Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by SUNNY GIRLWell, well, well.. Look who's here.. Little miss "know it all"..
na neke postove zaista nemam komentar. uostalom to nije srpska nova godina, nego pravoslavna, ali upravo u tome jeste stvar. toliko od evropskoj integraciji srbije.
informacija za neke koji ovo shvataju licno: ne zove vas NIKA na novu godinu, nego loud & queer. a tu ste svi dobrodosli, cak iako vam se plati.
Originally posted by EYA
tacno tako. za mene je serator svako ko je hteo dobar provod za srpsku novu godinu , a nije sebi priustio ovakav samo zbog svojih predrasuda ili smorene lenjosti.
zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?znaci ovi sto su slavili sinoc u mom komsiluku su trebali da idu za Beograd? ili oni sto su pre par dana slavili Bajram su trebali da idu za neku vecinsko muslimansku zemlju?
Originally posted by trampnaravno da ne, ali nekako nije primereno.. Kao kad bih otisla u Irak da slavim 4th of July...zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?znaci ovi sto su slavili sinoc u mom komsiluku su trebali da idu za Beograd? ili oni sto su pre par dana slavili Bajram su trebali da idu za neku vecinsko muslimansku zemlju?
stvarno zasto bi neko nesto slavio ako nije u drzavi gde vecina slavi taj praznik???
Originally posted by coloradoJoooooj da, bash: Svi mi ne bi videli ni jednu zurku, da nije bilo nje.
@LQ: Da li ste svesni da vam vise od pola lezbejki nece dolaziti na zurke ako ne budete pustali Shmicku? Gomila lezbejki koja zeli da ide na zurku po prvi put trazi upravo od nje da je vodi. Razmislite.
Originally posted by MonstrumJbt, meni niko nije rekao da su posle rata podelili zemlje na katolicku, srpsku, muslimansku itd. Eto, sad znam da je Hrvatska cisto katolicka zemlja.
Ja se zaista izvinjavam sto sam napisala "srpska nova godina" a ne pravoslana ali ako je to toliki problem ja cu rado izmeniti svoj post i napisati sledece:"zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?"
Originally posted by Dracopa nije bas isto ... prvo 13ti januar u Srbiji nije isto sto i Dan Nezavisnosti u USA a i situacija nije bas ista - USA snage su trenutno u Iraku u funkciji okupatora, rat na Balkanu se zavrsio pre 10 godina - koliko god taj rat jos traje u necijim glavama, drugo - da li je ta zurka uopste bila "proslava SNG" ili je to bila zurka koja se drzala na taj dan? konacno postoje ljudi u Hrvatskoj koji bi mozda slavili taj dan - iz raznih razloga i ne vidim zasto ne bi slavili ono sto zele - pogotovo sto taj dan nema neko uvredljivo znacenje za ostatak svetaOriginally posted by trampnaravno da ne, ali nekako nije primereno.. Kao kad bih otisla u Irak da slavim 4th of July...zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?znaci ovi sto su slavili sinoc u mom komsiluku su trebali da idu za Beograd? ili oni sto su pre par dana slavili Bajram su trebali da idu za neku vecinsko muslimansku zemlju?
stvarno zasto bi neko nesto slavio ako nije u drzavi gde vecina slavi taj praznik???
Originally posted by VikkorAjde sad ti meni objasni kako bi neko mogao znati da su u tom glupom autobusu gay ljudi koji su krenuli na proslavu SNG? Na koji na?in se to može saznati?
U Zagrebu (sta god ko pricao) srbi generalno jos nisu dobrodosli (letos sam sam imao neprijatnosti), a jos ideja da se slavi Srpska Nova Godina, i jos autobus pun gay ljudi - E hej gde vi zivite.
Originally posted by EYA
ja sam bila za, i uplatila sam... al ste tolike seronje i lenjivci da nismo uspeli skupiti dovoljno ljudi... potpuno sam razocarana 1/2srpskom1/2 gay populacijom.
Originally posted by EYANista ne treba dodati!!!
sve to sto si naveo stoji i nemam zamerki.
ali, fora je u tome sto je bilo dovoljno zainteresovanih koji su se prijavili na spisak... sto znaci da su kod tih istih otpali svi gore navedeni razlozi, ali je na kraju ipak prevladala lenjost koju su dodatno nahranili svi oni koji su trabunjali o problemima putovanja u zagreb sto nema veze ni sa cim drugim vec jeftinim srpskim predrasudama.
i cak i da nije bilo dovoljno ljudi za jedan autobus koji bi se otisnuo u jednu takvu svojevrsnu avanturu, ja opet bas zbog toga, osecam veliku dozu razocarenja i pomalo gadjenja sto smo takvi, sto bi sve hteli na tanjiru servirano, pa cak i provod da vam u krevet dovedu, naravno da vam obezbede sex i ujutru svu posteljinu operu i i?tirkaju... e to bi vama bili dobri organizatori zurki !
a sve one ovde kojima je toliko stalo do slavljenja 1/2srpske1/2nove godine na 1/2srpski1/2nacin pustam nek idu u miru bozijem da nastave bacati petarde pred svojim crkvama.
i da se razumemo, ja u zagreb mogu kad god pozelim, do srpske ng mi i nije nesto stalo, al je bilo divno pomisliti da ovde postoji bar 40 ok ljudi koji su uvek spremni na zajednicki provod i koji imaju osmeh na licu kojim ce rado uzvratiti svim onim koji samo gundjaju i pljuju sve dok istovremeno sami umiru od dosade.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!