Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By istok
^

Tom logikom bi ti Veliki Narodni Kuvar proizvodio multiple orgazme. Mentalne, naravno.
Korisnikov avatar
By radoznala
Probala sam samo Maru i... nastavila da je isprobavam :smokin:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff
Originally posted by bigirl
Ko se zadnji smeje, najslaðe se smeje.

:sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana: :sarana:
bash si dobronamerna, srce :love:

da je doshlo od paris grobarka hilton pomislio bih da je onako navijachki, ali od tebe.... za srce si me ujela

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Nevermind. Planeta Zemlja je ionako prenaseljena.
Korisnikov avatar
By spliff
i to shto kazzesh.....
By Gost
Originally posted by istok
^

Tom logikom bi ti Veliki Narodni Kuvar proizvodio multiple orgazme. Mentalne, naravno.
Nisam shvatio kojom logikom si povezao Kanta sa Kuvarom, a plašim se da tu baš i nema šta da se shvati. Elem, kad pojasniš, možda ?u se time i detaljnije pozabaviti. Ovako, I am merely bored...

Enivej, od Velikog narodnog kuvara (kako se pravilno piše) dobijam samo blagu erekciju. Mentalnu, naravno.

No kako ti reaguješ na ?itanje Pravopisa? Pretpostavljam da ti muka pripadne...
Korisnikov avatar
By Tot
Anhedonija je moja omiljena droga. Nisu mi za to potrebne psihoaktivne supstance. Konstitucija mi je takva da mogu sebe lako ubaciti u to stanje. Problem sa ovom mentalnom drogom je kao i sa svakom drugom što se ?ovek navu?e pa ne može da se skine. Pa mi je potreban psihijatar da mi pomogne da nešto po?nem ose?ati i u tu svrhu mi onda daje neke kontradroge od onih koje ve? postoje u mom mozgu. I onda mi kaže: "Hajde ose?aj nešto prema ovome, prema onome, prema lepoti života!", a meni se tako ne?e; mrsko mi je da menjam mentalno stanje i tako je ovaj jebeni život patnja što ne možemo biti na drogi koju volimo nego nas prisiljavaju da se sa nje skidamo.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Mala digresija...

Zna li neko gde ima dobrih bombonica ???

Ovaj grad je ocigledno propao kad ja ne znam...

:nazalost: :nazalost: :nazalost:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Propao... :(
Bombonice netragom nestale...
Predpostavljam da cje morati uskoro da se pojave,uskoro cje NG...Znash da se uvek pojavi ogromna kolichina svega pa nestane par dana pre NG,kad se svi snabdu u angro kolichinama...
Don't worry :friends:

:lukavi:
By жњ
a kako bi bilo popeti se na vrh dimnjaka one peci u vreme kad spaljuju drogu i udahnuti sve odjednom aaaaaaaa? :drama:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kao da je malo zlo sto vec sama po sebi postoji, pa jos samo fali i omiljena da se bira...
Korisnikov avatar
By spliff
hvala bogu dragome da ima da se bira....

i volem shto moja omiljena vodi :) :) :)
Korisnikov avatar
By broX
zasadis u saksiju pa imas cele godine, i nema krize:zen::smokin:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by GrMi_ZEka
a kako bi bilo popeti se na vrh dimnjaka one peci u vreme kad spaljuju drogu i udahnuti sve odjednom aaaaaaaa?
Zeko,Zeko,zar ti zaista verujesh da oni spaljuju svu zapljenjenu drogu u Obrenovcu ili gde vecj? :odrasti:

By жњ
Originally posted by gothrose
Originally posted by GrMi_ZEka
a kako bi bilo popeti se na vrh dimnjaka one peci u vreme kad spaljuju drogu i udahnuti sve odjednom aaaaaaaa?
Zeko,Zeko,zar ti zaista verujesh da oni spaljuju svu zapljenjenu drogu u Obrenovcu ili gde vecj? :odrasti:

Pa Cheda Jovanovic jos davno rekao da spaljuju! Zasto mu ne bi verovali? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Playgirl
Probala sve osim pecurki...
(Trenutno) moj glas ide za THC :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ma, mrzi me da se drogiram.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Hmm,videh na jednoj drugoj temi da se spominje izraz "smrt"....
Ima li ovde nekog kompetentnog da kaze shta je to-ochito neki sleng ali...o chemu se radi?Jel ima neki exer "smrt"???Shta je to?
Please help!!!

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Oziris
Kao da je malo zlo sto vec sama po sebi postoji, pa jos samo fali i omiljena da se bira...
Bash vala... :up:

A pojam smrti vezem za mog nekadashnjeg drugara... :( Izabrao je omiljenu, ali je s istom zavrshio u WC-u. :nazalost:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam za wutru.

probao exic, speed, hash i dop.

mis'im, dop je stvarno loodilo, ali sam ipak za manje opasnu varijantu...

hm, sto me podsjeti, sad cu da napravim jednu super novu temu,

hvala na inspiraciji :) :lol:

p.s.

dont mind foolness in my text, opet sam naduvan :pegla:
Korisnikov avatar
By Val
Joj, ja se skroz navukla na onu srpsku koprivu! :maska: Samo, nikako da provalim, zashto to nazivaju vutrom...? :nerd:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by gothrose
Propao... :(
Bombonice netragom nestale...
Predpostavljam da cje morati uskoro da se pojave,uskoro cje NG...Znash da se uvek pojavi ogromna kolichina svega pa nestane par dana pre NG,kad se svi snabdu u angro kolichinama...
Don't worry :friends:

POJAVILE SE !!!

Sad sam spreman za najludju noc !!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Kittrie
svi su manje vise u pravu; ne vidim razloga za ovakvu atmosferu.

ako neko ima izrazito negativan stav prema drogiranju, moze ga izraziti na najrazlicitije nacine,. isto je sa onima koji imaju apsolutno :up: :up: :up: stav prema drogama.

licno, probala sve osim pecurki, lsd, i odbila koku.. ali akcenat na tabletama -smirici i trodoni !!
sad se vise ne bavim time. samo rekreativno, jer cak i one kolicine koje sam/smo uzimali, su nam nepovratno sjebale mozdane celije.

ah, da, istrazivanja i bla bla bla kazu, da se one obnavljaju... ali breeeeeeeeeeee... znam se kakva sam bila pre !

niti podrzavam nedrogiranje niti drogiranje. sve ima vise perspektiva ; dobro i lose.

rektko kad sam te droge i koristila cisto socijalno; vezujem ih vise za neku kreativnost, i bolje upoznavanje sebe, ljudi, strahova, ego tripova... cak i trip gubljenja inhjibicija mouze biti veoma dobra stvar (ak se ne preradis :lol: ).

kad smo drogirani samo smo tad pravi.
kad smo trezni imamo maske. i samo sa maskama samo mi.
Korisnikov avatar
By svejedno
ja sam probao sve i bio navucen na ponesto.
svi imaju maske. i narkomani i str8eri i td.

Podrzavam povremeno uzimanje droga, svako koje ne predje u potrebu.
Licno drogama smatram heroin, kokain i lsd. i pechurke
Ostalio sa spiska je zanimacija.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma stara dobra gandza je zakon, narocito ako do nje dodjete negde u inostranstvu!
Korisnikov avatar
By Morpheus
od svega ponudjenog jedino je THC (marihuana,hasish)drustvena droga....tako da glasam za THC :smokin:
Korisnikov avatar
By Kittrie
sto se AMT-a tice -

dejstvo je slicno exu, ali bez zescih paranoja, kao blazi lcd (zavisi koliko uzmes tableta ili lajni ) - volis sve i svja, empatija, miline u telu, jedinstvo sa prirodom , potpuna povezanost sa SVImm, CLARITY, motorika ok, halucinacije... ali uglavnom extra prijatne a ne kosmarne....
ali se cesto desava, zbog neupucenosti (recimo za 100 eu, prah podele u 20 kapsula, i nekad totalno flipnu :smeh: - tipa musko misli da ima 18 dece, cica vidi 56 duga na cves masini itd :lood: )

a pazite OVO : moze se LEGALNO kupiti preko neta, i iako ljudi ocekuju ex trip, dobiju nesto MNOOOOOGOOOOOO jace :wow:
znaci, ako nabavite, prvo isprobajte mini dosage !!

deluje kao drim drag- mora da jebe kevu jetri, mozgu i bubrezima :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By EYA
naruci, il zaduzi nekog da naruci, pa zovi na degustaciju :zavera:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hohohoohohohoo.....
shuti baaaaa, znas da nije pametno bacati me u blizinu tableta... ili nekih praskova... ma i alkohola i pusacina...
fuuuuuuu

sad me rade samo hormoni :pms:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!