Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by EYAtrebalo je da ga vidis!Originally posted by m..super ti je pricica, odlicna gradacija... nasmejala sam se
Propustili ste vrh. Oko keca (zurka je bila bas slabo posecena) ulazi Ciga sto prodaje cvece, sa sve buketom ruza i entuzijazmom. Cigic se bas nameracio da proda ruze nekom paru, i krece polako u counter clockwise smeru da obilazi Lotos, pridje prvom stolu, pomisli si 'dve drugarice', pridje drugom - dva drugara, trecem - tri drugarice, cetvrtom 8 drugarica, petom - 12 drugarica, ide dalje - boys band oktet, i sad ciga vec polako dezorijentisan, cese se po glavi, nigde zaljubljenog para, anyway kako se okrenuo ka izlazu, ugleda dve cice kako se ljube, gledao ih trenutak u neverici i istrcao brzinom svetlosti Reko bas ces si ovde prodas to cvece
ali taj ciga ulazi na svaku zurku u lotosu, pa je tako bio i na bar 10-ak gay zurki u istom. ako se mozda prvi put, negde 2003. godine i zapanjio, vec se odavno navikao, tako da prica ne prolazi.
bilo je situacija u kojima su neki i na gay zurci kupovali cvece, to je tako romanticno...
eto, ovaj put ste svi bili neromanticno raspolozeni ili dekintirani, to je sve.
Originally posted by Dracoi ja gotiivm lotus , ali mi se ne ide na zurke.
Ma nemate vi pojma!!! Ja bas voliiiim Lotos!
..i idem na sledecu zurku, it's a must!
<mada mi ne bi smetalo da se opet neka napravi u Plasticu>
Originally posted by Kittrienema tebe pustanja na miru! mira je trenutno zauzeta.. a i ti si! Tako da... volela ti lotos ili ne, im ada dodjes, cisto da ja imam koga da vucem za kravatu koja zapravo nije kravata nego dedin..............Originally posted by Dracoi ja gotiivm lotus , ali mi se ne ide na zurke.
Ma nemate vi pojma!!! Ja bas voliiiim Lotos!
..i idem na sledecu zurku, it's a must!
<mada mi ne bi smetalo da se opet neka napravi u Plasticu>
ali od svih mesta na kojima sam bila, a bar ih je bilo 6 lon je pos skoro svemu na poslenjem mestu.
drale, kapiram tebe i eyu, vi ste i dalje u parti tripu
ja jednosatnovno nisam, i pustite me na miru.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!