Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *deni*Seka... moze
Meni bi prijalo makar jedno posteno razmrdavanje uz Seku Aleksic !
Originally posted by GrMi_ZEkaaj toutali s'port dis !!
vatever...
zasto se sad neko ne javi iz loud & queer organizacije i lepo mi objasni zasto sam izgubila dva sata od dragocene novogodisnje veceri na propalu zurku na kojoj nije bilo ni D od najavljenih DJ-eva???
Originally posted by GrMi_ZEkaFlip je radio 21h do 01.30, pa produzio u Plastik. Gordan je dosao izmedju 3.05 i 3.10. Zao mi je sto si se ti pojavila u medjuvremenu i sto nisi mogla da sacekas Gordana, koji ti toliko znaci za novogodisnji provod. Zato sto ste drkosi, idite u X.
vatever...
zasto se sad neko ne javi iz loud & queer organizacije i lepo mi objasni zasto sam izgubila dva sata od dragocene novogodisnje veceri na propalu zurku na kojoj nije bilo ni D od najavljenih DJ-eva???
Originally posted by Loud & QueerU X-u se zna unapred kakav ce provod biti, na vasim zurkama je uvek lutrija, objavite lud provod, a ono sesci smor, znam nekolicinu koji su prestali da posecuju vase zurke bas iz tog razloga. Smanjite sujetu i pojacajte kvalitet i bice dobro i vama i nama.
Flip je radio 21h do 01.30, pa produzio u Plastik. Gordan je dosao izmedju 3.05 i 3.10. Zao mi je sto si se ti pojavila u medjuvremenu i sto nisi mogla da sacekas Gordana, koji ti toliko znaci za novogodisnji provod. Zato sto ste drkosi, idite u X.
Originally posted by GrMi_ZEkaAko kazes da sam lagao za DJ-eve, a oni bili tamo, onda nisi drkos, nego lazes. Izvini.
nisam ti ja nikakav drkos i odakle ti pravo da vredjas? pojavila sam se ispred praznog splava sa grupom ljudi i ispala odgovorna za njihovo vreme, zato sam htela neke odgovore, a ne uvrede i mislila sam da tebe kao organizatora to mogu i pitati. a za gordana, dobar je DJ, ali "mi ne znaci toliko za novogodisnji provod" jer sam hvala Bogu cula skoro sva svetska imena, a neseg gordana bar mali milion puta. na party sam najvise htela zbog ekipe, drustva i zezanja, a da mi shemsa pri tom ne pocepa usi... uostalom cula sam da gordan nije ni hteo da vrti kad je video koliko ima malo ljudi...
Originally posted by AdenimNaravno, da smanjimo sujetu, da pojacamo kvalitet i jos da sve bude dzaba.
U X-u se zna unapred kakav ce provod biti, na vasim zurkama je uvek lutrija, objavite lud provod, a ono sesci smor, znam nekolicinu koji su prestali da posecuju vase zurke bas iz tog razloga. Smanjite sujetu i pojacajte kvalitet i bice dobro i vama i nama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!