Originally posted by Monstrum
Originally posted by SUNNY GIRL
na neke postove zaista nemam komentar. uostalom to nije srpska nova godina, nego pravoslavna, ali upravo u tome jeste stvar. toliko od evropskoj integraciji srbije.
informacija za neke koji ovo shvataju licno: ne zove vas NIKA na novu godinu, nego loud & queer. a tu ste svi dobrodosli, cak iako vam se plati.
Well, well, well.. Look who's here.. Little miss "know it all"..
Ja se zaista izvinjavam sto sam napisala "srpska nova godina" a ne pravoslana ali ako je to toliki problem ja cu rado izmeniti svoj post i napisati sledece:"zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?"
A niko i nije shvatio ovo licno i nije ni pomislio da ga Nika zove na novu godinu, ali to apsolutno nije bitno. Sve jedno je ko zove ipak stojim iza toga da ni ja ni zena mi ne bismo otisle u Zagreb.. izvinjavam se.. U zemlju katolicke veroispovesti za srpsku.. opet se izvinjavam.. Pravoslavnu novu godinu..
Moze tako?
o well, well, a da vidimo ko je ovde...... little miss "o pakosti gde si dosad".....ili bolje da kazem , little miss "zavadi pa vladaj"....jel tako?
ali nekako vidim da svaki tvoj post prosto odise lepim raspolozenjem, dobrom voljom i vedrinom.....pa cu ti se stoga i ja na taj nacin obracati, ako ti se vise ikada i obratim......
i ne daj boze da si nika-in poziv shvatila licno, nego si skocila da medju prvima ko oparena prokomenatarises, vrlo mudro, kako "ti i tvoja zena NECETE da idete"....znas, neko te pozove, pozeli ti dobrodoslicu a ti mu pljunes na prag.... to je vrlo vaspitano..... a dobro je sto ja uopste ne znam tvoje misljenje o nika-i....
mala, opet ti kazem, budi srecna zbog toga sto STVARNO imas srece jer ti se pojedini sklanjaju sa puta, znas , ipak si mladja i slabija, a toliko mi je razuma ipak , i pored svega, ostalo.....i btw, nemoj da razvezem jezik.....nego mi je zao tog dobrog stvorenja koje tako ljigavo vrtis oko prsta....
a sada ocekujem tvoj premudri, prepakosni i premonstruozni komentar...
pozz, sunny girl....
p.s. a nick nisi mogla bolje odabrati.....