Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
subota, 21.01.2006
ima neka gay zuraja u Lotosu
strana komercijala se pusta :tehno:

jel zna neko nesto vise o tome ?

ja u svakom slucaju idem :D
Korisnikov avatar
By KiWi
ja imam ispit u ponedeljak :rida: ... ako bude neka tu?a, obavezno da objavite ovde!!!
Korisnikov avatar
By EYA
ja primam opklade :klap:
By жњ
bemmumisha, jesi saznala da je u pitanju bas bas gay zurka ili... nemoj da opet upadnemo na decji rodjendan! :merlinka:
Korisnikov avatar
By Draco
Aaaaaaa, ako jeste, ja idem prva!!! Me likeee lotos!!! Jebes ispite i to.. A jebes i decije rodjendane, samo da nije vece italijanske kuhinje..
Korisnikov avatar
By KiWi
Draco, voleo bih da mogu da jebem ispite ... to bi bila promena na bolje, jer su do sada oni jebali mene :rida: ...

@EYA: Kol'ko je maximum para koji primaš kao opkladu? Stavljam svu trenutno raspoloživu imovinu na STATUSa!
Korisnikov avatar
By m..
Uh ultimate fight na gay zurci, sevaju torbice, tetke se za ruse kose cupaju, idem ako Zeka ponese kokice.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ajde jos informacija!!!! Koliko se placa upad i tako to...
By жњ
Originally posted by m..
Uh ultimate fight na gay zurci, sevaju torbice, tetke se za ruse kose cupaju, idem ako Zeka ponese kokice.

ovaj put sam definitivno u gledalistu - sa tobom! kokice - deal! :kokice: :kokice: ;)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
OFF :

@GrMi_ZEka - sada cu da te mesam sa sobom :lol: .... raspolozenje :zvizdi:

... :okret: :P
Korisnikov avatar
By EYA
primam sve, no limit :D

:kesh:
Korisnikov avatar
By zboO
u svim finansijskim transakcijama postoji limit ;) (koji je naravno moguce pomerati)...posto ne postoji beskonachna suma!!

...ajde javite, ima, nema, ima zurka, nema zurka....sharac komarac....
By Paris
Meni juce dali flyer u kaficu A. Pise na njemu 'vako ovim recima:

lotos(old city club)
zmaj jovina 4
150.00 din ulaz
strana komercijala
subota 21.01.06
23h
By Bombina
stvarno nisam bila sigurna da li je karta pisalo 150 ili izmedju 200 din :puzzle:
Korisnikov avatar
By Val
Ma nije neka razlika, 150 ili 200. :)
By Bombina
rekla mi je paris kaze da je dobila flajer
Korisnikov avatar
By KiWi
Iiiiii? Kako jebilo?
Korisnikov avatar
By EYA
ja samo da javim da ja ne idem :D

:love:
Korisnikov avatar
By m..
Propustili ste vrh. Oko keca (zurka je bila bas slabo posecena) ulazi Ciga sto prodaje cvece, sa sve buketom ruza i entuzijazmom. Cigic se bas nameracio da proda ruze nekom paru, i krece polako u counter clockwise smeru da obilazi Lotos, pridje prvom stolu, pomisli si 'dve drugarice', pridje drugom - dva drugara, trecem - tri drugarice, cetvrtom 8 drugarica, petom - 12 drugarica, ide dalje - boys band oktet, i sad ciga vec polako dezorijentisan, cese se po glavi, nigde zaljubljenog para, anyway kako se okrenuo ka izlazu, ugleda dve cice kako se ljube, gledao ih trenutak u neverici i istrcao brzinom svetlosti :roflmao: Reko bas ces si ovde prodas to cvece :lol:
By Paris
Ostala do 1:30 posle otisla na drugu zurku...Bilo je praznjikavo, ali ok. Dj-ka je fino mixala ;)
Korisnikov avatar
By spark
imao sam super trojku sinoc... :mljac: :mljac: :mljac: :up: :up: :mazi: :sladoled:

jebes zurku :smeh: :smeh: :smeh: :tehno: :zastava:
By жњ
Originally posted by m..
Propustili ste vrh. Oko keca (zurka je bila bas slabo posecena) ulazi Ciga sto prodaje cvece, sa sve buketom ruza i entuzijazmom. Cigic se bas nameracio da proda ruze nekom paru, i krece polako u counter clockwise smeru da obilazi Lotos, pridje prvom stolu, pomisli si 'dve drugarice', pridje drugom - dva drugara, trecem - tri drugarice, cetvrtom 8 drugarica, petom - 12 drugarica, ide dalje - boys band oktet, i sad ciga vec polako dezorijentisan, cese se po glavi, nigde zaljubljenog para, anyway kako se okrenuo ka izlazu, ugleda dve cice kako se ljube, gledao ih trenutak u neverici i istrcao brzinom svetlosti :roflmao: Reko bas ces si ovde prodas to cvece :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehe, jeste, to je bila provala veceri...

kako to da je bilo vise ljudi sa foruma, kad osim mene, m..., tessio i greenwich nikog ne vide...

oooooooooooosim spark - videh neku trojku kod sipke, es to ti bio??? QQ ;)
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by m..
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheheh :P
Zasto vecito u lotosu bude 90% riba :puzzle:
Korisnikov avatar
By m..
Zato sto se muskarcine sevaju po Templu. Eh da, za znatizeljne: U jednom trenutku sevnula je obnazena muska guza iz kaveza levo.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
super ti je pricica, odlicna gradacija... nasmejala sam se :D

ali taj ciga ulazi na svaku zurku u lotosu, pa je tako bio i na bar 10-ak gay zurki u istom. ako se mozda prvi put, negde 2003. godine i zapanjio, vec se odavno navikao, tako da prica ne prolazi.
bilo je situacija u kojima su neki i na gay zurci kupovali cvece, to je tako romanticno... :love:
eto, ovaj put ste svi bili neromanticno raspolozeni ili dekintirani, to je sve.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmmmm kakav kavez sad u lotosu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!