Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..pa ti stvarno nisi normalna. sto razmazi mace toliko BRE? sad ona ima prevelika ocekivanja i NIKAD nece biti SRECNA u zivotu, onako ko maca maca, jer je navikla da sve dobija na tanjiru a nema ideju koliki je to VRH ZIVOT ZA MACKU , no sam manjak toga vidi kao jedno veliko maltretiranje- sto , moramo se sloziti, nikako nije tacno !! i sad se ti zalis da je ona zajeban karakter?? pa ko ju je ucio zivotnim vrednostima??
...Zajeban karakter.
Originally posted by m..Poooootpuno te shvatam....
Moja isto ne grebe, ali je naucila da moze da dodje i mjauce i onda potrci, i onda ocekuje da je ja pratim da bih videla sta zeli, od jutros me je 8x vodila do hrane (dala sam joj lososa koga bas i ne gotivi, sve ostalo je vec pojela, sta cu, necu sad da idem do radnje jer je princeza razmazena) i jedno 5x do vrata od terase (pustim je napolje, ona udje posle 5 minuta, ja zatvorim vrata da ne udju pingvini, a onda posle 20 minuta hoce opet napolje) i jedno 3x mi je donosila lopticu u ustima da se igamo, sve u svemu pojavi se svakih 15 minuta i propinje mi se na nogu i gundja ili zahteva nesto (inace trazi da joj se otvaraju razna vrata, da se menja voda, da joj drzim saksiju sa psenicom dok pase, da joj namestim nesto da sedne na to dok zvera kroz prozor, da je cetkam, da je popnem negde gde ne moze da skoci, a nekad me prosto proseta par krugova po stanu bez ikakve druge namere) stvorenje je ocigledno razmazeno do granice bezobrazluka. Drugi poblem je sto dodje kevi koja je ich ne razume, pa joj se popisa na krevet ako ne dobije to sto trazi ili ako je keva ugnjavi misleci da je ova dosla da se mazi. Isto tako macka gundja kad idem iz stana, a kad ne odjem kuci dva dana, tolik se naljuti da me ignorise neko vreme. Zajeban karakter.
Originally posted by KittrieOriginally posted by m..pa ti stvarno nisi normalna. sto razmazi mace toliko BRE? sad ona ima prevelika ocekivanja i NIKAD nece biti SRECNA u zivotu, onako ko maca maca, jer je navikla da sve dobija na tanjiru a nema ideju koliki je to VRH ZIVOT ZA MACKU , no sam manjak toga vidi kao jedno veliko maltretiranje- sto , moramo se sloziti, nikako nije tacno !! i sad se ti zalis da je ona zajeban karakter?? pa ko ju je ucio zivotnim vrednostima??
...Zajeban karakter.
Bouze m.. odma bezi kod oprah, da te nauci nekim stvarima (tako je ona svoju kucu razmazila totalno besmisleno, i onda je morala nekog trenera za zivuljke da dovodi da bi joj osposobio kucu za kakvu takvu socijalizaciju i ponormalan zivot).
ima i moja kuma kucu , za koju smo po ponasanju, stilu hoda, pisanja i preferencijama u sex. tehnikama (pusta samo da je lizu, a kad hoce da umoce ona ih tera) da je lezbejka, i to BUTCH !!
Originally posted by m..onda daj tati da procita ovaj moj post od goure,lolOriginally posted by KittrieOriginally posted by m..pa ti stvarno nisi normalna. sto razmazi mace toliko BRE? sad ona ima prevelika ocekivanja i NIKAD nece biti SRECNA u zivotu, onako ko maca maca, jer je navikla da sve dobija na tanjiru a nema ideju koliki je to VRH ZIVOT ZA MACKU , no sam manjak toga vidi kao jedno veliko maltretiranje- sto , moramo se sloziti, nikako nije tacno !! i sad se ti zalis da je ona zajeban karakter?? pa ko ju je ucio zivotnim vrednostima??
...Zajeban karakter.
Bouze m.. odma bezi kod oprah, da te nauci nekim stvarima (tako je ona svoju kucu razmazila totalno besmisleno, i onda je morala nekog trenera za zivuljke da dovodi da bi joj osposobio kucu za kakvu takvu socijalizaciju i ponormalan zivot).
ima i moja kuma kucu , za koju smo po ponasanju, stilu hoda, pisanja i preferencijama u sex. tehnikama (pusta samo da je lizu, a kad hoce da umoce ona ih tera) da je lezbejka, i to BUTCH !!
E, macka ja prvih godinu dana zivela sa caletom, on ju je razmazio, a ne ja. Ja samo pokusavam da zivim u miru sa voljenim stvorom, i da mu se dodvorim taman toliko da mi ne pisa u krevet iz osvete.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!