Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
evo, uprafvo mi sekretarica kaze da se suska po ofisu da ce da me otpuste. hvala ti Gogi ... :misli:
mislim, ne mislim.
By Paris
Pa jel deluje ili ne? :meduza:
Korisnikov avatar
By Kittrie
vil nev'r nou ...

hmmmm.,...mouzda je overio?? bacio peglu ili nesto tak?? gogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????????????????
By Gost
Originally posted by GrMi_ZEka
Uveliko je krenula sezona strebanja za januarski ispitni rok. Da li ste culi za preparat Acutil Fosforo? Moze se kupiti u svakoj apoteci, kosta oko 200 dinara i sluzi iskljucivo poboljsanju koncentracije i otklanjanju lakseg mentalnog zamora. Neki kazu da je u pitanju placebo, ali meni stvarno pomaze! :up:

Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija.
Evo ovo je dovoljno.
Mozak radi samo na glukozu.
I ništa drugo.
Zaklju?ak: šarena laža.
Ali opet, ako tebi pomaže, i to
stvarno- tvoj izbor.
By Paris
Pomaze samo onima koji u njegovo dejstvo veruju ;) It's a spiritual stuff :nokti:
By жњ
nije placebo, really...

covece...

niste ni probali a vec toliko hejtujete! a i vi klinje znate bolje od farmaceuta koji su verovatno godinama razvijali preparat. ma cisti hejt ja kazem!

:protest:
Korisnikov avatar
By Mars
Procitajte ovu anegdoticu, nije velika

Kada je na trecoj godini fakulteta nastupila kriza u ucenju (sada znam zasto), hteo sam u pomoc da prizovem hemiju. Cuo sam za Acutil Fosforo, otiso u apoteku i kupio ga. Kako tamo nikog drugog od musterija nije bilo, a kako mi je apotekarka ulivala poverenje, a kako ja umem zestoko da se zajebem u proceni coveka (i kako sam u to vreme bio sposoban da svakoj budali istresem svoj zivot i svoje probleme ako hoce da slusa) - ja ti njoj kazem zasto hocu da pijem te tablete. Ona odslusa, pa kaze:
"Ne znam... Mozda si izabrao pretežak fakultet za tebe. Možda je vreme da ga napustiš."

Lik te nakaze koji sam dugo nosio u glavi mi je dalje pomogao da u najredovnijem roku i bez imalo problema završim fakultet, više nego Acutil Fosforo i svi drugi normalniji unutrašnji motivi koje svako od nas ima.

Tablete sam popio tek da se ne bace, tu jednu kutiju, i ne verujem
da su mi nešto pomogle. Sada i ja pijem Ginko, tablete i kapi, ali takodje mislim da je uticj na moje mentalne sposobnosti minimalan. Ako mi pomogne u sprecavanju zakre?enja krvnih sudova i pospeši cirkulaciju-zadovoljan sam i tim.

Bottom line: samo motiv, a hemija isklju;ivo u težim slu?ajevima parališu?e depresije.
By Paris
nije placebo, really...

covece...

niste ni probali a vec toliko hejtujete! a i vi klinje znate bolje od farmaceuta koji su verovatno godinama razvijali preparat. ma cisti hejt ja kazem!

Nije hejt, samo "sumnjicavo nepoverenje":balon:
By Gost
nije placebo, really...

covece...

Ha ha ha.
Klinje, a?
Zeko ja sve mislim da "farmaceuti" stoje
iza tih preparata... mislim ono, kod Božen
bre ima tol'ko farmaceuta, koji godinama razvijaju
preparate po super tajnoj recepturi... pa onda ponude
narodu preparat za mršavljenje (samo što niko ne
kaže da se u prvih deset tabletica jednog preparata nalaze
pantlji?are, a u drugih deset- antihelmintik, tj. lek
za njihovo ubijanje.)
Dala sam ti medicinsko objašnjenje za Acutil (ako
ljudi u prvoj re?enici sopstvene reklame napišu
medicinsku neistinu, o ?emu dalje da pri?amo?)
Izbor je tvoj.
By Paris
Dobro bre pcelice sto Zeki rusis sneska :maji: :meda:
Ja verujem u Acutil! :napitak: :ves: ;)
I Acutil nije marketinski trik da se zgrnu pare! :nono: :protest:
It works! :hail: :cita:
Elvis is not dead! :elvis:
By Gost
Originally posted by ParisH.
Dobro bre pcelice sto Zeki rusis sneska :maji: :meda:
Ja verujem u Acutil! :napitak: :ves: ;)
I Acutil nije marketinski trik da se zgrnu pare! :nono: :protest:
It works! :hail: :cita:
Elvis is not dead! :elvis:
Paris H. da se upoznamo.
Drago mi je, p?elica, v.d. Mrguda i
profi uništava? de?jih snova.
:D
A Elvis just left the building, tak' da...
Možda Zeka iznenadi sve... možda kod Zeke
to i deluje... možda zaista ti dobri ljudi nama
žele samo najbolje... možda je vreme da i ja
kupim galon Acutila...
:puzzle:
Korisnikov avatar
By EYA
meni goran dao tablu toga, bratsko-sestrinski podelili kutiju, ja sve zgutala (odjednom - nadajuci se klitri efektu) - al nista se nije desilo, sem sto sam bila gladna, al svakako je bilo vreme veceri :maca:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by pcelica
Uveliko je krenula sezona strebanja za januarski ispitni rok. Da li ste culi za preparat Acutil Fosforo? Moze se kupiti u svakoj apoteci, kosta oko 200 dinara i sluzi iskljucivo poboljsanju koncentracije i otklanjanju lakseg mentalnog zamora. Neki kazu da je u pitanju placebo, ali meni stvarno pomaze! :up:

Glutamin lako prolazi hematoencefalnu barijeru i omogu?ava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih ?elija.
Evo ovo je dovoljno.
Mozak radi samo na glukozu.
I ništa drugo.
Zaklju?ak: šarena laža.
Ali opet, ako tebi pomaže, i to
stvarno- tvoj izbor.
:up: apsolutno se slažem sa ´?elicom!

Originally posted by EYA
meni goran dao tablu toga, bratsko-sestrinski podelili kutiju, ja sve zgutala (odjednom - nadajuci se klitri efektu) - al nista se nije desilo, sem sto sam bila gladna, al svakako je bilo vreme veceri :maca:
i ti meni posle nešto pri?aš za Brufene, bjaaaaži :hand:
By Paris
Carobne pilule za lilule:eya:
By Paris
Dakle, vi sto koristite Acutil, kad se zavrsi januarski, index na uvid! :lol: Pa cemo videti da li deluje :minibounce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA
ljubavi, da ti pojasnim. KLITRI efekat radi samo kod klitri :lol: eto , upravo sam ti odala jednu od tajni. sem toga, probali smo to kod tebe ono jutro posle X-a, kad smo se vitaminizirali ?? :zongler:

elem, kad nesto probam prvi put, od tih legalnih stvari, ja toutali puknem. pre nekoliko dana mi mama donela neki tuzodin, za suvi kasalj , sa blagim sedativnim dejstvom... kazem ja kevi, ne brini se , mene ni rinasek vise nikako ne radi :smeh: i uzmem jednu , i puknem se najvcudnije za celu noc. ono , pukle mi oci, nesto mi lelujavo sve, neka knedla u grlu, oci da sklopim ne mogu... strasno ! a to je jos doza za bebe??? tako da sam zakljucila da sam totalno pukla, pogotovu kad sam sutra uzela 2 :love: kad ono - nista. to valjda hoce kad ne uzimas da se uradis NAMERNO. jedino to mogu zakljuciti.

p.s. eto ja sam ponovo kupila, i ono manje - vise nista, ali ja nisam zelela da ucim , nego da mi opet zuji u mozgu. elem, prehladila sam se , pa je ispit otpao. totalni fakkkkkkkkkk :cupakosu: i ne sam oispit :slinavko:
Korisnikov avatar
By Kittrie
uf jeee, iz ovog posta od gore moram zakljuciti da mi je psiha veliki kontras. mnogo je brezobrazna :bic:
By Gost
Originally posted by AprisH.
Dakle, vi sto koristite Acutil, kad se zavrsi januarski, index na uvid! :lol: Pa cemo videti da li deluje :minibounce:
Da ali da bi mogla da utvrdiš statisti?ku
zna?ajnost, potrebna ti je kontrolna grupa-
koja ne?e koristiti Acutil.
Evo ja, sa stažom od šes' godina štrebanja bez
ikakvih pomagala, sam u njoj. Zeka, on the other
ruka, je na nekoliko tema potvrdila da je
maskota farmaceutske industrije. Pa da vidimo...
By жњ
meni stvarno pomaze (i mnogim drugima)...
ponovicu sa druge teme, hejteri

THE MASTER HAS SPOKEN! (by stari forumas)

:prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst: :prst:
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: :lol: :lol:

ko ce to nama nervir´ooooooooo :smeh:
By Gost
Zeko carko, zeko carko!!!
:klap:
?uj Zeko, ne moram da probam nešto
da bih znala da mi to ne treba.
Znaš ima ljudi koji vole da se šiški
po njima.
Ja nisam jedna od tih ljudi, a sigurno da
bi mi i oni rekli da sam hejterka.
Ali samo napred Zeko!!!
btw- kad je ispit?
By жњ
po njima.

ako si mislila da radis neke nastranosti samnom pa mi na ovakav suptilni nacin urucujes poziv, moj odgovor je uvek - NE! :D

mada, kakvih sve ima ovde, sigurna sam da ces naci i partnerku za pissing, good luck :smilegrin: :kiss:
By Gost
po njima.

ako si mislila da radis neke nastranosti samnom pa mi na ovakav suptilni nacin urucujes poziv, moj odgovor je uvek - NE! :D

mada, kakvih sve ima ovde, sigurna sam da ces naci i partnerku za pissing, good luck :smilegrin: :kiss:
E Zeko stvarno...
Nisko.
By Paris
Mir deco :deda: Kakav pissing bre, ovde se prica o strebanju:nerd: Dakle, dragi nerdovi, posto istrazivanje nije moguce sa "jednoclanim grupama", neka se ukljuce i drugi! Imamo dve grupe:Eksperimentalnu Zekinu: Zeka's New Wave Pills Group & Kontrolna pcelicina: Pcelica's Old School Nerds Group.

period istrazivanja:Januarski rock!
Korisnikov avatar
By IriS
girls... pliiiiz...

take it easy and very slowly!

idemo jedno gratis raspevavanje....pa onda...

na silu eeeeeeeeeeeee ništa mi ne možeš na silu, ne?u da ostanem na silu... mmmmmmmmmmmmmmmm mada je to u tvome stilu

by Nataša... kanal od Boga...
Korisnikov avatar
By IriS
Mir deco :deda: Kakav pissing bre, ovde se prica o strebanju:nerd: Dakle, dragi nerdovi, posto istrazivanje nije moguce sa "jednoclanim grupama", neka se ukljuce i drugi! Imamo dve grupe:Eksperimentalnu Zekinu: Zeka's New Wave Pills Group & Kontrolna pcelicina: Pcelica's Old School Nerds Group.

hm hm... šteta što više ne štrebam (sad ?itam šta pišem i ne verujem :doh: ) pa ne možem da u?estvujem, ali dajem glas ´?elicinoj školi štrebanja... taka je mouja škola bila onomad... :zvizdi:
By Gost

A nagrada je?
I ko je još u mojoj grupi?
Mis'im moj maji Juliks se ve? izjasnio
kao pripadnik ovog novog talasa... ali
?e njega teta '?elica da navabi u svoju grupu jednim
ru?kom u Mediku... :smeh:
By Paris

A nagrada je?
I ko je još u mojoj grupi?
Mis'im moj maji Juliks se ve? izjasnio
kao pripadnik ovog novog talasa... ali
?e njega teta '?elica da navabi u svoju grupu jednim
ru?kom u Mediku... :smeh:
:doktor: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!