- 15 Jan 2005, 23:19
dragi moji SABORCI!!!
bio sam u USA, i evo me sada opet nazad...
ne pitajte za USA, bilo je veoma susno (zbog moje HIVofobije...ali ok, to nije tema)...
ostao sam duzan update i ovime aktuelizujem temu...:
update:
NISTA NISTA I NISTA...
radio sam mu pre nekoliko dana neki ugovor, on je opet bio jako "prisan samnom" za vreme dogovora...mazio me po ruci, vratu, pokusvao da prica ozbiljne price...pomislih, konacno je ozbiljan a opet me dodiruje...
ugovoru je trebalo da se dodaje nekoliko aneksa, i trebao mi je on...zovnem ga ja i razgovor tece ovako:
JA: hej, trebas mi...
ON: tu sam kazi sta treba, znas da cu ti sve dati!
JA: trebaju ti anexi bla...bla...bla...
ON:uh, trebalo bi da dodjem
(ovo je deo koji sam cekao)
JA: naravno, i dodji sto pre, da MOZEMO OPUSTENO RADDITI, SAM SAM KOD KUCE, NECE NAS NIKO UZNEMIRAVATI!
ON: ok, dolazim u 15...
JA: ok
NIJE SE POJAVIO, dosao je tek sutradan...
i sta sada...?
iako sam u vezi i zadovoljan svojim sexualnim zivotom, on me i dalje nenormalno lozi...jao kada bi samo mogli da ga vidite...
bio sam u USA, i evo me sada opet nazad...
ne pitajte za USA, bilo je veoma susno (zbog moje HIVofobije...ali ok, to nije tema)...
ostao sam duzan update i ovime aktuelizujem temu...:
update:
NISTA NISTA I NISTA...
radio sam mu pre nekoliko dana neki ugovor, on je opet bio jako "prisan samnom" za vreme dogovora...mazio me po ruci, vratu, pokusvao da prica ozbiljne price...pomislih, konacno je ozbiljan a opet me dodiruje...
ugovoru je trebalo da se dodaje nekoliko aneksa, i trebao mi je on...zovnem ga ja i razgovor tece ovako:
JA: hej, trebas mi...
ON: tu sam kazi sta treba, znas da cu ti sve dati!
JA: trebaju ti anexi bla...bla...bla...
ON:uh, trebalo bi da dodjem
(ovo je deo koji sam cekao)
JA: naravno, i dodji sto pre, da MOZEMO OPUSTENO RADDITI, SAM SAM KOD KUCE, NECE NAS NIKO UZNEMIRAVATI!
ON: ok, dolazim u 15...
JA: ok
NIJE SE POJAVIO, dosao je tek sutradan...
i sta sada...?
iako sam u vezi i zadovoljan svojim sexualnim zivotom, on me i dalje nenormalno lozi...jao kada bi samo mogli da ga vidite...