Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by ppperici
ja naravno dolazim, ali cu biti malo lose raspolozen. ko me hoce oraspoloziti? :zen:

Ti si uvek dobro raspolozen :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Resio sam da dodjem.

Racunam na dosta narodnjaka, a posebno na Tinu Ivanovic i pesmu "Bunda od nerca".

Nadam se da je i nova Indira uvrscena u repertoar.

:dancing:
Korisnikov avatar
By Tweety
jedno pitanje...
koliko je uopste to mesto, recimo u poredjenju sa Optimistom ili Downtownom? dolazim ukoliko ubedim Statusa da ide sa mnom...:novine:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tweety
... dolazim ukoliko ubedim Statusa da ide sa mnom... :novine:
Moraces bez STATUSA da dodjes, jer on izgleda nece doci. Sad mi je javio da je poslovno odsutan. :no:

Moracemo da se zabavimo bez njega. :)
By Vikkor
Originally posted by ppperici
ja naravno dolazim, ali cu biti malo lose raspolozen. ko me hoce oraspoloziti? :zen:
A ja ti nisam dovoljan?
Korisnikov avatar
By Tweety
POBOGU PA STA ONO BI!!!! znaci ja sam se skroz smorio, od 23h su poceli da treste najgori narodnjaci!!! znaci X je za mene od danas monte karlo za temple bar:) uspeo sam u onoj gomili, samo na osnovu fotki sa foruma, da identifikujem denija koji je doziveo katarzu uz najnovije grand hitove:cul: definitivno ulazi u borbu sa statusom za estradnu zvezdu godine! upoznao sam i Mr.Ja preko super druga... takodje sam ga prepoznao preko fotki..
stvarno ljudi manje onog uzasa od muzike, valjda moze provod da bude dobar i bez praistorijskog turbo folka:(:hvala:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Morgan Le Faye

nebitno, znachi ko bude ishao nice provod zelim, a ko ne ide i ko ce provesti serbian new years eve s voljenim uz svece, vino, i cigare, zelim vam tantrichki sex koji ce trajati chitavu noc i koji ce da uchiniti da vam suze krene na ochi kada budete svrshavali....

chikam vas da pozelite bolju zelju...
Bolja želja? Pa nije teško :) Puno sre?e i zdravlja a ostalo ?e ve? do?i - mnogo je bolja želja od seksa za jednu no? pa makar bio on i tantri?ki :fuckbed: :)

hihihihi
Korisnikov avatar
By *deni*
Ostadose moje dve novogodisnje perike u Temple baru.

:rida: :rida: :smeh: :smeh:
By Vikkor
Organizatorima (ako ovo citaju):
Onog crvenog kretena sto je preuzeu pustanje muzike, da vise niste pustili u bar. Muzika koju normalno pustate u baru (strana i domaca) je 1000 puta bolja nego ono cudo sto je bilo sinoc.

Doduse atmosfera izmedju 23 i 1 je bila sjajna, al muzika stvarno rastera goste
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip:
Joj znam sad ko je tweety
Korisnikov avatar
By *deni*
Interesantno, meni se izuzetno dopao muzicki izbor, a primetio sam da su se i ostali gosti raspistoljili tek kada su pocele da se redjaju kompozicije velikih diva poput Zlate Petrovic, Tanje Savic, Viki, Tine Ivanovic , a kada je pustena pesma "Iskoristi moje mane" Seke Aleksic, primetio sam da su se neki popeli na sank.
Sjajno je bilo...
:redaljka:
Korisnikov avatar
By *deni*
I sta se uopste bunite zbog toga sto su narodnjaci bili toliko zastupljeni u muzickom izboru te veceri ?

Cekali smo Srpsku Novu godinu i ako smo je vec cekali, ne bi imalo smisla da smo to radili uz neke belosvetske muzicke zvezde.
Sasvim je logicno da Srpsku Novu godinu cekamo uz srpske zvezde.
:sweet: :vatroslava:
By Vikkor
Video si i sam koliko je ljudi otislo negde oko pola jedan. Klub se potpuno ispraznio (u odnosu naravno na ono sto je bilo pre ponoci). Pa nek samo nastave sa Zlatom Petkovic, vise im niko nece dolaziti.

Uzgred ima narodnjaka i narodnjaka
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:cuddle:
Svi su otisli dalje, zato sto su hteli da djuskaju itd, a u Templu je mali prostor za tako nesto...
:cuddle:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Jedino mogu vece da dozivim kao zanimljiv trash koji se konzumira u max 1h.
MC koji svadbarski drlja na seku, stoju i ostale, konobar trandziran koji vuce gajbe piva su jedini zanimljivi momenti.
Sve ostalo je smor.
Korisnikov avatar
By Tweety
ma definitivno je razlog bezanja iz Templa muzika! ja i desetak mojih drugara smo pobegli upravo oko pola jedan! dosli smo oko pola dvanaest i hteli kao da sacekamo 00.00 i put pod noge! a sto se tice price da je guzva i djuskanje razlog bekstva, ne stoji bas, s obzirom da je u svim klubovima ista ili veca guzva... malo bolje muzike i mesto stvarno ima potencijala:dance:
By Vikkor
Muzika koja se tamo pusta tokom nedelje je neuporedivo bolja nego ono sto je bila za SNG, pa cak je i atmosfera cesto bolja.

A onaj svadbarski MC, je stvarno bio preveliki trash cak i za Temple
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by dEIVVAN
MC koji svadbarski drlja na seku, stoju i ostale, konobar trandziran koji vuce gajbe piva su jedini zanimljivi momenti.
Sve ostalo je smor.
Hmm pa nije on vukao gajebe, ja sam :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by dEIVVAN
Sve ostalo je smor.
Te gajbe je svakako neko morao da odvuce od tacke A do tacke B.
I stvarno je sramota ako se taj detalj,na ocigledno prezriv nacin, sa podsmehom istice kao nesto sto je obelezilo odnosno vece.
Nije sramota raditi i vuci gajbe, ali je sramota ismejavati ljude koji posteno rade svoj posao.

:njuska:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Imas negde ma forumu :)
Ugao Niske i Sindjeliceve... To ti je kod Vuka... :P
Korisnikov avatar
By djo
jel šljaka temple još uvek? :cekam:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Pa.....recimo da....šljaka. Bar još uvek radi, ali je toliko propao da se unutra zaista ose?aš kao da je u toku II svetski rat.
Korisnikov avatar
By djo
pa dobro, tako je bilo uvek :pirat:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!