Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja u stvari mislim da svi mi odavde, i zensko i musko, koliko nas ima, treba konkretno da pomognemo nasem drugu!

Da se pokupimo, presretnemo tu dronfulju i u par reci, gestova i pokreta - joj stavimo do znanja da je za njeno zdravlje bolje da ga se okane!

Verujem da bi ga posle toga i ostavila a i nekontrolisano trzala glavom na neku stranu, ali to je vec njen problem.

:zavist:

"Radikalni hamas je jedno, a Marsovo dupe nesto sasvim drugo"
(drevna persijska poslovica)

http://www.yachtworld.com/
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mars

Da se pokupimo, presretnemo tu dronfulju i u par reci, gestova i pokreta
Brigada 'motala motala ruchicu' ...

:giggle:
By R&B_Freak
e svashta :lol:

znam da tebi to deluje ozbiljno

but come on!

shta je ovo? 6. osnovne? :skola:

ako bash imash potrebu da joj bilo shta kazesh, reci joj da odjebe (da prosti ovaj fin svet ovde :saint: ) i da moze da se povali s tvojim bratom ako 'oce... a i njemu mozesh da kazesh isto.

though, personally, mislim da nema potrebe da bilo shta govorish jer je potpuno nebitno, a na kraju - sexa u svakom sluchaju nece biti. right? :kafa:
Korisnikov avatar
By Pipin
Mislim da je u ovom slu?aju problem njegova i njena okolina, a ne sama klinka. Tojest, ono što bi mu ona mogla "napraviti" pred drugima, dakle predrasude kod heteroseksualaca.

:sise:

A ti udri kontru na isti na?in: Mala je nevina, a znaš kakve su te klinke. Ko joj oduzme nevinost, za njim poludi. A to je poslednje što mi treba - da budem s njom sto godina, da s njom provodim 24h dnevno, da ljubomoriše na svaku drugu žensku u mom prisustvu. Ja više volim starije, iskusnije, liberalnije, šta ?e mi klinka. Nju ne mogu samo da opalim, pa da odem. Nemam ja živaca za nevinu de?urliju...blabla blaaa... pa dalje sam udaraš po ma?oizmu koliko god je potrebno.
By R&B_Freak
mislim da ce njoj da veruje onaj ko vec u to veruje... so... shta? treba da ide i da ubedjuje sve pojedinachno da je ona debil a da on nije peder? i say - iskuliraj, opusti se, javi joj se ako je sretnesh, ako te neshto pita - reci da nisi zainteresovan & chill :bicikl:
Korisnikov avatar
By Rei
R&B Freakuuuuuuuuuuuuuuuu :kiss: :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By Pipin
To ne pali. Mala je nevina i skonta?e da je on neko kome nije samo do seksa i ko ne zapeni na prvu p*?ku koju vidi na tarabi.
Tek onda mu nema spasa.
By R&B_Freak
:napitak:
pa ne znam... mislim, ako joj to ne uspe, mlada je, ima vremena da nauchi tehnike vudua...

a moda ga i siluje... :hypno:
Korisnikov avatar
By 2kune
Iskustvo me u?i da je izbjegavanje samo još više napaljivo za žene. Teta Daliborka je potpuno u pravu... :yes:
Ovde kod nas ima jedna još bolja opcija: samo zaglumiš da si osjetio božanski poziv i utupiš žemsku sa pri?ama o divotama sjemeništa i ljepotama duhovnog života te o strahotama grijeha i kazne za grijeh... Ali kod vas se popi žene... :predaja: Jebiga, kod nas bar neka korist od crkve... :opatica:
Korisnikov avatar
By m..
Ja opet imam nekog telefonskog manijaka koji me cima bar 20x dnevno, poslala sam mu poruku da se oglasi na nekom programu gde pustaju sms poruke, i da ce tamo valjda naci drustvo, i nije pomoglo. I rekla sam mu da je nepismen (jer jeste). Onda sam negde steknula telefon, posto ne mogu da iskljucim zvono tom debilu (ali stvila sam najtisu mogucu melodiju), sad se telefon ispraznio i ne mogu da ga nadjem. Uopste ne znam ko je ta osoba sto cima, osim sto se predstavlja kao Ivan iz BG i poruke smrde na tinejdzera, ako se to nastavi moracu u Telekom da prijavim izivljavanje.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by tramp
reci joj da si peder pa nece morati da sumnja
:up:
:smeh:
Korisnikov avatar
By dimitriades
da joj priznam da sam gej ne dolazi u obzir!
da je kresnem - tek to ne dolazi u obzir.
pokusao sam da je kuliram ali je samo ispalo gore.
razmisljao sam o tome da joj dozvolim oral, ali sta ako se ne napalim?

daliborkina metoda je zanimljiva ali nemam toliko zivaca da se bakcem s klinkom. a i niko mi ne bi poverovao da sam religiozan jer mi svi poznaju kao najveceg ateistu u okolini.

brat ne zeli da je povali jer kaze da "nece da starijem bratu maznjava ribu" - nije ni svestan kakvu bi mi uslugu ucinio.

planiram da nagovorim brata da (po str8 krugovima) pusti buvu kako se vucaram sa nekom matorkom (oko 10 god starijom od mene) i kako me samo takve pale. mozda joj se tako zgadim.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by dimitriades
gde su ti muda choveche?

be brave be braveheart...not a sissy little fishy
By SHY
ova tema postala bas zesci smor......mora da ti je i brat peder he he
By SHY
Originally posted by dimitriades
da je kresnem - tek to ne dolazi u obzir.
pokusao sam da je kuliram ali je samo ispalo gore.
razmisljao sam o tome da joj dozvolim oral, ali sta ako se ne napalim?

daliborkina metoda je zanimljiva ali nemam toliko zivaca da se bakcem s klinkom. a i niko mi ne bi poverovao da sam religiozan jer mi svi poznaju kao najveceg ateistu u okolini.

brat ne zeli da je povali jer kaze da "nece da starijem bratu maznjava ribu" - nije ni svestan kakvu bi mi uslugu ucinio.

planiram da nagovorim brata da (po str8 krugovima) pusti buvu kako se vucaram sa nekom matorkom (oko 10 god starijom od mene) i kako me samo takve pale. mozda joj se tako zgadim.
iskreno kazi mi imas 13 godina ili si stariji i slusas turbo euro grand song?

nesto od ta dva jeste :zacepi:
Korisnikov avatar
By tramp
e stvarno mi nije jasna situacija - kao da niko nikad nije nikog odbio?

mada super krenes lepo sa njom da se muvas i onda kad ti se ne digne ostavice te sama - sta ce joj tip kome se ne dize - doduse posle ce svima da isprica kako imas tih problema ali boli te - reci da je bolest ili si na anti-depresivima pa ti ne ide
Korisnikov avatar
By 2kune
mada super krenes lepo sa njom da se muvas i onda kad ti se ne digne ostavice te sama - sta ce joj tip kome se ne dize - doduse posle ce svima da isprica kako imas tih problema ali boli te - reci da je bolest ili si na anti-depresivima pa ti ne ide
A takva pri?a zdravo je ulaganje u budu?nost jer žemske izmeð sebe ljuto ogovaraju momke pa se na taj na?in možeš poprili?no osigurati za duže vrijeme, skoro vje?nost... :smeh:
:snob:
Korisnikov avatar
By Tweety
a da li je tebe iko ikada muvao??? a sta bi bilo da si str8, a da ti se ne dopada??!!!
1.nisi moj tip!
2.imam devojku!
3.imas suvise male sise za moj ukus!
4.volim povucene devojke, suvise si napadna za moj ukus!
4.svidja mi se druga devojka.... bla bla bla.....:ves:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Slozicu se sa Zvezdasem (gle). To moze da bude lepo i zanimljivo iskustvo - kazem jer znam. Ako ipak bas zazires od takvog razvoja, onda definitivno neki od izgovora koje su napisali Tweety ili Mario.

Unic0rnove, premda mudre, savete tesko je primeniti u praksi osim ako ne volis da se osecas kao bezosecajna svinja.

Postoji i mogucnost da joj, u poverenju, iskreno kazes o cemu se radi. Reakcija je uglavnom neocekivano dobra, posto rehabilituje njenu sujetu (nije me odbio zato sto mu nisam dovoljno dobra, nego zato sto je gej).
Korisnikov avatar
By dimitriades
recimo da se i ona slozi sa time da je problem u meni a ne u njoj. bice joj zanimljivo sto gej. pa ce to da isprica samo najoljoj drugarici i reci da joj da nikome ne kaze. ova ce svojoj najboljoj drugarici, pa ova svojoj i kada dodje do 10ih usta, onda vise i nece biti bitno ono "nemoj nikome da kazes" pa ce onda ta 10. svima da kaze kao fora i -> GOTOV SAM! i eto problema bez potrebe.
Korisnikov avatar
By tramp
e ako se to desi ti onda kazes da si joj to rekao da je skines s qrca a da je ona glupaca nasela :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by AngraMaina
Unic0rnove, premda mudre, savete tesko je primeniti u praksi osim ako ne volis da se osecas kao bezosecajna svinja.
Napaljena svidnja vs. bezosecajna svinja. :lol: :piggy:

Elem, ne tramp, onda bi se drolja transformisala u kuchku [povredjen ponos] a to mu je josh gore.

I nemoj da joj dajesh ni oral niti bilo shta.

Jel moguce da te je klinka provalila pa te zajebava?
Korisnikov avatar
By Frey
Poljubiš se sa de?kom pred njom i više nikad ne?e sumnjati...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by unic0rn
Originally posted by AngraMaina
Napaljena svidnja vs. bezosecajna svinja. :lol: :piggy:

Elem, ne tramp, onda bi se drolja transformisala u kuchku [povredjen ponos] a to mu je josh gore.

I nemoj da joj dajesh ni oral niti bilo shta.

a otkud ti ideja da ja pokusavam da pomognem ovde nekome - da postavljac teme hoce da ga ta devojka ostavi do sad bi nasao nacina ali mislim da njemu njena opsednutost odgovara a i kako ga je vise strah da ce neko pomisliti da je nedajboze peder nego sto mu situacija smeta nesto ne mogu ni da ga zalim ...

tako da ja sve ovo vidim kao dobar vic :icequeen:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da znash da je i meni to palo na pamet, i meni je neshto trulo u drzhavi Danskoj. (sem karikatura)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
...a nekad je ne znacilo NE

ako joj kazes da si gay i ako ona to prenese svojim drugaricama, mala je sansa da ce one to preneti str8 deckima, bar u mom slucaju je bilo tako

i ako se sazna, bolje pre nego kasnije:comingout:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by unic0rn
nije me provalila definitivno jer dobro pazim kako se ponasam i sta govorim i totalno sam str8 look.
mislim da njemu jena opsednutost odgovara
moram priznati, malo mi je na pocetku dizala ego, ali vise ne, sada stvarno ne zelim da je vidim (mada je od pisanja ovog posta nisam jos sreo).
tako da ja sve ovo vidim kao dobar vic :icequeen:
trampy nije vic, tebe mi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!