Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Moj drug je bio u Zagrebu sa jos par prijatelja za SNG. Isao je vozom i nikakvih problema nije bilo. Kaze da su docekani neverovatno, dobili su svoj separe, 8 flasha sampanjca a gazda kluba im je obezbedio i prenociste pa su se vratili u nedelju. Oko ponoci su im preko razglasa chestitali novu godinu :grouphug:
Korisnikov avatar
By EYA
pa naravno, isto bi i mi njih docekali da dodju da slave hrvatsku novu godinu :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by shmizllica
Stripi ajde da bar jeste,ali nije... :dj:
Ne, nisam! Tu si u pravu. Ja sam jedan od onih retkih debila, kojem rec SAZALJENJE nije nepoznata. I evo do cega dovodi. ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
Originally posted by EYA
sve to sto si naveo stoji i nemam zamerki.
ali, fora je u tome sto je bilo dovoljno zainteresovanih koji su se prijavili na spisak... sto znaci da su kod tih istih otpali svi gore navedeni razlozi, ali je na kraju ipak prevladala lenjost koju su dodatno nahranili svi oni koji su trabunjali o problemima putovanja u zagreb sto nema veze ni sa cim drugim vec jeftinim srpskim predrasudama.
i cak i da nije bilo dovoljno ljudi za jedan autobus koji bi se otisnuo u jednu takvu svojevrsnu avanturu, ja opet bas zbog toga, osecam veliku dozu razocarenja i pomalo gadjenja sto smo takvi, sto bi sve hteli na tanjiru servirano, pa cak i provod da vam u krevet dovedu, naravno da vam obezbede sex i ujutru svu posteljinu operu i i?tirkaju... e to bi vama bili dobri organizatori zurki !
a sve one ovde kojima je toliko stalo do slavljenja 1/2srpske1/2nove godine na 1/2srpski1/2nacin pustam nek idu u miru bozijem da nastave bacati petarde pred svojim crkvama.

:mag:

i da se razumemo, ja u zagreb mogu kad god pozelim, do srpske ng mi i nije nesto stalo, al je bilo divno pomisliti da ovde postoji bar 40 ok ljudi koji su uvek spremni na zajednicki provod i koji imaju osmeh na licu kojim ce rado uzvratiti svim onim koji samo gundjaju i pljuju sve dok istovremeno sami umiru od dosade.
Nista ne treba dodati!!! :up:
Ma ne samo da gundjaju godinama, nego jedva dizu noge. Jedino shto mogu da pokrenu jesu usne i to na pola. A kad treba da podignu dupe, ni to ne znaju sami, nego treba da im se pridrzi. :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Stripi
Jebote...brutalno u pravu :D
Stvarno dobar izraz :B
Savrshen opis nekoga ko nishta drugo ne radi nego da hejtuje i smara...nekoga ko pokushava da sabotira i svima pokvari raspolozenje. :up: Prelepo... ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Koja bre Nova godina, trebalo je da se IDE NA ZURKU. Vama to josh nije jasno ? (pojedinima)
Korisnikov avatar
By *deni*
Znate sta, u moru faktora koji su doprineli slabom odzivu klijenata za ovo organizovano putovanje u Zagreb, ne treba zanemariti ni faktor niske platezne moci gradjana nase drzavne zajednice SiCG.
Korisnikov avatar
By m..
Ja se nisam odazvala iz jednog jedinog razloga - imala sam neodlozne obaveze (predaju zajednickog rada-ispita, gde su ucestvovale i dve koleginice, plus smo rad branili pred 1. godinom, u vidu predavanja, i to smo morale da dobro pripremimo da ne bismo tunjavile pred punim amfiteatrom) i uopste nisam ni izasla iz kuce za SNG, radile smo do 11 uvece, a onda sam gledala tv malo i zatim otisla u krevet. anyway, odbrana je dobro prosla i dobile smo obilan aplauz. Da nije bilo toga, isla bih u ZG.

Btw, oni koji pricaju o tome kako Srbi nisu pozeljni u ZG, nisu u pravu, bila sam u ZG bar 6-7 puta o 2001 na ovamo, bila sam i u Dubrvniku (2005.), Splitu (2001.) (tu nas je do tada nepoznati covek ugostio u njegovoj kuci na 5 dana), Rijeci (2000.), Novom Vinodolskom(2000.) i na Krku (2000.) i Visu(2001.). Imala sam dve neprijatnosti (za tolko vremena u Bg imam vise od 10), jedna se dogodila u Konavlima (tik uz granicu), a druga na Visu gde mi je prisao pijani brat decka koji je stradao u ratu (psle se izvinio, kao i cela njegova ekipa u njegovo ime). Btw, mojim prijateljicama iz Zg su na Exitu ukrali kola i ostavili ih 3 bloka dalje, drugoj ekipi su izbusili gume i razbili soferku, trecima su izgrebali kola, plus je redar na Exitu rekao "öprosti si kuci" i slicno. Btw, brat je bi samnom 2001., upoznao tipa koji je actually bio na ratistu i sprijateljio se s njim, takodje su dva neka sitna krimosa iz Splita skapirala odakle je, i nisu ga gnjavila, dosta stvari tu je cista stvar stava. Ja u Zagrebu imam prijatelje. Nikad nisam skrivala odakle sam i nisam imala nikakvih problema. Nemam nista da dodam.
Korisnikov avatar
By Stripi
Imat ?e dodati drugi kako bi te razuvjerili da to nije tako kako pri?aš, ne birini :nono:
Korisnikov avatar
By EYA
moze da prica ko sta hoce... a mogu i da mi :bj:

ljudi su ljudi, bez obzira na nacionalnost... medju ljudima postoje i zveri, bez obzira kom narodu pripadaju.
Korisnikov avatar
By m..
Neka, neka ja idem u aprilu na svadbu tamo. A mozda odem i pre toga.
By SUNNY B
Originally posted by Vikkor

A treba imati u vidu da je u Hrvatskoj nacionalizam mnogo izrazeniji, i da je sredina mnogo vise ostrascena nego u Srbiji.

Pa sad nemojte kukati sto su ljudi razmislili svojom glavom.
pa da, ovde je sve sjajno i zapravo su oni ti koji jedu govna a mi sve skrivamo oci carne....

i onda se u beogradu pojavi po 100-ti put velikan ex yu scene, godinama puni hale i dvorane, svira gde god stigne a svuda hoce (govorim o darku rundeku) i onda se covek mirno seta beogradskom ulicom i naleti nedojebana budaletina i ubije ga od batina...a sve to samo zbog toga sto srbija i nije toliko ostrascena a rundek nije razmislio svojom glavom.....
By SUNNY B
Originally posted by Monstrum
Originally posted by SUNNY GIRL
na neke postove zaista nemam komentar. uostalom to nije srpska nova godina, nego pravoslavna, ali upravo u tome jeste stvar. toliko od evropskoj integraciji srbije.

informacija za neke koji ovo shvataju licno: ne zove vas NIKA na novu godinu, nego loud & queer. a tu ste svi dobrodosli, cak iako vam se plati.
Well, well, well.. Look who's here.. Little miss "know it all"..

Ja se zaista izvinjavam sto sam napisala "srpska nova godina" a ne pravoslana ali ako je to toliki problem ja cu rado izmeniti svoj post i napisati sledece:"zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?"

A niko i nije shvatio ovo licno i nije ni pomislio da ga Nika zove na novu godinu, ali to apsolutno nije bitno. Sve jedno je ko zove ipak stojim iza toga da ni ja ni zena mi ne bismo otisle u Zagreb.. izvinjavam se.. U zemlju katolicke veroispovesti za srpsku.. opet se izvinjavam.. Pravoslavnu novu godinu..

Moze tako?

o well, well, a da vidimo ko je ovde...... little miss "o pakosti gde si dosad".....ili bolje da kazem , little miss "zavadi pa vladaj"....jel tako?

ali nekako vidim da svaki tvoj post prosto odise lepim raspolozenjem, dobrom voljom i vedrinom.....pa cu ti se stoga i ja na taj nacin obracati, ako ti se vise ikada i obratim......

i ne daj boze da si nika-in poziv shvatila licno, nego si skocila da medju prvima ko oparena prokomenatarises, vrlo mudro, kako "ti i tvoja zena NECETE da idete"....znas, neko te pozove, pozeli ti dobrodoslicu a ti mu pljunes na prag.... to je vrlo vaspitano..... a dobro je sto ja uopste ne znam tvoje misljenje o nika-i....

mala, opet ti kazem, budi srecna zbog toga sto STVARNO imas srece jer ti se pojedini sklanjaju sa puta, znas , ipak si mladja i slabija, a toliko mi je razuma ipak , i pored svega, ostalo.....i btw, nemoj da razvezem jezik.....nego mi je zao tog dobrog stvorenja koje tako ljigavo vrtis oko prsta....

a sada ocekujem tvoj premudri, prepakosni i premonstruozni komentar...

pozz, sunny girl....

p.s. a nick nisi mogla bolje odabrati.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!