Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li ima ovde nekog ko ce da me razuveri da to nije jos jedan trenutni hir prezasicenih Amerikanaca i mashinerija za izvlacenja para iz njih???

http://www.pilates.com/equipoverv.html
http://www3.mailordercentral.com/pilates-store/

Mislim, lepo je ako se neko i tim nacinom bavi sobom, fizickom aktivnoscu, razvojem duha i tela (kako lepo pise u objasnjenju ove potpuno drugacije metode), i verujem da to mnogim ljudima da novi smisao zivota... ali cega tu ima sto ne moze da se odradi teretanom, aerobikom, biciklom, plivanjem... ?!?

Pogledajte samo te sprave!
Korisnikov avatar
By KiWi
Bila tema ... Sprave su smejurija
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad se snima film o ludari iz 1900- godina def unajme par ovih spravica za koreografiju... :duh:
Korisnikov avatar
By colorado
moze sve to da se odradi na tim mestima koje si naveo. No, posto je prilicno pasivna vestina (ne zahteva puno pomeranja i skakanja) uglavnom se za nju opredeljuju ljudi koji imaju nekih problema s kostima i zglobovima, i oni koji su pasivni koliko i ta vestina i ne bi im palo na pamet u zivotu da potrce ili poskoce.
Korisnikov avatar
By Mars
@Kiwi:Eto koliko me nocas jedna budala iznervirala na tu temu, da nisam proverio je li ovde bilo ovde reci o tome... Nek mod. spoje.

@Kolorado: Ok. Za takve ljude-takav sistem vezbi. Meni energicnom to nikako ne odgovara.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro... Ako se posle toga covek oseca osvezeno i opusteno, to je super.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nisam znao ?emu pre da se smejem i šta bi pre oka?io kao primer.
By Gost
Originally posted by Mars
Ok. Za takve ljude-takav sistem vezbi. Meni energicnom to nikako ne odgovara.
Ja sam jako energi?na.
Ali veruj da mi nakon "štreb perioda"
i nenormalnih poza dok u?im- leða toliko
otpadaju od bola da bih vrlo rado uzela onu
veeeliku loptu za pilates i krenula da se rastežem.
Korisnikov avatar
By colorado
pa sto se ne rastezes u pauzama ucenja? Postoje veoma jednostavne vezbe joge koje su jako dobre za to. Iako nikad vise ne bih isao na jogu, nege vezbe je stvarno dobro raditi svakodnevno.
By Gost
Originally posted by colorado
pa sto se ne rastezes u pauzama ucenja? Postoje veoma jednostavne vezbe joge koje su jako dobre za to. Iako nikad vise ne bih isao na jogu, nege vezbe je stvarno dobro raditi svakodnevno.
Pa iskreno, svakodnevno vežbam, a
nakon svake serije i rastežem.
A kad u?im, zanesem se pa i ne pomišljam
na rastezanje.
:nerd:
Korisnikov avatar
By Mars
Ko uci uz kompjuter i ima taj problem-postoje programcici koji zablokiraju ceo sistem, posle odredjenog vremena koje podesis, na odredjeno vreme koje podesis, i koji te podsete da ustanes, protegnes se. Pogledas u daljinu, u zeleno. I slicno.
By Paris
Da, one sto lice na yogu nisu smesne, one sto lice na pilates su smesne:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jutros mi je poštar kona?no doneo ''Pilates Weight Loss Workout for Dummies'' ... nisu potrebne nikakve sprave, samo pola sata vremena dnevno .. i puno energije .. vežbao sam 15min i potpuno sam mokar!!!! A vežbe na prvi pogled ne izgledaju teško ... verovatno su me one dokraj?ile jer sam pre njih radio ab workouts koje su mi došle u istom paketu ... vidimo se ?im sine sunce, sa novim trbušnjacima :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!