Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SkyenRedovna pojava, s tim da se meni dogadja da se ne secam ni ljudi, kao poznata mi je faca, upravo me pitao za burazovo zdravlje, ocigledno zna pokoju o meni, ali ja uopste nisam u stanju da stavim sagovornika ni u koji kontext (precesto se desava da bih pomislila da sam bila pripita, ovo je vec za alchajmera)... Uzas blagi.
a redovno me ubijaju imena, znaci imena ne da ne pamtim, nego sam potpuno promaseni slucaj, cak i ljudi koje znam po nekoliko godina ,lele, kad nekog sretnem panika me uhvati i onda odradim celu azbuku u glavi dok se ne asociram sa osobom. nit je slusam sta mi prica, samo klimam glavom i da da, ma nemoooooj
Joj bre bas sam skot, al sta da radim: izvini kako se ti ono bese zoves, jes da se znamo godinama, ali eto....
Originally posted by MyselfJa moju sestru ne mogu da nagovorim da idemo zajedno u samoposlugu jer je uverena da ?u je izblamirati... Sa druge strane ona uvek ide sa mamom kako bi je spre?ila da kupi kojekakve gluposti i da joj pomogne da donese stvari ku?i; dok je mene blam da idem sa mamom da kupujem posle dve anegdote:
Sestra i ja kupujemo u Mega marketu i
Originally posted by Neodoljivahahahahah
ohh da...sad se seti......pre neko vece zvoni telefon i ja se javim i po glasu skotnam da je jelena....a ja onako nisam bila pri sebi......i sada ovako ide nas razgovor
ona.....hi
ja.......gde si bwe sta ima
ona....are you okay
ja......ma super bwe, nikad bolje
ona...are you sure you are okay to talk now
ja(ljuta)....ma jesam bwe koji ti je *urac.......
i tu ja skontam da nije jelena....vec Nicole..koja neprica nas jezik....i tu mene zdrma neka panika (jer sam u takvom stanju)
i da napravim situaciju gorom ja kazem......sorry you got the wrong number i spustim slusalicu.......a ona naravno zna da sam bila ja pa me opet zove na telefon da me pita "what the hell is wrong with you"......
Originally posted by KupperKako si mogao da budes siguran da je to tvoj dobar prijatelj, ako vec kazes da je covek bio okrenut ledjima, pa je jos imao i kacket na glavi ?
Pre pola sata vidim na trafici dobrog prijatelja. Ledjima okrenut kupuje cigarete, sa kacketom, i ja, kao 'gde si ludo'? naskocim mu na ledja, skinem kacket.....
Ne treba da vam kazem da nikad video coveka, tek on mene nije. Pa 'izvini, mislio sam da...' covek zabezeknut - 'nema veze, desava se'....
...Idem da crknem.
Originally posted by Dina
Ja sam tolika blamusa da se vise i ne uzbudjujem... Ali posto vidim Seamana na forumu evo jedan nas blam (od mnogih )
Seaman je kod mene u gostima a moji roditelji inace njega vide kao savrsenog zeta, bas ih je osvojio. Ja bih im rekla istinu ali Seaman ne dozvoljava... Jednom prilikom ja odem kod roditelja i vracam se u moj stan sa ocem... otac ulazi prvi a Seaman maznim glasom (kako mi pricamo) kaze `ko je to?` Moj otac nastavlja ka toj sobi a Seaman za kompjuterom samo u gacama... Da bude jos gore samo promrmlja `dobar dan` i pobegne u drugu sobu.
Od tada tek nema sanse da uverim roditelje da tu `nema nesto`...
Originally posted by m..Pa kažem ja da je devojka ludo zabavna i interesantna...se?am se kako je ðuskala i bila interesantna na žurci u plastiku...Originally posted by fazzaOriginally posted by m..
Kako nisam upucena u slavske obicaje, a neko je bio dovoljno pametan da mi prvoj ponudi zito, umesto da stavim kasiku u onu casu s vodom, ja sam opusteno uzela cashu i eksirala onu vodu (mislim meni je to izgledalo kao sasvim logican potez dok nisam cula horsko smejanje u pozadini). Da ne pricam kako sam htela da to sve obavim na neki teatralno naglashen nacin, pa je sve verovatno izgledalo kao karikatura.
'el mogu ja da te usvojim/prisvojim??? Zivot bi mi bio definitivno zanimljiviji!
Ne, stvarno, odushevim se svakim tvojim postom, fenomenalna si!
Originally posted by Inner-Smilejooooj breee Inner
Moj najveci blam je vezan za posao.......jebeo ti sve vagine ovog sveta (oh daj boze rekle bi lez) ALI kad treba da se stavi urinarni kateter to su muke BRE!
Tako sam lepo htela jednoj babi da ga uguram ni manje ni vishe nego u klitoris aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja neka lez
Ali ljudi moji, da znate kako se sve to poremeti kad malo ostare..teshko naci ureficium kmeeeeeeeeee
Originally posted by Skyen
a redovno me ubijaju imena, znaci imena ne da ne pamtim, nego sam potpuno promaseni slucaj, cak i ljudi koje znam po nekoliko godina ,lele, kad nekog sretnem panika me uhvati i onda odradim celu azbuku u glavi dok se ne asociram sa osobom. nit je slusam sta mi prica, samo klimam glavom i da da, ma nemoooooj
Joj bre bas sam skot, al sta da radim: izvini kako se ti ono bese zoves, jes da se znamo godinama, ali eto....
Originally posted by Inner-Smile
Moj najveci blam je vezan za posao.......jebeo ti sve vagine ovog sveta (oh daj boze rekle bi lez) ALI kad treba da se stavi urinarni kateter to su muke BRE!
Tako sam lepo htela jednoj babi da ga uguram ni manje ni vishe nego u klitoris aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja neka lez
Ali ljudi moji, da znate kako se sve to poremeti kad malo ostare..teshko naci ureficium kmeeeeeeeeee
Originally posted by pcelicaNije moj blam, ali je super:
Eh da, ovo se desilo pre nekol'ko dana.
Ja to i dalje ne shvatam kao blam, možda
malkice neprijatno u tom momentu...
Elem, dok sam sa drugaricom stajala ispred
nekog izloga, skapiram krajem oka da je neko stao
kraj mene, ali ne vidim ko. U tom momentu, drug. me
laktom nežno mlatne taman u jetru uz diskretan znak
o?ima da pogledam o kome se radi.
Kad tamo...
Tamara Paunovi?
Aaaaaaaaaaaaah.
Pogledam u devojku.
Ona u tom momentu pogleda mene i nasmeši se.
(sada ide manje prijatni deo).
A ja uzdahnem onako grleno jedno "Aaah".
Na šta Tamarica krene da se smeje.
Eto.
Originally posted by Cirkon
Pa eto desavaju se,ali trudim se da ne bude cesto,mada uzivam u njima:lol:.
Jednu noc dok sam se vracao sa nekog derneka,tako pijan,vracao sam se tramvajem,posto su sva mjesta bila zauzeta,odlucih da stanem pored neke bakice.Medjutim posto sam toliko bio pjan,a pri tome uzasno mi se spavalo,ja tako spontano sjednem u krilo bakici,na sta baka pocne vristati i mahati rukama,kleti me svim svacim sto joj je padalo na pamet u tom trenutku.Nedugo nakon toga usljedila mi je delozacija iz tramvaja,pola grada sam prepjesacio kako bih se na kraju svalio u krevet,zaboravivisi skinuti i tene sa sebe,ma grozno
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!