Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Ivory_E
Tetka Daliborka ne zna ni sta je to kijavica, a kod doktora ne pamti kad je bila...Da kucnem otvrdo, da ne cuje zlo.....
[/quote]

A o sta bi tvrdo ti da kucnes? Ja nemam reci.. U svakom slucaju interesantno..
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by GrMi_ZEka
o da...

frlo frlo poznati stil pisanja :maska:

eto vidis teta Daliborka kazu ljudi da imas stila !!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Srecan vam drugi dan Bozica, drage moje. Tetka Daliborka vam kaze:
Mir Boziji - Hristos se rodi
Vaistinu !
Inace, kako ste mi ? Jeste li bile vredne ? Jeste li se pokazale kao dobre domacice u pogledu pripreme bozicne trpeze ?
Tetka Daliborka vam je sve obicaje ispostovala kako valja.
Na Badnji dan sam u vecernjim casovima unela Badnjak u moj stancic, pre vecere. Unela sam i slamu, da sve bude po obicaju. Onda je dosla moja devojka i gustirale smo posnu veceru, koju sam ja pripremila. Na trpezi smo imale posne sarmice, ribu, pitu zeljanicu, orase i suve sljive.
( Ovi orasi su tetka Daliborki raspalili pozudu, pa je bilo i seksa posle vecere ) . Posle smo otisle u crkvu i tamo sam se pomolila za dusu mog pokojnog muza.
Sledeceg dana, na sam Bozic, moja devojka i ja smo pre rucka obavile "mirobozanje". To vam je jedan ritual u kojem sam ja, kao domacica, uzela casu sa rakijom, prekrstila se i rekla : "Mir Boziji", a moja devojka je na to rekla : "Da Bog blagoslovi".
Posle "mirobozanja", postavila sam svecanu bozicnu trpezu, sa svakojakim mrsnim jelima. Ispekla sam pola praseta, napunila pile, ispekla krompir, a tu je bila i nezaobilazna cesnica u koju sam ove godine zaboravila da metnem novcic.
Zaboravila sam, jer sam zaista imala mnogo posla oko pripreme bozicne trpeze, a moja devojka bas nije mnogo vicna kuhinji, pa sam sve sama radila.
Ali, napravicu ja od nje vrsnu domacicu, samo nek je ona meni ziva i zdrava.
Prethodna dva dana smo moja devojka i ja bile same, jer tako red nalaze da se Bozic proslavi u krugu najuze familije, a ja moju devojku smatram svojom zenom.
Veceras ocekujemo goste iz komsiluka, jer danas, drugog dana Bozica, jeste obicaj da se primaju posete.
Jos jednom:
Mir Boziji - Hristos se rodi !
Ljubi vas vasa tetka Daliborka.
By жњ
zar?

pola praseta???

naopako... zar vas dve pa toliko... ijuuuuuuu
Korisnikov avatar
By waterlily
A nasa petoclana porodica nije uspela da pojede ni obicnu pipu. za Bozicni rucak... :alikako:
Korisnikov avatar
By tramp
teta Daliborka kako vidim da ste odlicna kuvarica, nemate brige oko nalazenja zena ... evo ja bih vas odmah dovela sebi u stan :sweet:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by tramp
teta Daliborka kako vidim da ste odlicna kuvarica, nemate brige oko nalazenja zena ... evo ja bih vas odmah dovela sebi u stan :sweet:
Dovela bih i ja tebe kod mene.

Pa kad ti tetka Daliborka razvuce kore i ispece pitu od mesa, ima prste da polizes.

Ljubav na usta ulazi.

:love:
By Bombina
he he teta daliborka je vredna i mora kuha zbog cure,to je lepo
a ja jednog dana da mi cura ko ima kola da mi preveze
By Bombina
teto zasto si pobegla iz chata
ela i ja htele da pricamo uz kafuc
Korisnikov avatar
By elastica
Iju tetaaa sto si vrsna kuvarica!Svaka ti cast.Bas me interesuje dali si pojela to prase?:lol:Samo da znam izraz lica Bozjog kad si posle sexa otisla u crkvu da se pomolis. :smeh: :smeh:
By Bombina
ju ju ju ju kazes nekoliko noci za sex
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by elastica
Iju tetaaa sto si vrsna kuvarica!Svaka ti cast.Bas me interesuje dali si pojela to prase?:lol:Samo da znam izraz lica Bozjog kad si posle sexa otisla u crkvu da se pomolis. :smeh: :smeh:
Boze... Ako sam ispekla pola praseta, ne znaci da sam odmah sve pojela.
Pojela sam koliko sam pojela, dala sam nesto i mojoj devojci da nosi kuci, nesto su pojeli gosti, a ostatak sam stavila u zamrzivac, pa cu da odmrznem za Svetog Savu i da posluzim gostima.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Daliborka
Originally posted by tramp
Dovela bih i ja tebe kod mene.

Pa kad ti tetka Daliborka razvuce kore i ispece pitu od mesa, ima prste da polizes.

Ljubav na usta ulazi.

:love:
za lizanje nema brige .. za razliku od kuvanja, taj mi deo posla odlicno ide :jezik:
By жњ
Originally posted by Daliborka
...a ostatak sam stavila u zamrzivac, pa cu da odmrznem za Svetog Savu i da posluzim gostima.

Svi na repete kod tete Daliborke! ;)

Slika
By Gost
o da...

Ja niš' ne prepoznajem...
:paglu:
Korisnikov avatar
By Myself
Ogresi se crna Daliborka! Nema seksa u posnom danu! :doh:
Sve si upropastila nesretnice, a mogla si ceo dan po prasetu da tuces. :meso:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by krepa?
o da...

Ja niš' ne prepoznajem...
:paglu:
Mozda tetka Daliborka honorarno pise za listove tipa "Lea kuhinja" ili "Domacica", pa nam je zbog toga njen stil pisanja toliko poznat... :eureka:
Korisnikov avatar
By Val
:curka: (tetka Daliborka)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Danas sam srecna i poletna, sto i vama zelim...

Slika
By Bombina
hehe kao na filmu prava doamcice teta
By Çâðê_DUP
Originally posted by *deni*

Mozda tetka Daliborka honorarno pise za listove tipa "Lea kuhinja" ili "Domacica", pa nam je zbog toga njen stil pisanja toliko poznat... :eureka:
Ah, pa zato ja nju ne prepoznavam, slabo pratim kulinarsku scenu... Sad mi je laknulo. :minibounce:
Korisnikov avatar
By Tot
Odgovorno tvrdim da je ovo prvi put da pisem u Estrogen fixu nakon vise od dve i po godine svog staza na forumu. Za to imam zahvaliti tetka Daliborki.
originallly posted by Daliborka

Nedavno sam vam se prikljucila, ne znam da li ste primetile... Zovem se Daliborka Mileusnic, nastanjena sam u Subotici i osecam se dosta hendikepirana i kao zena i kao lezbejka. Ja sam slaba zena i u zrelim sam godinama i osecam se kao da je zivot prosao mimo mene, po pravilima koje su mi na pleca nametali otac i braca.
Ja sam slaba zena i razumljivo je da nisam mogla, kao mladja, da se izborim sa ocem i bracom. Mladu su me udali, a da ja nisam cak ni sama dosegla onaj nivo samosvesti da mogu da naslutim da sam zenoljupka. Zato sam dugo mislila da sam frigidna, jer u seksu sa muzem nisam osecala ama bas nikakvu slast.
Slatka nasa tetka Daliborka, kad god dosla medju sestre zenoljupke, dobro dosla. Evo ja peder apelujem na druge zenoljupke da podrze nasu Daliborku zrtvu okrutnosti ove nase sredine koja sputava seksualni izraz tako tako plemenitih dusa kao sto je ona.

On je od mene zahtevao oralni, vaginalni i analni seks i to je i dobijao, a ja sam svaki put jecala u dubini svoje duse. Ja sam slaba zena i sve sam radila sta mi se kaze,
Muska svinja. Mogu misliti kako je tebi bilo u tim prilikama tesko da glumis strast, pa posle da kuvas rucak, peres mu ves itd.

mada mi je bilo u pocetku jako gadno da turim onu njegovu musku stvar u usta, jer ja u usta i hleb turam i posle pusenja sam ispirala usta
HEXORALOM, jer u moju glavu nije islo da se moze lizati penis, a posle toga jesti.
Draga tetka Daliborka, ti kao zenoljupka mozes misliti kako je meni kao "muzelozniku" bilo kad su mi predlagali da se zenim, naturivali mi "neveste", a ja bih odmah u tim prilikama pomisljao kako bi bilo mucno da moram lizati vaginu. Pa nema tog HEXORALA koji bi mi pomogao...sirotice moja!

Nisam u pocetku radila, jer je moj muz zahtevao da uvek budem kod kuce. I ko zna dokle bih ja stigla u tom nesrecnom braku, da nisam slucajno pocela da se druzim sa jednom tek stasalom i napupelom komsinicom. Ona je valjda naslutila sa kakvim teretom se bori moja dusa i spontano smo jednom prilikom na kaucu pocele da se ljubimo. Sam taj poljubac je u meni provalio vulkan strasti koju nisam osetila nikada pre toga. Tada je komsinica pocela da mi ljubi dojke i samo od toga sam namah svrsavala u salvama i naletima vise puta. Odjedanput mi vise nije bilo gadno da lizem polni organ i shvatila sam da sam zenoljupka.
Sirotice nasa! koliko si se napatila do pravog orgazma. Ali si na lep nacin saznala koliko si zenoljubiva i pozdravlajm ovu hrabru ispovest zene koja lizanjem sebi dragog polnog organa saznaje svoj seksualni identitet. :up:
Nasu seksualnu vezu smo nastavile kroz povremene susrete u naredne dve godine, sve dok moj muz nije naprasno umro od srcanog infarkta.
Zasluzila je svinja da ga varas, a zasluzio je i da umre!
Tada sam osetila da sam slobodna, mada sam muza posteno ozalila i nosila za njim crninu koliko je propisano.
A od tako plemenite duse je i za ocekivati da zali cak i dusmanina svoga, ali tu crninu nisi morala nosti; zameram ti zbog toga.
U medjuvremenu sam se zaposlila u butiku mesa i nasledila mali stan od pokojne babe. Tu se vidjam sa mojom komsinicom i ljubavnicom, ali mi bog ponovo ne da da budem srecna. Moja ljubavnica je jedra i u cvetu je mladosti, dok sam ja u medjuvremenu ocvala i prosao mi je zenit. Mislim da znate da sumnjam da me moja devojka vara. Nemam dokaze za to, ali sam realna - Ja sam vec na putu ka sredovecnom dobu, a ona mlada i nemirna. Sad mi kaze da hoce da ide da studira. Ako ode, propala sam.
Ja sam slaba zena koja je dosta propatila, ali se uvek borila. Evo i ovaj kompjuter sam kupila od moje skromne plate, posto sam stedela 3 godine.
Ma ona, pupica treba da ode i studira a ti kao slobodoljubiva zena valjda ces joj dozvoliti da se naobrazi i do kraja uoblici svoju seksualnu samosvest. A mozda i treba tako jogunasta da otkrije grubosti zivota pa i naidje na neku musku priliku; mozda njoj nece biti gadno da lize penis...ko zna...u krajnjoj liniji nek shvati kolke su muskarci svinje a da je jedna tetka Daliborka
Oslobadjam se predrasuda i posecujem i seksi sajtove, sve da bih osvezila ljubavni odnos sa mojom devojkom, koju veoma volim.
Toliko je volim da bih je drzala u svom skucenom stanu i ne bih joj dala nikada da ode.
Savetujte me, prosvetlite me... Sta da radim ?
Ne daj joj ipak da se pati u skucenom stanu...svenuce mlada, pa onda ni tebi nece biti od koristi...ja shvatam koliko si ti plemenita srca i da tvoja jogunica lize vaginu a ne penis te da si joj od zarana omogucila da uziva u zeni sto s tobom nije bio slucaj. Ali umesto da posecujes seksi sajtove pusti tvoju jogunicu da se malo izivi sa zenkama...onda ce tek da shvati koliko joj znaci Daliborkina ljubav. Pa joj ti dozvoli da nadje jos neku a onda ih obe pozovi i predlozi da se utroje druzite. I nemoj da se opterecujes sto si malo starija. Dve mlade zenke i ti...to ce biti sjajna kombinacija. Onda ce tek obe saznati koliko im njihova tetka Daliborka i u seksu znaci... A ti si jos i zena domacica...pa kud ces lepse atmosfere za seks.Pre seksa im tetka Daliborka donese slatko od sljiva, pa ih posle toga uz kaficu posavetuje o zivotu pre nego sto se vrate u veliki grad medju muske svinje. Tvoja zenoljubivost, salve orgazama i pohote koje nakon tolike zivotne sputanosti dozivljavas...ma kazem ti ja, nece one moci bez tebe ni u seksu da mrdnu!

Hrabro, teta Daliborka, zivot je pred tobom.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dragi moj Tot !

Ne mogu da se otmem utisku da se ti malo segacis sa tvojom tetka Daliborkom . U pravu sam, zar ne ? Ali, neka, vidim da si momak vragolan, seret i becar, pa cu da ti progledam kroz prste.
Ne svidja mi se samo to sto si vise puta za mene napisao "sirotica moja", "jadnica" i tako tome slicno. Jer, ja to vise nisam. Sve sto sam napisala, napisala sam u perfektu, odnosno u proslom vremenu, tako da se moja ispovest odnosi na vreme koje je proslo, bolje reci davno proslo, sto znaci da sam pisala u pluskvam perfektu.
Iako mu nikada nisam zelela nista lose, i moj pocivsi muz je sada samo jedan PLUSKVAM PERFEKAT, sto znaci da ima Boga. Bog je dobar i svima daje po zasluzi. Ali tebi, dragi Tot, zameram i to sto si napisao da je dobro sto je moj muz umro. To nije hriscanski. O mom pokojnom muzu koji je vec dugo pluskvam perfekat ne treba pricati nikako drugacije nego u superlativu.
Od kud je on mogao da zna da sam ja zenoljupka ?!?!?! To mu ni na kraj pameti nije bilo, i sigurno je umro u dobroj veri, ubedjen da je za zivota njegovoj zeni pruzio mnogo seksualnih uzitaka.
Secam se, Bog da mu dusu prosti, kako mi je za vreme seksa naredjivao : "Mesaj, Borka, mesaj, mesaj !!!" ( On me je od milja uvek zvao Borka, ili Borcica ). Cesto mi je izdavao i naloge da pulsiram vaginom, pa sam naizmenicno stezala i opustala vaginalne misice, jer mu je to pruzalo veliki stimulans. I dan danas mi je ostao taj uslovni refleks, pa kad god neko spomene ime mog pokojnog muza, osecam kako mi se stezu i opustaju vaginalni misici u ravnomernim razmacima.
Eh, kad ga se samo setim.... I on je bio nesrecnik u tom braku... Znam ja vrlo dobro da je on u svojim najskrivenijim mislima gajio zelju da pored sebe ima drugaciju zenu i da je tajno zamisljao u krevetu nasu lokalnu suboticku pevacicu Lauru. Ali nije mogao da je ima. Zato je on na mene naskako kao bik, ne pitajuci se ni da li hocu , ni da li mogu da ga primim. Htela, ne htela, mogla ne mogla, primala sam ga. Ipak je on bio moj muz i volela sam ga na neki nacin.

No, to je sad sve iza mene i, dragi moj Tot, mogu da ti kazem da sam pomno prostudirala tvoj saljivo intonirani post. I znas sta sam do sada uradila ?
Angazovala sam moju drugaricu snajderku koja mi je danas skratila neke moje suknje do kolena. Pa nisu ni moje noge dlakave,ni toliko krive, pa da moram da ih pokrivam.
Mojoj devojci sam pokazala tvoj post i saopstila sam joj da je, sto se mene tice, slobodna da radi sta joj je volja. Kod mene ce uvek naci utociste i lepu rec, mada znam da studentski zivot na koji se ona sprema, donosi nova iskusenja i otvara nove horizonte.
Ali, novi horizonti se smese i tetka Daliborki.
Resila sam da se upoznam sa sto je moguce vise devojaka i da zivim svoj zivot, neopterecena tudjim uticajima. Sama sam se rodila, sama cu i da plovim kroz reku zivota.
:kiss: :cvece:
Korisnikov avatar
By tramp
odlicno teta Daco - znaci kad dodjem u Srbiju dolazim na rucak :D
By Tea
zenoljupka i muzeloznik :lol: :lol: :lol:

@Tot :kiss:
Korisnikov avatar
By elastica
Tetice nasha draga,zelim da ti postavim jedno direktno pitanje u vezi tvojih uzitaka u bracnom zivotu.Rekla si da je tvoj muz bio ubedjen da ti je tokom zivota pruzio mnogo sexualnih uzitaka,dali cesh biti ljubazna da nam kazes dali ti je STVARNO pruzao uzitke?:puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!