Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Rusija, Sibir. :ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Ja bih u toj regiji Novosibirsk. Ko je bio, kaze da je chudo... Voleo bih i manje gradove u okolini da vidim.
Korisnikov avatar
By Rei
Hladno je tamo previshe za mene, a ovo bih da vidim zbog uslova u kojima ljudi zhive, zhelim da vidim tu reku, zanima me kako izgleda. Mada chitam da je zabranjen ulazak u grad za strance, a chak i rusima trebaju posebni dokmenti. Inache grad ima neshto vishe od 100 hiljada stanovnika.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa... Ako poludis od zelje za tim i dodjes u fazu daj shta dash, proshetaj do Bora.

I tamo pada crvenkast sneg, stakla na stanovima zgrada su matirana, a zenske najlon carape se, pred ocima posmatraca i bez ijednog specijalnog efekta - tope i nestaju.

Borska reka je kristalno bistra i bakterioloski najcistija na svetu.
By Markky
Originally posted by unic0rn
Varadero, Cuba/Sydney, Australia
A kod mene ne?

:uljenavatru: :auto:
Korisnikov avatar
By Vega
Eh, ja o tome mislim vec godinama al odgovor je uvek isti- kuci, pored svoje drage, bih se teleportovala...
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Originally posted by M M and I
Originally posted by Vanilje_jenta
Jao Reykjavik...... "i tata bi sine", pa Oslo, Helsinki, New York, Rio de Janeiro, Hong- Kong......
Reykjavik je simpa...totalno...Oslo manje vise...moze da prodje, ali zato u Helsinki vise ni u ludilu...osim ako mi neko plati da idem tamo...Ja tamo za moje pare da idem necu....To je nezanimljiv, sumoran i dosadan jedan grad...Rio i Hong Kong svakako...
Nedavno videh i Tokio pa ne bi bilo lose da i pored Hong Konga udarim recku...

P.S. Nego odakle ti taj nadimak "vanilje_jenta"??? Si to uzela iz norveskog? Vanilje znaci naravno vanila, jente(jenta) znaci devojka, devojcica (cura)....
Da, da... inace studiram norveski, pa eto:) A zelja mi je bila da vidim Helsinki, jer sam toliko zelela da upisem finski, predivan je. Mada, nisam ni mislila da Finci znaju da se zabavljaju :pih: :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Markky
Originally posted by unic0rn
Varadero, Cuba/Sydney, Australia
A kod mene ne?

:uljenavatru: :auto:
:lol:
Ne zovesh :P
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by M M and I
Jao Reykjavik...... "i tata bi sine", pa Oslo, Helsinki, New York, Rio de Janeiro, Hong- Kong......
Reykjavik je simpa...totalno...Oslo manje vise...moze da prodje, ali zato u Helsinki vise ni u ludilu...osim ako mi neko plati da idem tamo...Ja tamo za moje pare da idem necu....To je nezanimljiv, sumoran i dosadan jedan grad...Rio i Hong Kong svakako...
Nedavno videh i Tokio pa ne bi bilo lose da i pored Hong Konga udarim recku...

P.S. Nego odakle ti taj nadimak "vanilje_jenta"??? Si to uzela iz norveskog? Vanilje znaci naravno vanila, jente(jenta) znaci devojka, devojcica (cura)....
Da, da... inace studiram norveski, pa eto:) A zelja mi je bila da vidim Helsinki, jer sam toliko zelela da upisem finski, predivan je. Mada, nisam ni mislila da Finci znaju da se zabavljaju :pih: :P
Gud, studerer du norsk? Greit! :eya: :trep:
Super...pa nista ajde idemo u Oslo onda :avion:
Korisnikov avatar
By m..
I ti sine brute?

Ma ja uzmem google earth pa gledam odozgo, mogu da idem svuda. Neki delovi imaju dovoljno jaku rezoluciju da lepo mozes da uocis ljude koji se suncaju na peskirima. Medjutim, najludja su mi ona mesta gde su lepili dva snimka, pa se ne trefi, recimo autoput na NBG misteriozno ulazi u brdo (i izlazi ~200 metara desno), ili u NY imas brod koji je do pola potonuo (bio na jednom snimku, isplovio na drugom, pa izgleda kao da je tik ispod vode). A i useri sirom sveta su bili dovoljno uvidjavni da upisu koordinate wifi hotspota i gomile drugih sumanutosti.

Slika
Ovde sam letela nad Parizom, ono plavo je Beaubourg (Centre Pompidou), park desno je Place des Vosges, a ono veliko ispod Beaubourga, tik uz most, to je Hotel de Ville. Btw, to je slika 4. i 3. arondismana (3. ili Marais je poznat kao gay kvart, ako gledate dovoljno dugo, ugledacete Dionisa :) )
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
M.. a koj je sajt za to? :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Gud, studerer du norsk? Greit! :eya: :trep:
Super...pa nista ajde idemo u Oslo onda :avion:
[/quote]

Ah, ja bih:( Du kan norsk? Bedak, nemam ovde odgovarajuci font. Otkud to da si proputovao Skandinaviju?
Korisnikov avatar
By colorado
Ostin, Teksas. 26.04.2003. Torin koncert. Sad.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Mr.Ja
M.. a koj je sajt za to? :D
Mozhesh da gledash planetu preko stranice maps.google.com
A mozhesh i da skinesh program na komp sa earth.google.com

Enjoy :)
By Ulix
Vratio bih se u jedno kisovito martovsko jutro, godine pacova, i ubio bih nekog meni dragog.:cut:
Korisnikov avatar
By EYA
trenutno ne bih nigde :love: al volela bih da postoji cisto radi transporta i ustede vremena prilikom istog...
By жњ
neka mirna plaza na bahamima :sunce: :roni: :surfer: :camac:
Korisnikov avatar
By EYA
mir sa vama, braco :grouphug:
Korisnikov avatar
By Galateja
Volela bih da sam u Francuskoj. Sve bitnije gradove da obiđem. Da danju obilazim znamenitosti, restorane, spa centre i ine lepote, a noću da pijem đus-vodku u nekom džez klubu gde bend svira uživo. :love:
Korisnikov avatar
By De Vil
Da je trebalo da budem na drugom mestu,u nekom drugom vremenu,bio bih tamo a ne ovde. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By kurac
teleportirao bih se na mjesec.
Korisnikov avatar
By lav
ne mnogo daleko- Mykonos
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!