Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nagon za roditeljstvom!

Da, pozelim ponekad da budem roditelj
35
44%
Ne, ne zelim decu
17
21%
Zivim za taj trenutak, da vidim svoje dete
9
11%
Moja zelja za decom je ogromna
19
24%
Korisnikov avatar
By Kupper
Zelim klinca. Mnogo. We'll see:teg2::misici:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Caps Lock
:hail2:

Konacno stigosmo do poente.

Inace, misljenja sam da je sadrzaj (ako ga ima) bitniji od metoda poput circulus vitiosusa gde se na argumente suparnika u misljenju odgovara naizgled kontra-argumentima koji se pretvaraju u same protivnikove argumente i iznose kao sopstveni. Dolazi do apsurda i pobijanja tih argumenata samim argumentima. Ukratko receno, to sto ti shvatas rec "obaveza" tako strasno mene ni najmanje ne brine. Za mene je obaveza dobra stvar i znak zrelosti. Ali cini se da u njoj ima nesto lose. Not that I'venoticed myself. :wink:
Ma poenta je u tome, da je ovo forum za diskusije zvani "Gay brakovi i roditeljstvo", a ne "Filozofski forum za pocetnike". :down:

I drago mi je cuti, da postoje decki, koji vole decu i zele da imaju "svoje" dete. :up:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Val
:hail2:

Konacno stigosmo do poente.

Inace, misljenja sam da je sadrzaj (ako ga ima) bitniji od metoda poput circulus vitiosusa gde se na argumente suparnika u misljenju odgovara naizgled kontra-argumentima koji se pretvaraju u same protivnikove argumente i iznose kao sopstveni. Dolazi do apsurda i pobijanja tih argumenata samim argumentima. Ukratko receno, to sto ti shvatas rec "obaveza" tako strasno mene ni najmanje ne brine. Za mene je obaveza dobra stvar i znak zrelosti. Ali cini se da u njoj ima nesto lose. Not that I'venoticed myself. :wink:
Ma poenta je u tome, da je ovo forum za diskusije zvani "Gay brakovi i roditeljstvo", a ne "Filozofski forum za pocetnike". :down:

I drago mi je cuti, da postoje decki, koji vole decu i zele da imaju "svoje" dete. :up:
OK, skapirao sam. Sledeci put cu koristiti iskljucivo proste recenice sa maksimalno dvosloznim recima. A nas koji ne zelimo SOPSTVENU decu (sto ne znaci da je mrzimo in general) valjda treba ubiti. Ili nam bar zabraniti da javno iznosimo svoje misljenje. To ovde ionako nikad nije bilo popularno. Pa jos ako pritom ne koristimo onomatopeje vec eventualno dvoslozne reci, odmah postajemo filozofi. Freud bi bio odusevljen ovim. :pilence: But I am not impressed. In the least.
Korisnikov avatar
By Val

OK, skapirao sam. Sledeci put cu koristiti iskljucivo proste recenice sa maksimalno dvosloznim recima. A nas koji ne zelimo SOPSTVENU decu (sto ne znaci da je mrzimo in general) valjda treba ubiti. Ili nam bar zabraniti da javno iznosimo svoje misljenje. To ovde ionako nikad nije bilo popularno. Pa jos ako pritom ne koristimo onomatopeje vec eventualno dvoslozne reci, odmah postajemo filozofi. Freud bi bio odusevljen ovim. :pilence: But I am not impressed. In the least.

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hipatija
Originally posted by Boshko
Najlakse je napraviti dete, treba kasnije od njega napraviti coveka...
I ja tako mislim... zbog toga ne nameravam da imam decu. Kod mene se ne radi o nekim mojim osobinama, mislim da bih sto se toga tice bila dobar roditelj, svakako bolji od mnogih koje imam prilike da vidim oko sebe. Ponekad i pozelim dete mada vrlo, vrlo retko... Ali posto dete nije bavljenje za dan, dva vec bar osamnaest sledecih godina treba mu posvecivati paznju i brinuti se o njemu... Ja mislim da mogu interesantnije da provedem tih osamnaest godina. Ima nekih stvari koje me zanimaju, kojima zelim da se bavim a flasice, kasice, obdanista, domaci zadaci itd ne spadaju u to.
Uh, sta docekah da sama sebe citiram... :lol:

Poslednjih dana sam u preispitivanju ovog mog stava, nisam ga jos promenila, mozda i necu, ali ima izgleda i da hocu... To je meni samoj jako neobicno jer je ovo bila jedna od odluka u koju sam ja bila bas sigurna. Sem toga nekako sam usmeravala zivot ka nemanju dece i bavljenju nekim drugim stvarima, pa ako odlucim da imam dete to ce mi menjati mnogo sta...

Glavni razlog za ovu nenadanu promenu je moja kumica koja je prosle nedelje bila kod mene. Ona je jedna slatkica ali ja sam i do sada vidjala slatku i dragu decu, pa to nije imalo nikakve veze sa mojim zivotom i odlukama. Medjutim ona mi se nekako podvukla pod kozu, mozda zato sto je svoja licnost iako ima tek nesto vise od godinu dana. I onda ja pocnem da razmisljam da li bi moja devojcica licila na moju kumicu, a onda me spopadnu nova depresivna osecanja kad pomislim da na to pitanje nikad necu znati odgovor. I sve nesto u tom stilu... mozda me prodje, mozda je to samo trenutno stanje prouzrokovano susretom sa nekim idealom deteta (za mene). Moracu izgleda redje da vidjam kumicu...... Ili cu se jos koji put javiti na ovaj topic ;)
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Da, zhelim najmanje petoro. A koliko cu ih stvarno imati zavisi od uslova koje budem mogao da im pruzhim.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mene tako drma da cu da umrem :( kako sam luda, ukrashcu neko dete iz parka :( (oni shteaju bebe a ja kucu, hocu i ja bbeeeeebuuuu)
By Bombina
ja jednostavno volim decu,a drugi ponekad ko ima sanse da ocekuju decu
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by shmizllica
Pa evoooo ja se javljam da budem bebaaaaaaaaaa ! :P :) :kiss:
Cija, cija? :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Val

A sto voles da se guraaaas! :) Ja sam tvoja nesto drugo a njihova beba ! :) :) :kiss:
Guram? Pa volem, sta cu. Ali ne svagde!

Moja sta? Opet ja nista ne kontam... :D
Korisnikov avatar
By Val
I ne treba da kontas blento! :P :kiss:

A za ovo blento ces da platis, samo da znas. Pravicu ti bebe celi mesec! :lol:
By Bombina
HOCES LI RECI KO CEKA BEBU
:protest:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Inner-Smile
Mene tako drma da cu da umrem :( kako sam luda, ukrashcu neko dete iz parka :( (oni shteaju bebe a ja kucu, hocu i ja bbeeeeebuuuu)
Kupila sam zenski casopis posle xyz godina i prvi clanak koji sam ugledala ima naslov "Niko me ne zove mama" - radi se o zenama koje nemaju decu... Da ne bih (narocito posle clanka) i ja dosla na neku takvu ideju moracu da "pozajmim" moju kumicu na nekoliko dana, ionako pita za mene... kuma - mama, slicno zvuci ;)
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Hocuu ja dete.... Problem je sto imam 17 godina :(
Korisnikov avatar
By EYA
ih, sad i meni, posle citanja ove teme, doslo da se udam i rodim bar jos troje :misli:
Korisnikov avatar
By Oziris
Joooj, ja hocu bebu... Moja zena je prva na redu, jer je starija od mene... Aaaaa, jedva cekam jedno malo preslatko stvorenjce sa takvim zivahnim okicama kao njene, sa takvim slatkim malim pravilnim nosicem, sa istim obrascicima i osmehom, sa slatkim prcastim dupencetom na mamu... i sva takva da mi gola trckara po sobi bezeci od presvlacenja...Awww, sad sam se raznezila... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa znaš kako, kao što i avatar pokazuje, tata ama uopste nije za bacanje. :kiss:
By Çâðê_DUP
Znam da ce moje dete biti bice
pred kojim ce moj narcizam i samozivost
potpuno nestati.
Volela bih da rodim dete, ali zaista ne znam dal'
ce se to i desiti; kada, s' kim, kako; uopste, to je tako miljama
daleko od mene.
I lazu sve zene koje kazu da je porodjaj
divna stvar!!! (Mislim, ne otpusti mozak bez
razloga "tonu" endorfina tada...)
I najbitnije.
Apsolutno treba da lici na mene!
Korisnikov avatar
By IriS
moja misao o deci nije miljama daleko... štaviše je veoma blizu. onog trenutka kad budem finansijski potpuno samostalna i stabilna, eto mene :beba:

i naravno
Originally posted by pcelica
I najbitnije.
Apsolutno treba da lici na mene!
:up: :narcis:
By Gost
Originally posted by kiss addict
Originally posted by pcelica
I najbitnije.
Apsolutno treba da li?i na mene!
:up: :narcis:
?u'š nego šta!
Zato ja imam dogovor sa
bivšim da, ako ne naðem do 32. god
nikoga, on bude otac mog deteta. (Bivši
je lep k'o Apolon. Moram da se osiguram da
ako me mitoza zajebe pa ne bude li?ilo na mene,
moje dete makar li?i na lepog tatu.)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
.......Ja se sama sebi cudim, ali u poslednje vreme sve vise razmisljam o deci... O detetu.... Svom... Ili njenom, sasvim svejedno... A ljudi, mozda se nesto promeni, pa nam dozvole da zvanicno budemo roditelji?????

:love: :zastava: :beba:

:zid:

:utopija:
Korisnikov avatar
By spliff
obozzavam decu. voleo bih da imam (svoju) decu, ali jbg
Korisnikov avatar
By habl_
Jednog dana sigurno.

Znacu kad je taj dan jer cu se probuditi uz penisne zvuke: oplodi, oplodi !!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by EYA
ih, sad i meni, posle citanja ove teme, doslo da se udam i rodim bar jos troje :misli:
:tehno:

udaj se udaj se...

radjaj decu ....

da se veselimo svi zajedno....

:mama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!