam vec napisao negde. Krouc ne moze ni da popusi Zigicu.

Robi Fauler se vratio u Liverpul, sumnjam da ce kupovati jos jednog napadaca. (Onaj Sise je rupa od igraca samo takva).

Novine pisu da Hamburger sprema 15 miliona za Zigica. Ipak bi voleo da ga vidim na ostrvu

:teg2: :teg2:
Korisnikov avatar
By Kupper
Video sam. Niste bas morali...ali dobro. Jedva cekam da vas Barselona razbuca:sesir:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Video sam. Niste bas morali...ali dobro. Jedva cekam da vas Barselona razbuca:sesir:
Jel to bese ona Barselona koja je juce razbucana od Atletika na sred Nou Kampa? :lol: :P
Korisnikov avatar
By Kupper
Ih, znas i sam o cemu se radilo. Isto kao i Celzi 1-1 sa Sanderledom. To sve nije vazno.

Meni je samo krivo sto se vec sad sastaju dve najbolje ekipe u Evropi. A kakvo bi to finale biloooo, cudo.

nsideu - 'Krouc ne moze ni da popusi Zigicu.'

:spank: Sto ne bi mogao? Zigic bi se lepo relaksirao, svima potaman:D...
By nsideu
Originally posted by nsideu
Nisam sacuvao ali napisacu ti. Ili, najbolje, frljni mail na u2u.

A Vidic - pa meni nesto i nije zapelo da da gol, nekako mu to i nije posao. Sve dok deli onakve lopte ja sam zadovoljan. Pola gola dobar pas kazu:)
:cekam: :cekam:
By nsideu
btw, uhvatih neki sistem 3 keca plus 2/3 iksa u prvoj diviziji :lol: :volinevoli:

(samo update)
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam zaboravio, bez brige:)

Elem, u zaostaloj Carlton - Liverpul 2-0. Steta.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Subota bi mogla da ozna?i i prvi sudar naša dva igra?a u Premijer ligi, kada se sastaju Portsmut i Man?ester Junajted.

Iako još uvek nije u takmi?arskoj formi, Ognjen Koroman mogao bi da zaigra za "Pompej" s obzirom da se klub nalazi u nezavidnoj situaciji i da je svaka pomo? više nego dobrodošla. Ukoliko istr?i na teren Koroman ?e najverovatnije igrati levog ofanzivnog igra?a, poziciji koja mu nije standardna, ali na kojoj se dobro snašao prilikom utakmice rezervnih ekipa Arsenala i njegovog Portsmuta kada je asistirao kod dva gola.

Sa druge strane, u ekipi Man?estera o?ekuje se Nemanja Vidi?, koji bi ovoga puta mogao da bude starter u timu sa "Old Traforda".

U najavi utakmice, na zvani?nom sajtu crvenih ðavola objavljena je izjava Ognjena Koromana koju je dao na svojoj promociji u Portsmutu, ali se njen datum ne navodi jer se o?igledno želi ista?i rivalitet izmeðu dva reprezentativca Srbije i Crne Gore.

- Vidi?ev klub se bori za titulu, a moj da preživi u ligi. Dakle, vide?emo ko ?e biti na kraju prvenstva sre?niji od nas dvojice. Man?esteru i Vidi?u želim sve najbolje, ali msilim da ?u ja biti sre?niji na kraju jer sam ekipi pomogao da zadrži status premijerligaša, rekao je nedavno Koroman, ali su "ðavoli" to objavili kada je njima bila potrebno.

Susret Portsmut - Man?ester Junajted se igra u subotu od 18.15h.
Korisnikov avatar
By Kupper
'Vidicev klub se bori za titulu?' :lol: Koju, molim?

Arsenal je najbolji klub na ostrvu. Mislim, ako to niste znali:) Slede Liverpul, MancesterUtd pa ostali....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U 26. kolu Premijer lige Engleske vode?e ekipe igraju u gostima, ali se o?ekuje da sve osvoje bodove. ?elsi ide na megdan vrlo slabom Midlzbrou, a Man?ester Junajted ekipi Portsmuta i s obzirom na trenutnu formu male su šanse da bude iznenaðenja.

Ekipu Liverpula ?eka teži posao na gostovanju Viganu, ali doma?i se nisu proslavili u duelima sa timovima iz samog vrha tabele. Do pobede bi lako trebalo da doðe i Totenhem koji gostuje otpisanom Sanderlendu. Derbi kola igraju Arsenal i Bolton. "Tobdžije" su ove sezone dva puta gubile od Boltona i ovo im je prilika da naplate dugove. Zahuktali Vest Hem je doma?in Birmingemu i o?ekuje se da "?eki?ari" ostvare petu pobedu zaredom.

Blekburn ide na Gudison Park gde ga ?eka Everton. Iako imaju dosta padova u igri, oba tima ne odustaju od borbe za izlazak na evropsku scenu. Derbi sredine tabele odigra?e Man?ester Siti i ?arlton, dva tima koja umeju da odigraju "od sjaja do o?aja". Aston Vila ?e ugostiti Njukasl u me?u dva tima ?ije se ambicije ove sezone ne ostvaruju, dok Fulam pobedom nad Vest Bromvi?em može da osigura mirnu završnicu sezone.

Subota, 11. februar:
13:45h Vigan - Liverpul
16:00h Arsenal - Bolton
16:00h Aston Vila - Njukasl
16:00h Everton - Blekburn
16:00h Fulam - Vest Bromvi? Albion
16:00h Midlzbro - ?elsi
18:15h Portsmut - Man?ester Junajted

Nedelja, 12. februar:
14:30h Sanderlend - Totenhem
17:00h Man?ester Siti - ?arlton

Ponedeljak, 13. februar:
21:00h Vest Hem - Birmingem
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nakon pauze od nekoliko nedelja, ja se opet vratio u kladzu i evo moje procene 26 kola Premijer lige :D :

Vigan - Liverpul -Prateci prethodna kola opsti utisak je da Vigan igra vise nego ocajno. Liverpul iako malo "moralno" hendikepiran porazom od mog voljenog Celsija i Carltona, mislim da momci Rafe Beniteza ovde nece imati problema. Vigan bi trebalo da bude presrecan ako prodje sa najvise dva gola. :D Verovatno zbog poslednja dva poraza kvota na prvake Evrope nije "bezazlena" i iznosi 1.95 pa bi ovaj mec svakako trebalo igrati. Dakle po meni sto se fiksa tice 2. Golovi? Hm....0-2 ili za one hrabrije 2-3. :D

Arsenal - Bolton - Gledajuci tabelu, Bolton ima samo dva boda manje od Kupperovih miljenika :P , ali cinjenica da se mec ipak igra na "Hajberiju" dovoljno govori da bi pobeda Boltona bila ravna cudu. Mada nikad se ne zna sa Arsenalom pa preporucujem da se ovaj mec izbegne! :lol: Salim se naravno. Bolton igra ocajno u gostima i s amnogo slabijim rivalima, tako da je kec gotovo siguran. @ Kupp igraj 1-1 ako smes. :P :lol:
Sto se golova tice 3+

Aston Vila - Njukasl - U je....Ovo je jedan od malo nezgodnih meceva za kladjenje. Jos se secam prosle sezone kada sam pukao na tiketu za 45.000 din zbog remija sugave Aston Vile! Na svom terenu igra vrlo promenjivo sto se isto moze reci i za Njukasl. Dakle moj predlog je da se fix izbegne i igra na golove. 2-3.

Everton - Blekburn - Blekburn je u prethodnih nekoliko kola pokazao d aje u odlicnoj formi bez obzira na poraz prosle nedelje u gostima. Everton takodje igra dobro i zbog domaceg terena gde je relativno siguran tipujem na keca. Golova ne bi trebalo mnogo da bude 0-2.

Fulam - Vest Bromvic Albion - Fulam je uspeo da se iscupa iz krize i belezi "pozitivan saldo' u poslednjih nekoliko kola narocito na svom terenu pa se i ovde sa pravom moze ocekivati pobeda. Vest Bromvic i pored neocekivane pobede u proslom kolu nad Blekburnom ne verujem da moze da ponovi "uspeh" i nad Fulamom. Dakle 1. Golovi: 0-2.

Midlzbro - Celsi - Jedino zemljotres, poplava ili Cunami mogu da ometu momke Zoze Murinja da u gostima razvale Midlzbro! :lol: Mada kad se setim prosle godine koliko se Celsi "mucio" sa njima....Ma necu bre ipak je pobedio Celsi! Sad je vreme da se pokaze ko je car na ostrvu! Dakle sasvim realno i objektivno 2-2! :D Golova? Sine na tone 3+. Ne verujem da cu igrati na golove ali ipak za one "realnije" predlazem i 4+. :D

Portsmut - Mancester Junajted - Port je i prethodnog kola bilo tesko zamisliti u "ulozi" pobednika a tek ovog kola moze pobedu da sanja. I pored toga sto Mancester itekako zna da bude "sumnjiv" prilikom "ziher" meceva, ovde je stvarno tesko zamisliti bilo sta sem ciste dvojke. Ipak kvota na 2 je mala (u Lavovima svega 1.55) pa je bolje igrati na golove. Dakle da ne budemo stipse, ja cu igrati pp2+. :snob: :misici:

Sanderlend - Totenhem - Totenhem iako u gostima mislim da ne bi trebalo da ima nekih preteranih problema da na "kolena" baci Sanderland. Nije da se ne trude domaci, ali sve je to ipak preveliki zalogaj (bar po mojoj proceni) za Totenhem. Dakle 2-ka.

Mancester Siti - Carlton - Iako je moja procena da ce ovde doci do pobede domacih, znajuci da Mancester siti itekako zna da proradi sto se golova tice, ipak preporucujem ovde igru na golove jer ih obicno bude na tone. Dakle 3+.

Mecevi se uglavnom igraju sutra tako da se do 16 h moze uplatiti. Ja tiket vec sastavio, a deo sam i gore objavio. :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Nakon pauze od nekoliko nedelja, ja se opet vratio u kladzu i evo moje procene 26 kola Premijer lige :D :

Vigan - Liverpul -Prateci prethodna kola opsti utisak je da Vigan igra vise nego ocajno.

Nije tacno Zvrle. Kao domacin da, kao gost potpuno suprotno. Pajz skor - kod kuce 6-2-5, u gostima 6-1-5 i bogami zestoko se bore za LS sa Liverpulom i Totenhemom. Tim koji ponajmanje trba potcenjivati. I koji je proglasen najvecim iznenadjenjem. Pajz dalje, za 9 sezona 7 liga. Ako si dobro pratio prethodna kola mogao si da primetis da su kao gosti, (od NG) uglavnom igrali iz 1-2 a kao domacini gubili ali jedva. Znaci sve moze da de desi.

Arsenal - Bolton - Gledajuci tabelu, Bolton ima samo dva boda manje od Kupperovih miljenika :P , ali cinjenica da se mec ipak igra na "Hajberiju" dovoljno govori da bi pobeda Boltona bila ravna cudu. Mada nikad se ne zna sa Arsenalom pa preporucujem da se ovaj mec izbegne! :lol: Salim se naravno. Bolton igra ocajno u gostima i s amnogo slabijim rivalima, tako da je
kec gotovo siguran. @ Kupp igraj 1-1 ako smes. :P :lol:
Sto se golova tice 3+

Ne igram Arsenal odavno a Bolton je odlicna ekipa koja takodje juri LS a i ispred je Arsenala koji, znamo, nije u formi.

Aston Vila - Njukasl - U je....Ovo je jedan od malo nezgodnih meceva za kladjenje. Jos se secam prosle sezone kada sam pukao na tiketu za 45.000 din zbog remija sugave Aston Vile! Na svom terenu igra vrlo promenjivo sto se isto moze reci i za Njukasl. Dakle moj predlog je da se fix izbegne i igra na golove. 2-3.

Moj predlog je kec ili dvojka. Nista izmedju kod ova dva kluba (a i veca je kvota nego na golove).

Everton - Blekburn - Blekburn je u prethodnih nekoliko kola pokazao d aje u odlicnoj formi bez obzira na poraz prosle nedelje u gostima. Everton takodje igra dobro i zbog domaceg terena gde je relativno siguran tipujem na keca. Golova ne bi trebalo mnogo da bude 0-2.

Everton od pretposlednjeg mesta skoro da ne zna za poraz a retko i remi. KEC k'o vrata. Golovi???Najmanje, minimum 3+

Fulam - Vest Bromvic Albion - Fulam je uspeo da se iscupa iz krize i belezi "pozitivan saldo' u poslednjih nekoliko kola narocito na svom terenu pa se i ovde sa pravom moze ocekivati pobeda. Vest Bromvic i pored neocekivane pobede u proslom kolu nad Blekburnom ne verujem da moze da ponovi "uspeh" i nad Fulamom. Dakle 1. Golovi: 0-2.

Jos jedno neslaganje. Fulam ne pamti kad je odigrao utakmicu sa manje od 3-4 gola. I ovde kec ili dvojka.

Midlzbro - Celsi - Jedino zemljotres, poplava ili Cunami mogu da ometu momke Zoze Murinja da u gostima razvale Midlzbro! :lol: Mada kad se setim prosle godine koliko se Celsi "mucio" sa njima....Ma necu bre ipak je pobedio Celsi! Sad je vreme da se pokaze ko je car na ostrvu! Dakle sasvim realno i objektivno 2-2! :D Golova? Sine na tone 3+. Ne verujem da cu igrati na golove ali ipak za one "realnije" predlazem i 4+. :D

Ne kladiti se sto vazi i za Barsu. Osvojili titulu i moze im se da izadju sa trecom ekipom.

Portsmut - Mancester Junajted - Port je i prethodnog kola bilo tesko zamisliti u "ulozi" pobednika a tek ovog kola moze pobedu da sanja. I pored toga sto Mancester itekako zna da bude "sumnjiv" prilikom "ziher" meceva, ovde je stvarno tesko zamisliti bilo sta sem ciste dvojke. Ipak kvota na 2 je mala (u Lavovima svega 1.55) pa je bolje igrati na golove. Dakle da ne budemo stipse, ja cu igrati pp2+. :snob: :misici:

Nikad pp2+. ManUtd u gotima najcesce igra iz iksa (statistika kaze najcesce 0-0 poluvreme) ili hendikepa (vodi domacin).

Sanderlend - Totenhem - Totenhem iako u gostima mislim da ne bi trebalo da ima nekih preteranih problema da na "kolena" baci Sanderland. Nije da se ne trude domaci, ali sve je to ipak preveliki zalogaj (bar po mojoj proceni) za Totenhem. Dakle 2-ka.

Dvojka.

Mancester Siti - Carlton - Iako je moja procena da ce ovde doci do pobede domacih, znajuci da Mancester siti itekako zna da proradi sto se golova tice, ipak preporucujem ovde igru na golove jer ih obicno bude na tone. Dakle 3+.

Slazem se. 3+ ili 4-6.

Siti i Sanderlend igraju u nedelju a ostala je (u ponedeljak) Vest Hem-Birmingem - KEC k'o vrata.

Jos nesto - nikako ne slusati TIPO ili www.sigurica.com. A posebno igrace koji igraju u stranim klubovima. Prvi znaju koliko i mi, ovi, ako malo pratite, grese vise neko moja komsinica koja ni ne zna sta je fudbal.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
:roflmao:

Ko? :alikako:
khm, khm 2:3 :alikako: :P
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zahuktali Vest Hem je doma?in Birmingemu i o?ekuje se da "?eki?ari" ostvare petu pobedu zaredom.
:zvezda: :zvezda: :tuc:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!