Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Dobro, nije k'o plitak potok ali nas gaze. Ovog puta ne bi krio sudije, Rusi nas mrze.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper
Originally posted by mobi_Bre
Rusi ce da nas pregaze k'o plitak potok, Hrvati ko recicu. El vi vidite kako oni igraju?

Sudije su krive Zbunjena, neko ko? Sram ih bilo, goveda jedna.

i kad dodju kuci..sve novine ce da kazu kako nismo imali srece itd itd...
A i mrzeli nas tamo, to si zaboravio:)

I da ne zaboravimo najbitnije- radilo
se o tradicionalno neugodnim protivnicima.
By fencysmurf
Originally posted by pcelica

Bilo koji splav, sa bilo koje strane reke...
You name it, '?elica ti naðe ?opor devoj?ica
kojima je on macan. :D
(da se razumemo, meni ni on ni Kapisoda nisu.)
gladnom i od leba i masti ispadne gozba!

....isto tako i sa vladom mandicem. ako je neko nekad bio slika kojom bi trebalo objasniti znacenje naroden "novac vrti gde burgija nece" onda je to bio vlada mandic...

ali ok... kapisoda barem izgleda... ovo siroche ni toliko

no da , splavarke se vaistinu loze na sve sto ima dobra kola i debelu novcharku ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Dobro, da konstatujemo i definitivan kraj nasih na EP danasnjim porazom od Hrvatske.

Mnogo smo bili losi, nedopustivo.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rukometna reprezentacija Srbije i Crne Gore porazom se oprostila od Evropskog prvenstva, izgubivši poslednji me? druge faze nadmetanja od aktuelnih olimpijskih šampiona, Hrvatske, koja se na taj na?in plasirala u polufinale.

Dobrih ?etrdeset minuta "plavi" su bili bolji protivnik u Sent Galenu, a onda je serija "vatrenih" od šest uzastopnih pogodaka ugasila i poslednju nadu da se tim Veselina Vujovi?a može trijumfom nad "ve?itim rivalom" oprostiti od kontinentalnog prvenstva na kome je razo?arao svoje pristalice.
Slika
Odli?no su naši rukometaši po?eli ovaj me?, snažno u odbrani a veoma nadahnuto u napadu. Hrabrim pokušajima bekova na postavljenu zonu rivala priklju?io se na gol-crti Šterbik, pa je prednost rasla od prvog minuta sve do maksimalnih 6:3. Uz tri gola Ili?a, Hrvate je iz takta izvodilo to što raspoloženom Bali?u ostatak ekipe nije adekvatno pomagao, ali je ubrzo me? ponovo dobio na neizvesnosti.

Na interevenciju stratega "vatrenih", Lina ?ervara, njegov tim po?eo je više da koristi krilne pozicije, što je najbolje iskoristio mladi Šprem koji je sa levog boka precizno izveo sva ?etiri svoja šuta. Tako je ve? u 15. minutu Hrvatska stigla do izjedna?enja (8:8), ali ni napadu "plavih" nije dugo trebalo da povrati pribranost. Milorad Krivokapi? je u nastavku prvog dela me?a postigao pet golova, na drugoj strani su mu na sli?an na?in odgovorili Metli?i? i Bali?, pa se na predah otišlo nerešenim ishodom nakon što je Ratko Nikoli? iz kontra-napada u poslednjoj sekundi "izbrisao" prvo voðstvo Hrvata.

Slika
Da je ulog veliki i "vatrenima", kojima je trijumf bio bitan za plasman u polufinale, i našim rukometašima, kako bi "sa?uvali ?ast" posle izuzetno bledih partija, pokazao je i nastavak utakmice. "Rezultatska klackalica" trajala je punih 12 minuta, dok "zlatni" iz Atine nisu poveli po prvi put sa dva gola razlike (22:20). Ve? u slede?em napadu svojim drugim uzastopno uspešno izvedenim sedmercem Džomba je dodatno povisio voðstvo, a kada je u istom minutu i Bali? zatresao mrežu "plavih" Vujovi? je morao da zatraži predah.

Slika
Ta ?etiri pogotka deficita nisu trgla naš državni tim. Seriju Hrvatske od 6:0 sa dva gola "za?inio" je Goran Šprem, zaukruživši svoj do tada "bezgrešan" sjajan u?inak (8-od-8) kada je rezultat glasio 26:20. Ve? tada je bilo jasno da u preostalih petnaest minuta samo ?udo može spasiti selekciju Srbije i Crne Gore, ali je svako iznenaðenje spre?io ?uvar mreže ?ervarove ekipe Vlado Šola koji je sjajno branio svoj gol.

Dvanaest minuta pre poslednjeg zvuka sirene selekcija Hrvatske je stekla sedam pogodaka prednosti, ?ime je samo najavila svoje veliko (i zasluženo) slavlje u Sent Galenu ne samo zbog pobede nad tradicionalno neugodnim protivnikom, ve? i zbog plasmana meðu ?etiri najbolje ekipe na šampionatu Evrope. Poraženoj strani predstoji, po svoj prilici, opsežna analiza a onda i - "veliko renoviranje".

Slika
Pa opet, da i pored brojnih o?ajnih izdanja u Švajcarskoj "svetla budu?nost" nije nemogu?a, pokazali su sjajni rezultati mlaðih reprezentativnih selekcija Srbije i Crne Gore koje su se domogle najsjajnijih medalja na svim prošlogodišnjim velikim takmi?enjima. Ostaje žal što bar pojedini ?lanovi juniorske i kadetske ekipe nisu ve? sada dobili priliku, mada nema sumnje da ?e "plavi" dres uskoro nositi brojni talenti koji su, voljom selektora, još uvek zapisani samo u rubrici "neki novi klinci".
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Evo detaljnog izvestaja za one koji nisu gledali....
Jebi ga...:(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Neposredno posle rukometne utakmice izmeðu Srbije i Crne Gore i Hrvatske koja je odigrana u Sent Galenu zbog sukoba navija?a ispred sportske dvorane policija je morala da upotrebi suzavac koji se "domogao" i hale "Krojcblajh" u kojoj je nastavljeno takmi?enje.

Nadmetanju, po svoj prilici, ne?e mo?i da prisustvuju brojni hrvatski tifozi kojima je švajcarska policija kao kaznu naredila deportaciju, odnosno napuštanje zemlje zbog u?eš?a u neredima. Snage bezbednosti odlu?ile su se na ovakav korak jer je, prema za sada raspoloživim podacima, oko 15-ak hrvatskih huligana u centru Sent Galena pretuklo dvoje navija?a Srbije i Crne Gore, kada je i usledila prva reakcija policije.

Prema prvim procenama povreðenih meðu gledaocima koji su ubrzano (i na kratko) napustili tribine zbog suzavaca nema, ali još uvek nema potpunijih informacija o samom incidentu i posledicama po jedne i druge pristalice.

U samoj hali došlo je do manjeg koškanja 10-ak minuta pre kraja me?a u kome su Hrvati slavili sa 34:30, što i ne ?udi s obzirom na odluku organizatora da na istu tribinu, iza gola, smesti i jedne i druge navija?e, odvojivši ih samo zaštitnom ogradom tek oko metar visokom. Hrvatskih tifoza je u dvorani bilo najmanje trostruko više, ali su ve?i neredi spre?eni kada se ?inilo da ?e postati neizbežni.

Neredi su se, na žalost, ipak desili, i to ispred sportskog objekta, zbog ?ega je i morala da interveniše policija.
Korisnikov avatar
By zboO
nisam gledala, i nije mi zao sto su izgubili...

...nego kako ono reche Vujovic po odlasku?...idemo po medalju!??

:zid:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by zbunjena

Ko jos slusa Vujovica....
On samo zna da pravi scene! Dobro da i sad nije uleteo na teren da igra! :lood:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by ZvezdasBG

Dobrih ?etrdeset minuta "plavi" su bili bolji protivnik u Sent Galenu, a onda je serija "vatrenih" od šest uzastopnih pogodaka ......
Kakvi pobogu "vatreni" ?? Koji je ovo nepismeni novinar napisao, i to još nekoliko puta u tekstu?? "vatreni" je nadimak za NOGOMETAŠE, a rukometaši su "PAKLENI" :mete:
By fencysmurf
Originally posted by MARQUE

Dobrih ?etrdeset minuta "plavi" su bili bolji protivnik u Sent Galenu, a onda je serija "vatrenih" od šest uzastopnih pogodaka ......
Kakvi pobogu "vatreni" ?? Koji je ovo nepismeni novinar napisao, i to još nekoliko puta u tekstu?? "vatreni" je nadimak za NOGOMETAŠE, a rukometaši su "PAKLENI" :mete:
shto na to kaze Bozanic?
By Çâðê_DUP
Originally posted by zbunjena

Zbunjena nevernice jedna! :D
Ako su rekli "idemo po medalje", nisu
rekli kako ?e ih dobiti.
(sve mi li?i na onaj vic... "jel' ove kuglice?")
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by fencysmurf

shto na to kaze Bozanic?
RKC služba za korisnike je u privremeno u kvaru... :superheroj:
By fencysmurf

shto na to kaze Bozanic?
RKC služba za korisnike je u privremeno u kvaru... :superheroj:
zvrcemo don kacunka? njega se ovih dana cesto zove kao pomoc prijatelja ;)
Korisnikov avatar
By MARQUE

zvrcemo don kacunka? njega se ovih dana cesto zove kao pomoc prijatelja ;)
Ma pošto ve? džoker "pitaj publiku" re?e to?an odgovor, nije potrebno uznemiravat vlastodršce ... :predaja:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Stvarno mu treba odbiti od plate sto ne zna kako se zovu vasi rukometasi. :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Stvarno mu treba odbiti od plate sto ne zna kako se zovu vasi rukometasi. :drama:
By fencysmurf

mislis da bi trebalo da se bavi prenosom utakmice ako ne zna osnovne podatke o ucesnicima iste?

ko ga vukao za jezik da se pravi pametan i da ih zove vatrenima in the first place...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

mislis da bi trebalo da se bavi prenosom utakmice ako ne zna osnovne podatke o ucesnicima iste?

ko ga vukao za jezik da se pravi pametan i da ih zove vatrenima in the first place...
Vidis isto se i ti petljas u nesto o cemu nemas blage veze! "Vatreni" je manje vise univerzalni naziv za reprezentativce Hrvatske u svim kolektivnim sportovima! Isto kao sto je za nase naziv: "plavi". Da sad ulazimo u to kako koju svoju selekciju zovu Hrvati e vala zabole mene i bar jos par miliona Srba "njeznik" ( novi kroacijski naziv za kurac :smeh: )
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rukometna reprezentacija Danske osvojila je tre?e mesto na 7. Evropskom prvenstvu koje se održava u Švajcarskoj.

U borbi za "bronzu" Danci su, uz devet golova Madsena koji je šutirao 10 puta, savladali aktuelne olimpijske šampione, Hrvate, sa 32:27 (16:9).

Za prvo mesto na prvenstvu "starog kontinenta" ?e se od 16:00h boriti Španija i Francuska.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali sto su me Rusi razocarali. Ustvari, mislio sam da su mnogo jaci.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ali sto su me Rusi razocarali. Ustvari, mislio sam da su mnogo jaci.
Iako ih generalno ne podnosim, mene su Hrvati bas iznenadili. Bio sam ubedjen da ce se bar bronze domoci. Danci su ih danas razbili. Sola nije znao gde mu dupe a gde glava....
Korisnikov avatar
By Kupper
A, Hrvati su iskoristili ogromno iskustvo. Slusao sam neki dan jednog spanskog komentatora koji kaze da su Rusi mozda bolja ekipa, po snazi ali da su Hrvati opasno mocni jer znaju kako se dobija. OK, ove godine su bili slabiji nego pre tako da je finale taman kako treba.
Ruse i ja ne volim ali sam mislio da ce da budu bar u polufinalu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U toku finalni mec izmedju Francuske i Spanije.
Trenutni rezultat 13:12 za Francuze....
Bice gusto.
Korisnikov avatar
By MARQUE

Vidis isto se i ti petljas u nesto o cemu nemas blage veze! "Vatreni" je manje vise univerzalni naziv za reprezentativce Hrvatske u svim kolektivnim sportovima!
Tebi treba crtati ili sto da ti ?ovjek napravi da ti kaže da je naziv VATRENI SAMO (ponovit cu jos jednom - S A M O ) za hrvatsku NOGOMETNU reprezentaciju. Fancysmurf je odlicno rekao, ako tip nije znao kako nazvati rukometase moga ih je nazvati jednostavno "hrvatski reprezentativci" , "rokometasi Hrvatske", "protivni?ka mom?ad", "ustaše" or what ever else.. ali VATRENI je pogrešan naziv i ?injenica je da je tip POGRIJEŠIO. :glupan:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Vidis isto se i ti petljas u nesto o cemu nemas blage veze! "Vatreni" je manje vise univerzalni naziv za reprezentativce Hrvatske u svim kolektivnim sportovima!
Tebi treba crtati ili sto da ti ?ovjek napravi da ti kaže da je naziv VATRENI SAMO (ponovit cu jos jednom - S A M O ) za hrvatsku NOGOMETNU reprezentaciju. Fancysmurf je odlicno rekao, ako tip nije znao kako nazvati rukometase moga ih je nazvati jednostavno "hrvatski reprezentativci" , "rokometasi Hrvatske", "protivni?ka mom?ad", "ustaše" or what ever else.. ali VATRENI je pogrešan naziv i ?injenica je da je tip POGRIJEŠIO. :glupan:
Batice ne pametuj. Nije pogresio. Sa vama ionako niko ne moze izaci na kraj. End of story.
Korisnikov avatar
By MARQUE
najdraži su mi ovakvi pametni .... :seronjo:

ali whatever... :zacepi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Spanija-Francuska 19:22 trenutno....
Odlepise se Francuzi....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Odlepise se Francuzi. 27:20. Doduse sad Francuzi igraju sa igracem manje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Rukometna reprezentacija Francuske osvojila je sedmi šampionat Evrope savladavši u finalu aktuelnog prvaka sveta, nacionalni selekciju Španije, sa 31:23 (17:13).

U redovima "trikolora", kojima je ovo prva medalja na do sada odigranim kontinentalnim prvenstvima, bolji od ostalih bili su Nikola Karabati? sa 11 golova te golman Tjeri Omeje sa 13 odbrana, dok je najbolji strelac "crvene furije" bio Huan Garsija sa šest pogodaka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!