Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
ma neee.... pomiris se sa tetkom a mami kazes da ides tamo kao spijun da bi znala ako tetka smislja nesto protiv mame :trep:

ili kao emisar ljubavi - kazes mami godine prolaze a vi ih uludo trosite na mrznju ... i tako pomiris mamu i tetku (jel joj to sestra?) i usput prevrnes koleginicu :pirat:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Uh, ja bih se utrpovao da je tetka zelela da sazna kakav sam u krevetu, da bi me prodala kao nekog sexy slave-a, i da je kao mamac stavila svog prijatelja, u ovom sluchaju prijateljicu...da me testira, da li mogu da obradjujem mudzahedine, il nedaj boze Osamu Bin Ladena. :sveca:

Ali ja sam paranoichan, nemora da znachi da ce te kidnapovati, mozda ti samo ukrade bubreg.
Korisnikov avatar
By elastica
:smeh: :smeh: :smeh: Sele ovo bash ne lichi na tebe da se utripujes zbog neke zene,daj bre skoci i ulovi je, ne cekaj.Bar si ti na ovom forumu poznata kao najveci zenski lovac. :zastava: A shta da kazem ja da se jos od detinjstva lozim na moju tetku!? :lol: :lol:
By Bombina
meni je zanimljivo vrhunske meksicke price ,iskusne i saveti
By Paris
Originally posted by elastica
A shta da kazem ja da se jos od detinjstva lozim na moju tetku!? :lol: :lol:
:shok2: :shrug:
Korisnikov avatar
By tramp
ja mislim da je moja tetka lezba samo ne priznaje - moram da je pitam kad je vidim :nesiguran:
Korisnikov avatar
By EYA
ja cekam vase savete, hitno je bwee !
sta ste se tu raskokodakali o vasim posrnulim tetkama :bic:
By Paris
Originally posted by EYA
ja cekam vase savete, hitno je bwee !
sta ste se tu raskokodakali o vasim posrnulim tetkama :bic:
:lol:
Korisnikov avatar
By elastica
Au sele nemoj tako,da znash samo kako MOJA tetka izgleda,daleeeekoo je od posrnule,josh uvek se lozim na nju.:lol:Moj savet je da upotrebish svoje oruzje i poznato i sakriveno i da krenesh u lov.Try or you'll never know it!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by EYA
juce ja isla tako gradom... i u prolazu sretnem moju tetku... nije me prepoznala, al ja jesam nju! :serlok:
a sa njom je bila i jedna njena koleginica sa posla... vidjala sam je kod tetke u kancelariji, kad ponekad svratim tamo.
a ta zena fenomenalno izgleda :drama:
medjutim, ja dugo nisam odlazila kod tetke na posao jer se moja mama sa njom nesto posvadjala oko nekog nasledstva. pa sam tako i na njenu koleginicu zaboravila... iako mi se jos od ranije svidjala. jako svidjala!
i tako juce u prolazu, namigne ona meni :wink:
a ja se ukopala toliko da zamalo nisam u tetku udarila i oborila je.
i jedva dodjoh sebi od soka :shok: i nekako uspem da se stabilizujem i izbegnem grdosiju da se ne sudarimo, a jos i da okrenem glavu da me ne propozna jer bi me izljubila i za obraze stipala, a mozda i ugusila, onako debela, u svom zagrljaju, od srece. :bljak:
puna ulica ljudi, malo prohladno vreme... svi u nekoj zurbi...
ljudi nastavise svojim putem, a ja ostadoh da cucim pored nekog izloga, sakrivena u starhu da ce ponovo naici na mene i,ne daj Boze, opet mi namignuti, sto bi me ovaj put sigurno ubilo...
ja ne mogu da vam opisem kako je sve to delovalo na mene!
sad znam sta znaci kad kazu: Kao Grom Da Te Udario ! :elektro:
prosto ne mogu da spavam od tada, ne mogu ni oci da sklopim, a da mi njeno zmijsko telo i bezobrazan pogled ne dodju u osvajacke pohode... borim se sumanuto. svim snagama! pokusavam da je oteram. ali, avaj! ona me opseda i ne da mira, ni trena mi ne dozvoljava da malo danem dushom.
a tesko mi je :slinavko:
ne znam sta da radim :merlinka:
moja mama mi nikad ne bi oprostila to sto sam izdala porodicu i pomirila se sa tetkom, a ne znam kako drugacije da dodjem do nje, sem ako ne odem kod tetke u kancelariju...
zbog predivne zene koja mi je srce zarobila kao zvezde sto zarobe sjaj, zauvek! :carica:
Evo ovako da ti kaze tvoja tetka Daliborka. Posto si ti u ovom slucaju lovac, raspitaj se koja su interesovanja koleginice tvoje tetke u koju si se zaljubila.
Sva su sredstva dozvoljena. Ako ta koleginica voli da se bavi kuvanjem, pretvaraj se da i ti volis da kuvas i jos bolje umesi joj neki omiljeni kolac ( raspitaj se koje kolace voli ).
Ako ona voli ribolov, nabavi stap za pecanje - I ti volis ribolov.
Sve je dozvoljeno u ljubavi.
Korisnikov avatar
By EYA
ma sve je to lepo, tetka Dado, al kako ja da se raspitam o njenim porocima, da se tako izrazim, a da u toj istrazi zaobidjem tetku ?
ja jos uvek nisam oka sklopila, tek da se zna :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by EYA

ja jos uvek nisam oka sklopila, tek da se zna :drama:
jadna ti... gde ti tetka radi, evo, toliko mi je žao da patiš... pa ?u ja oti?i kao insajder da se zaposlim u toj firmi i da sve podatke saznam... žao mi da imaš podo?njake :sweet:
By Bombina
iju iju lovac na tetku
je li ima nesto specijalno
Korisnikov avatar
By tramp
hm... a da neko smuva tetku pa ces znati kad nije na poslu?
By Bombina
eh zasto ne pozoves na kafu, bar ja tako mislim
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
to ces ti kad dodjes, jedino u tebe imam poverenja da mi je neces preoteti, a to bi me ubilo :gotika:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nemoj ni da je jurish, lepshe je da malo patish, zar se ne osecash nekako.....zivlje ? :)
Korisnikov avatar
By elastica
Originally posted by Inner-Smile
Nemoj ni da je jurish, lepshe je da malo patish, zar se ne osecash nekako.....zivlje ? :)
:pucaodsmeha:Ou je!Kako dobar komentar!:pokazuje:
Korisnikov avatar
By EYA
cuj zivlje !
osecam se... (mada se tusiram redovno)... ipak se osecam... neispavno :zev2:
By Bombina
polako polako ako ti svidja ,pozovi na kafu ,pa vodi uz setnju
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
Originally posted by tramp
to ces ti kad dodjes, jedino u tebe imam poverenja da mi je neces preoteti, a to bi me ubilo :gotika:
ispravno razmisljanje kako mene retko koja zanima na duze od par sati ... ne otimam - bez veze mi, no zato tetke napadam cim mi se ukaze prilika ... volim te rodbinske price - he, he .. posle mogu da pisem po forumu kak o sam ti tetku ...

:andjelak:
Korisnikov avatar
By EYA
videla sam je danas :drama:
By Paris
A u tom grmu lezi zec:smirk:
Korisnikov avatar
By EYA
sta i? pa opet je bila u drustvu moje tetke... ja ovo vise ne mogu da podnesem... il cu jebati zeca il cu zapaliti grm :skorpija:
Korisnikov avatar
By tramp
a mozes oboje pali grm i jebi zeca:vegi:
Korisnikov avatar
By EYA
puno je to posla za mene samu :nokti:
By Paris
Evo ja se javljam da palim grm, ko hoce da jebe zeca?:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!