Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Tea
zenoljupka i muzeloznik :lol: :lol: :lol:

@Tot :kiss:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Tot
originalz posted by Daliborka
Dragi moj Tot !

Ne mogu da se otmem utisku da se ti malo segacis sa tvojom tetka Daliborkom . U pravu sam, zar ne ? Ali, neka, vidim da si momak vragolan, seret i becar, pa cu da ti progledam kroz prste.
Jest, jest ja se malo salim ali znam da mi moja tetka Daliborka nece zameriti
Ne svidja mi se samo to sto si vise puta za mene napisao "sirotica moja", "jadnica" i tako tome slicno. Jer, ja to vise nisam. Sve sto sam napisala, napisala sam u perfektu, odnosno u proslom vremenu, tako da se moja ispovest odnosi na vreme koje je proslo, bolje reci davno proslo, sto znaci da sam pisala u pluskvam perfektu.
Ma ja sam samo osetljiv na ljudsku patnju, pa kada sam procitao sta si sve prepatila suze su mi krenule na oci...eto kad sam osecajan.

Meni je drago da si ti sada jedna seksualno oslobodjena zena sa najboljim manirima dame i domacice...i neka sve zenoljupke slede tvoj svetli primer da budu verne svojim muzevima i zenama i ne zapostavljaju njihove seksualne uzitke.
Iako mu nikada nisam zelela nista lose, i moj pocivsi muz je sada samo jedan PLUSKVAM PERFEKAT,...Ali tebi, dragi Tot, zameram i to sto si napisao da je dobro sto je moj muz umro. To nije hriscanski. O mom pokojnom muzu koji je vec dugo pluskvam perfekat ne treba pricati nikako drugacije nego u superlativu.
Pomislio sam koliko bi se napatila da je poziveo ali ja znam da bi ti do kraja bila dobra zena svom muzu...pa nisu svi tako velikog srca kao ti i ja primam ukor tetka Daliborke...a o tvom odnosu prema upokojenom muzu zakljucujem ne samo da si bila dobra supruga i domacica vec da si ti i prava dama...sacuvala si respekt prema muzu pred ljudima...eto pouke...

Sada si medjutim slobodna, siguran sam da je portret tvog muza na vidnom mestu u kuci, da znaju sve zenoljupke kako tetka Daliborka voli svog pokojnog muza. Blago nama koji ti nismo bili muzevi...kako ces tek nas voleti :smrc:

Secam se, Bog da mu dusu prosti, kako mi je za vreme seksa naredjivao : "Mesaj, Borka, mesaj, mesaj !!!" ( On me je od milja uvek zvao Borka, ili Borcica ). Cesto mi je izdavao i naloge da pulsiram vaginom, pa sam naizmenicno stezala i opustala vaginalne misice, jer mu je to pruzalo veliki stimulans. I dan danas mi je ostao taj uslovni refleks, pa kad god neko spomene ime mog pokojnog muza, osecam kako mi se stezu i opustaju vaginalni misici u ravnomernim razmacima.
Eh, kad ga se samo setim.... I on je bio nesrecnik u tom braku... Znam ja vrlo dobro da je on u svojim najskrivenijim mislima gajio zelju da pored sebe ima drugaciju zenu i da je tajno zamisljao u krevetu nasu lokalnu suboticku pevacicu Lauru. Ali nije mogao da je ima. Zato je on na mene naskako kao bik, ne pitajuci se ni da li hocu , ni da li mogu da ga primim. Htela, ne htela, mogla ne mogla, primala sam ga. Ipak je on bio moj muz i volela sam ga na neki nacin.

Tetka Daliborka, ovo sto si ispricala o stezanju vaginalnih misica bolje ce razumeti zene i zenoljupke nego mi muzeloznici i sve one zene koje su u braku ce valjda imati dodatni stimulans da vole svoje muzeve. Tako seksualno oslobodjena nemoj se ustezati da ih ukoris...ako su se odvazile da budu zenoljupke ne treba da zapostave svoje obaveze prema porodici, prijateljima...tvoje ogromno zivotno iskustvo neka im svetli u mraku i bude pouka.

Tetka Daliborka, blago nama dok ima takvih zena kao sto si ti, jer cemo svi mi lakse ploviti kroz luku zivota. Kad mi se ucini da nema horizonta, eto tetka Daliborke, njene kafice i pouke...kad je posle toliko mucenja uspela da voli sve ljude...ona nas poucava da pobedjuje ljubav...sada znam kome da se obratim ako mi nesto skripi u emotivnom zivotu(pa i seksu, razumeces ti tetka Dakliborka i nas muzeloznike, je l' da?)

Tetka Daliborka je jedna otresita- gromada zena koja je uspela da uzdigne svoje duhovne vidike svima nama a posebno zenoljupke da pouci kako biti dobra u seksu, kako biti verna i ne samo to nego i kako biti domacica, dama, seksualno slobodna zena pitome duse i velikog srca.

Ja ovde medju zenoljupkama nisam bas video da se udovice ovog sajta hvale svojim pocivsim supruzima. Predlazem im zato svima da slede Daliborkin primer i da objavimo temu: "Fotografije pokojnika", da im iskazu svu zahvalnost i cast.

A vi udate zenoljupke da volite svoje muzeve i ne razmisljajte da ih otrujete strihninom vec kao nasa Daliborka budite seksualne heroine velikog srca u krevetu. Vase tela dok ste udate moraju biti u korist muza, a ako ste pametne kao Daliborka naci cete i neku zenkicu pored. Ali najbitnija je vernost muzu...bravo Daliborka...i seksualne slobode moraju imati nekih granica...eto kako nam tetka Daliborka olaksava razne dileme vezane za seks, ljubav itd...

p.s. drago mi je da sam ti dao dobar savet
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hvala, Tot.

Da znas da si mi tvojim savetima i ostalim lepim recima digao samopouzdanje barem za 40 posto.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ostavila me je ! Sve sam ucinila,volela sam koliko sam mogla, a ona me je ipak ostavila !!!
Ivana me je ostavila ! Predosecala sam to, evo tu u grudima sam predosecala da ce se to desiti.
Posle tri i nesto godine moje vernosti, ona je sve bacila u vodu ! Ja, ovako verna, ostavljena i sa dusom belom kao sneg, KUNEM JE !!!

Cujes li me, majko Ivanina
kako kunem tvoju jedinicu cerku ?
Do ponoci da ti srecna nije
od ponoci da je Bog ubije

Cujes li me, majko Ivanina
sta bi rekla da sam cerka tvoja ?
Tri godine da je neko vara
nije lako, nije, majko stara

Cujes li me, majko Ivanina ?
Tesko mi je sto nisam njena ja

PROKLECU JE, IME CU JOJ ZVATI
SVAKU MOJU SUZU DOK NE PLATI !!!

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vratice Vam se ona, tetka Daliborka.

Koliko se secam, mlada je.
Mozda su joj malo podivljali hormoni, mozda joj treba period samoce da bi shvatila shta ima i shta je napustila.

Prosto, ko Vas ne bi mogao da voli?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by unic0rn
Vratice Vam se ona, tetka Daliborka.

Koliko se secam, mlada je.
Mozda su joj malo podivljali hormoni, mozda joj treba period samoce da bi shvatila shta ima i shta je napustila.

Prosto, ko Vas ne bi mogao da voli?

Tetka Daliborka, slusajte vi naseg super - administratora unic0rna.

Ko je njega slusao, daleko je dogurao.

Ozbiljan sam. :yes:

Jos bih na unic0rnove reci dodao:

Nemojte nikoga nikada da kunete, tetka Daliborka, jer na taj nacin nikada necete naci dusevni mir, do koga vam je ocigledno najvise stalo....
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by tetka Daliborka
[Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...Ja sam slaba zena...

:nerd:

Ne razumem tetka Daliborka zasto ovo stalno ponavljas. Svi koji kupuju batake i bifteke u tvojoj mesari kazu da si krepka i jaka zena...stamena kao mermer...ima ovde mnogo slabijih nego sto si ti...nije u redu da preterujes...mozes volu rep da iscupas.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa, moram da priznam da sam samo htela da izazovem simpatije kod citalaca moje ispovesti. :blush:
Nas narod je sentimentalan.
Inace, tacno je da mogu volu rep iz dupeta da iscupam, a vesta sam i u klanju svinja. :yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Imam potrebu da ovde i sada objavim stihove koje sam posvetila jednoj zeni koja me je ujela za srce...

KRALJICA BEZ KRUNE

U grudima mojim talozi se tuga
Bez tebe sam,duso, k`o slavuj bez luga

Bez tebe sam, duso, kraljica bez krune
izdaju me oci, oci tebe pune...

Svaki dan sto svane na tebe me seca
Bez tebe sam, duso, prolece bez cveca

Izdaju me oci, oci tebe pune...

Sve sto bese lepo, sve sa tobom ode
Bez tebe sam, duso, k`o chesma bez vode

izdaju me oci, oci tebe pune...

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Myself
A, sta je sa svalerkom Klarom (jel' se tako zvase :nerd: )? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Myself
A, sta je sa svalerkom Klarom (jel' se tako zvase :nerd: )? :puzzle:
Dobro kazes "svalerka"... Klara mi je upravo to - svalerka i prema njoj nemam emotivni, vec samo seksualni rezon.

:sise:
Korisnikov avatar
By Myself
Ali zar se nisi iskukala gore kako te je Ivana ostavila iako si joj bila VERNA tri godine? :doh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Myself
Ali zar se nisi iskukala gore kako te je Ivana ostavila iako si joj bila VERNA tri godine? :doh:
Maco, pa to je bilo pre vise od dva meseca ( pogledaj datume kraj postova ).
Znas li ti sta se sve za dva meseca moze izdesavati ?
Ihahahaj !!!

:B
Korisnikov avatar
By Myself
Joj, izvini Daliborka.... Moja greska. :blush:
Korisnikov avatar
By Val
Zatajila Dalibor-ka. :smeh: Mora da je shkola toliko losha po slobodno vreme... Nerd:
Korisnikov avatar
By someone
pricha se da je kidnapowana :eevil:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by someone
pricha se da je kidnapowana :eevil:
Ja sam cuo da ju je Zivadinka Zikic fizicki eliminisala, zbog konkurencije koja je izmedju njih dve vladala.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nisam kindapovana, tu sam - i pripremam nove editorijale, ispovesti i tome slicno.
Pisem i knjigu.
:lezkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!