Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by colorado
Kupih vodku i picu je sam, kad niko nece da dodje. Pederi jedni!
:smeh: :smeh: :smeh:

ja cu da dodjem, ako hoces, ako si iz bgd... sve za vodku :D :smeh: :mljac:
Korisnikov avatar
By colorado
Jupi!!!!

Ali, zivim u NSu. Dodji da korindjas!! :D
Korisnikov avatar
By colorado
Upravo sam popio dva Srafcigera gledajuci film, sam. Smesno je zao sto je tuzno... ili zato sto sam pijan. hahahaha!
Korisnikov avatar
By tramp
sto je dobra ova tema ... nemogucnost off topica je cini savrsenom :offtopic:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmmm..... a da onda ubacimo indiru??
sa njom nikad nije dosadno?? :zacepi:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
meni nije dosadno, ?eka me spremanje sobe i da si kupim patike :eya:

:dude:
Korisnikov avatar
By Kittrie
odakle ti ideja za patike SAD?? :misli:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ma od pre nedelju dana :blenta:

ono što možeš danas ne ostavljaj za sutra, :jbg: ako se ja ne pridržavam toga, makar da se netko drži toga :piggy:
Korisnikov avatar
By Kittrie
eeee, totalno bi bilo SEXTRA kad mi tikepa kupovao po snegu? aaaa, aaa, aaaaaaaaaaaaaa :iskolacen:
Korisnikov avatar
By m..
Macka me smara da je pustim na terasu da se smrzvava na vetru (i po mogucstvu da se prehladi usput), meni je dosadno da objasnjavam jednoj macki da ne moze. Ili ce da dolazi da mjauce svakih 15 minuta, ili cu da dreknem na nju (onda mi ne gine pishanje u krevet). Sama sam kriva sto sam je razmazila, sad stalno moram da je dvorim.
By Bombina
jadna m...etomoja sijamska maca je uglavnom mirna i ne grebe se,i samo gleda i kako god oce da igra.nije su obicne mace
Korisnikov avatar
By m..
Moja isto ne grebe, ali je naucila da moze da dodje i mjauce i onda potrci, i onda ocekuje da je ja pratim da bih videla sta zeli, od jutros me je 8x vodila do hrane (dala sam joj lososa koga bas i ne gotivi, sve ostalo je vec pojela, sta cu, necu sad da idem do radnje jer je princeza razmazena) i jedno 5x do vrata od terase (pustim je napolje, ona udje posle 5 minuta, ja zatvorim vrata da ne udju pingvini, a onda posle 20 minuta hoce opet napolje) i jedno 3x mi je donosila lopticu u ustima da se igamo, sve u svemu pojavi se svakih 15 minuta i propinje mi se na nogu i gundja ili zahteva nesto (inace trazi da joj se otvaraju razna vrata, da se menja voda, da joj drzim saksiju sa psenicom dok pase, da joj namestim nesto da sedne na to dok zvera kroz prozor, da je cetkam, da je popnem negde gde ne moze da skoci, a nekad me prosto proseta par krugova po stanu bez ikakve druge namere) stvorenje je ocigledno razmazeno do granice bezobrazluka. Drugi poblem je sto dodje kevi koja je ich ne razume, pa joj se popisa na krevet ako ne dobije to sto trazi ili ako je keva ugnjavi misleci da je ova dosla da se mazi. Isto tako macka gundja kad idem iz stana, a kad ne odjem kuci dva dana, tolik se naljuti da me ignorise neko vreme. Zajeban karakter.
By Bombina
:hyper: moja maca nikad neide napolje samo gleda na terasi i gleda kroz prozora na 5 spratu i ,jer je moja maca uvek cista..voli da sedi na radijator i setka po kuci,jede macju hranu i mleko,nedam da ide vani i jer obicne macke su prljave
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni nikako nije dosadno posto imam macora koga treba da kastriramo posto ima teranje NON STOP, sto znaci mnjaukanje do iznemoglosti:rida:
Ali tu nije kraj-sa nama je i njegova mama Doca koja je sterilisana pri porodjaju,i koja odluci negde oko 5 ujutru da je odlicno vreme da krenu da se jure... :evilwait:
Ah, da, da li sam pomenula da se sve to odvija u garsonjeri:zid:
Korisnikov avatar
By tramp
sve dok je zena na ovom svetu da mi skacu po zivcima nije dosadno :obesen:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by colorado
Jupi!!!!

Ali, zivim u NSu. Dodji da korindjas!! :D
e, jbg, tek na prolece planiram turneju po vojvodini :wink:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
...Zajeban karakter.
pa ti stvarno nisi normalna. sto razmazi mace toliko BRE? sad ona ima prevelika ocekivanja i NIKAD nece biti SRECNA u zivotu, onako ko maca maca, jer je navikla da sve dobija na tanjiru a nema ideju koliki je to VRH ZIVOT ZA MACKU , no sam manjak toga vidi kao jedno veliko maltretiranje- sto , moramo se sloziti, nikako nije tacno !! i sad se ti zalis da je ona zajeban karakter?? pa ko ju je ucio zivotnim vrednostima??
Bouze m.. odma bezi kod oprah, da te nauci nekim stvarima (tako je ona svoju kucu razmazila totalno besmisleno, i onda je morala nekog trenera za zivuljke da dovodi da bi joj osposobio kucu za kakvu takvu socijalizaciju i ponormalan zivot).

ima i moja kuma kucu , za koju smo po ponasanju, stilu hoda, pisanja i preferencijama u sex. tehnikama (pusta samo da je lizu, a kad hoce da umoce ona ih tera) da je lezbejka, i to BUTCH !!
By Bombina
hahahahahahahahahahaha kittrie ona ima obicnu macku bree
a ja imam sijamsku nisu bas iste e pa vidi moju sliku bre
kitrie boze ko sisa macu,a i ja ocu curee da mi mazii :placko:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by m..
Moja isto ne grebe, ali je naucila da moze da dodje i mjauce i onda potrci, i onda ocekuje da je ja pratim da bih videla sta zeli, od jutros me je 8x vodila do hrane (dala sam joj lososa koga bas i ne gotivi, sve ostalo je vec pojela, sta cu, necu sad da idem do radnje jer je princeza razmazena) i jedno 5x do vrata od terase (pustim je napolje, ona udje posle 5 minuta, ja zatvorim vrata da ne udju pingvini, a onda posle 20 minuta hoce opet napolje) i jedno 3x mi je donosila lopticu u ustima da se igamo, sve u svemu pojavi se svakih 15 minuta i propinje mi se na nogu i gundja ili zahteva nesto (inace trazi da joj se otvaraju razna vrata, da se menja voda, da joj drzim saksiju sa psenicom dok pase, da joj namestim nesto da sedne na to dok zvera kroz prozor, da je cetkam, da je popnem negde gde ne moze da skoci, a nekad me prosto proseta par krugova po stanu bez ikakve druge namere) stvorenje je ocigledno razmazeno do granice bezobrazluka. Drugi poblem je sto dodje kevi koja je ich ne razume, pa joj se popisa na krevet ako ne dobije to sto trazi ili ako je keva ugnjavi misleci da je ova dosla da se mazi. Isto tako macka gundja kad idem iz stana, a kad ne odjem kuci dva dana, tolik se naljuti da me ignorise neko vreme. Zajeban karakter.
Poooootpuno te shvatam.... :maca:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Kittrie
Originally posted by m..
...Zajeban karakter.
pa ti stvarno nisi normalna. sto razmazi mace toliko BRE? sad ona ima prevelika ocekivanja i NIKAD nece biti SRECNA u zivotu, onako ko maca maca, jer je navikla da sve dobija na tanjiru a nema ideju koliki je to VRH ZIVOT ZA MACKU , no sam manjak toga vidi kao jedno veliko maltretiranje- sto , moramo se sloziti, nikako nije tacno !! i sad se ti zalis da je ona zajeban karakter?? pa ko ju je ucio zivotnim vrednostima??
Bouze m.. odma bezi kod oprah, da te nauci nekim stvarima (tako je ona svoju kucu razmazila totalno besmisleno, i onda je morala nekog trenera za zivuljke da dovodi da bi joj osposobio kucu za kakvu takvu socijalizaciju i ponormalan zivot).

ima i moja kuma kucu , za koju smo po ponasanju, stilu hoda, pisanja i preferencijama u sex. tehnikama (pusta samo da je lizu, a kad hoce da umoce ona ih tera) da je lezbejka, i to BUTCH !!

E, macka ja prvih godinu dana zivela sa caletom, on ju je razmazio, a ne ja. Ja samo pokusavam da zivim u miru sa voljenim stvorom, i da mu se dodvorim taman toliko da mi ne pisa u krevet iz osvete.
Korisnikov avatar
By spliff
moj ozzy spava (hvala bogu!!!).....
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bombica
hahahahahahahahahahaha kittrie ona ima obicnu macku bree
a ja imam sijamsku nisu bas iste e pa vidi moju sliku bre
kitrie boze ko sisa macu,a i ja ocu curee da mi mazii :placko:
Nije ovo obicna macka, to je RIS

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
OZZY - THE PRINCE OF DARKNESS

Slika
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joj ozzy lici na ovu moju macketinu, samo je moja maca lepsa :maca:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
Originally posted by Kittrie
Originally posted by m..
...Zajeban karakter.

E, macka ja prvih godinu dana zivela sa caletom, on ju je razmazio, a ne ja. Ja samo pokusavam da zivim u miru sa voljenim stvorom, i da mu se dodvorim taman toliko da mi ne pisa u krevet iz osvete.
onda daj tati da procita ovaj moj post od goure,lol :cobanica:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by spliff
OZZY - THE PRINCE OF DARKNESS

Slika
Joj, sladak je, vidi kako se mish samo zamislio! Mora da racuna koliko je grama govedine pojeo u zivotu. Ima i moj zver te trenutke kad ga pogledas i ubedjen si da vari neku filozofsku misao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!