Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by GrMi_ZEkaEvo ovo je dovoljno.
Uveliko je krenula sezona strebanja za januarski ispitni rok. Da li ste culi za preparat Acutil Fosforo? Moze se kupiti u svakoj apoteci, kosta oko 200 dinara i sluzi iskljucivo poboljsanju koncentracije i otklanjanju lakseg mentalnog zamora. Neki kazu da je u pitanju placebo, ali meni stvarno pomaze!
Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija.
Originally posted by GrMi_ZEkaNije hejt, samo "sumnjicavo nepoverenje":balon:
nije placebo, really...
covece...
niste ni probali a vec toliko hejtujete! a i vi klinje znate bolje od farmaceuta koji su verovatno godinama razvijali preparat. ma cisti hejt ja kazem!
Originally posted by GrMi_ZEkaHa ha ha.
nije placebo, really...
covece...
niste ni probali a vec toliko hejtujete! a i vi klinje znate bolje od farmaceuta koji su verovatno godinama razvijali preparat. ma cisti hejt ja kazem!
Originally posted by ParisH.Paris H. da se upoznamo.
Dobro bre pcelice sto Zeki rusis sneska
Ja verujem u Acutil!
I Acutil nije marketinski trik da se zgrnu pare!
It works!
Elvis is not dead!
Originally posted by pcelicaapsolutno se slažem sa ´?elicom!Originally posted by GrMi_ZEkaEvo ovo je dovoljno.
Uveliko je krenula sezona strebanja za januarski ispitni rok. Da li ste culi za preparat Acutil Fosforo? Moze se kupiti u svakoj apoteci, kosta oko 200 dinara i sluzi iskljucivo poboljsanju koncentracije i otklanjanju lakseg mentalnog zamora. Neki kazu da je u pitanju placebo, ali meni stvarno pomaze!
Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija.
Mozak radi samo na glukozu.
I ništa drugo.
Zaklju?ak: šarena laža.
Ali opet, ako tebi pomaže, i to
stvarno- tvoj izbor.
Originally posted by EYAi ti meni posle nešto pri?aš za Brufene, bjaaaaži
meni goran dao tablu toga, bratsko-sestrinski podelili kutiju, ja sve zgutala (odjednom - nadajuci se klitri efektu) - al nista se nije desilo, sem sto sam bila gladna, al svakako je bilo vreme veceri
Originally posted by EYAljubavi, da ti pojasnim. KLITRI efekat radi samo kod klitri eto , upravo sam ti odala jednu od tajni. sem toga, probali smo to kod tebe ono jutro posle X-a, kad smo se vitaminizirali ??
meni goran dao tablu toga, bratsko-sestrinski podelili kutiju, ja sve zgutala (odjednom - nadajuci se klitri efektu) - al nista se nije desilo, sem sto sam bila gladna, al svakako je bilo vreme veceri
Originally posted by AprisH.Da ali da bi mogla da utvrdiš statisti?ku
Dakle, vi sto koristite Acutil, kad se zavrsi januarski, index na uvid! Pa cemo videti da li deluje
Originally posted by pcelica
Znaš ima ljudi koji vole da se šiški
po njima.
Originally posted by GrMi_ZEkaE Zeko stvarno...Originally posted by pcelica
Znaš ima ljudi koji vole da se šiški
po njima.
ako si mislila da radis neke nastranosti samnom pa mi na ovakav suptilni nacin urucujes poziv, moj odgovor je uvek - NE!
mada, kakvih sve ima ovde, sigurna sam da ces naci i partnerku za pissing, good luck
Originally posted by AprisH.hm hm... šteta što više ne štrebam (sad ?itam šta pišem i ne verujem ) pa ne možem da u?estvujem, ali dajem glas ´?elicinoj školi štrebanja... taka je mouja škola bila onomad...
Mir deco Kakav pissing bre, ovde se prica o strebanju Dakle, dragi nerdovi, posto istrazivanje nije moguce sa "jednoclanim grupama", neka se ukljuce i drugi! Imamo dve grupe:Eksperimentalnu Zekinu: Zeka's New Wave Pills Group & Kontrolna pcelicina: Pcelica's Old School Nerds Group.
period istrazivanja:Januarski rock!
Originally posted by AprisH.A nagrada je?
Mir deco Kakav pissing bre, ovde se prica o strebanju Dakle, dragi nerdovi, posto istrazivanje nije moguce sa "jednoclanim grupama", neka se ukljuce i drugi! Imamo dve grupe:Eksperimentalnu Zekinu: Zeka's New Wave Pills Group & Kontrolna pcelicina: Pcelica's Old School Nerds Group.
Originally posted by pcelicaOriginally posted by AprisH.A nagrada je?
I ko je još u mojoj grupi?
Mis'im moj maji Juliks se ve? izjasnio
kao pripadnik ovog novog talasa... ali
?e njega teta '?elica da navabi u svoju grupu jednim
ru?kom u Mediku...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!