Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EYASve ispravih. A sad idem da se napijem kad sam vec dozivela da me ti ispravljasOriginally posted by Ljudmilamislis napOstovase se ?
Pa boga mi napasose se, ops, napastovase se osobe koje bas nemaju sta reci na ovu temu....
necitak ti je ostatak texta, verovatno je cirilica... nadji nacin da ga prebacis u drugi format ili brisi da nam ne raspaljuje radoznalost
Originally posted by Val
A sad nastavite da pravite reklamu. Evo ja se povlacim s teme.
Originally posted by krepa?Darling
O bože, tako mi se ne upada u forumska prejebavanja, al' bi?e šta biti mora.
Val, tvoj komentar je bio nizak, ružan, glup i o?igledno smišljeno uvredljiv baš na taj, nizak i glup, na?in. Ako mešaš sažaljenje i normalno ponašanje koje uklju?uje poštovanje prema osobi kojoj se obra?aš, onda to zaista mnogo govori o tebi, i to ne samo sanjalici. Ta pri?a da je vreðanje nekoga u stvari afirmativno za osobu koju vreðaš, jer je "tretiraš kao osobu bez mana" je toliko besmislena, da mi je teško da poverujem da i ti u nju veruješ. Ako je tako, onda si osoba sa dobrim namerama, ali neizmerno neinteligentna, pa ti je i oprostiti. A ako nije, što je verovatnije, onda si naprosto fuj.
I za sve one koji ?e sko?iti u osudu "advokatskog" ponašanja, ili odbranu fašistoidnog stava da "ko ne zna da se brani, ne treba ni da živi" - uopšte ne mislim da je osobi o kojoj se radi potrebna odbrana, moja reakcija je samo moja, a ispoljila sam je zato što sam baš, 'nako, zgaðena onim što sam pro?itala.
Originally posted by Val
Šta bi? Nije ti se dalo?
Originally posted by krepa?Jbg, shta ti mogu kad ne primetish da cak ni ti ne pishesh na temu. A ja lepo rekoh :"Povlacim se S TEME", a ne s foruma... I znash, odavno mi se vec na sve ove glume i pishijade. Pojedinkama se samo noge vide, kako vire iz dupeta, pa opet nikome nishta. Imate neshto od toga?
Originally posted by Val
Šta bi? Nije ti se dalo?
Originally posted by krepa?Dakle, eto zasto, NI POD RAZNO, ne ulazim ni u kakvu raspravu (sem na u2u) sa Cat. Kao i Zbunjena muda ima do kolena za razliku od mase golupcica ne-znam-kog-roda.
O bože, tako mi se ne upada u forumska prejebavanja, al' bi?e šta biti mora.
Val, tvoj komentar je bio nizak, ružan, glup i o?igledno smišljeno uvredljiv baš na taj, nizak i glup, na?in. Ako mešaš sažaljenje i normalno ponašanje koje uklju?uje poštovanje prema osobi kojoj se obra?aš, onda to zaista mnogo govori o tebi, i to ne samo sanjalici. Ta pri?a da je vreðanje nekoga u stvari afirmativno za osobu koju vreðaš, jer je "tretiraš kao osobu bez mana" je toliko besmislena, da mi je teško da poverujem da i ti u nju veruješ. Ako je tako, onda si osoba sa dobrim namerama, ali neizmerno neinteligentna, pa ti je i oprostiti. A ako nije, što je verovatnije, onda si naprosto fuj.
I za sve one koji ?e sko?iti u osudu "advokatskog" ponašanja, ili odbranu fašistoidnog stava da "ko ne zna da se brani, ne treba ni da živi" - uopšte ne mislim da je osobi o kojoj se radi potrebna odbrana, moja reakcija je samo moja, a ispoljila sam je zato što sam baš, 'nako, zgaðena onim što sam pro?itala.
Originally posted by Val
Pojedinkama se samo noge vide, kako vire iz dupeta
Originally posted by KupperU ovom interesantnom metafori?no-anatomskom duelu pobeðuje, bojim se, Val (ako sam ja "pojedinka", a valjda jesam, hebemliga). Javno priznajem - sve što sam napisala, napisala sam samo zato što sam ?ula da opovi na chatu sindikalno dobijaju graškovo brašno po znatno nižim cenama od tržišnih. Namera mi je, eto, bila da se nekako ušlihtam ne bil' i ja zapatila koji džak. Grešna sam i kajem se.
muda ima do kolena
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!