Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li biste ikada mogli biti u vezi sa osobom koja ima ekstremnih problema sa kilazom?

DA
14
18%
NE
66
83%
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Zibro
naravno najvaznija je licnost ali kada neko napravi tako nesto od sebe onda sasvim sigurno ni licnost nije u redu
:up: :hail2:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Zibro
naravno najvaznija je licnost ali kada neko napravi tako nesto od sebe onda sasvim sigurno ni licnost nije u redu
:up: :hail2:

:kiss:
A kad je u pitanju hormonski poremecaj? To onda nema veze sa licnoscu doticne/og.. :P

Enivej, nikada ne bih mogla da budem ni sa onim fetou ni sa onim skini ekstremima..
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by GrMi_ZEka
neko gore rece da su u pitanju patoloski slucajevi...
pa zavisi...
takvi ljudi normalno zive svuda oko nas i sigurna sam da svako od nas poznaje bar jednu anorexicnu i bar jednu osobu sa velikim viskom kilograma koji sebe ne smatraju bolesnim (a oba stanja su opasna po zdravlje). no ako je njima dobro takvima kakvi su i ne zele da se menjaju, moje pitanje se odnosilo na to da li bi mogao da budes u vezi sa nekim takvim?

polako mi se kristalise razlog sto ne bih bila s nekim takvim, a nije stvar spoljasnjeg izgleda nego...
If this is what is outside, then what is it inside?
Ne mislim da je povezivanje fizickog i psihickog bas tako jednostavno. Jedini ubica koga sam poznavala je bio jedan od najzgodnijih i najlepsih muskaraca koje sam ikad videla, pa opet sigurno nije bio `u redu`. Ako i postoji neki problem koji se moze povezati sa izrazitom mrsavoscu ili debljinom ne mora da znaci da je to nesto sto je negativno (u stvari zavisi sta je opet za nekog negativno a sta pozitivno). Npr. jedna moja prijateljica koja je izrazito mrsava je istovremeno i izrazito preosetljiva, ovaj svet je pregrub za nju. Ne mogu ja da kazem da je bas to uzrok njene mrsavosti, mada se meni nekako uklapa njena prozracna licnost i isto takav izgled. I svakako tolika neznost nije `u redu` ali ne cini mi se ni da je ona neko od koga treba bezati...
By Ulix
:kesa:
Ne znam.
Ne verujem.
Ako me neko seksualno ne privlaci sa tom osobom ne mogu biti u vezi.
Prvo, dakle: :teg: , a manje kukanja o velikim kostima i hormonima, onda tek, mozda: :gric: jer, bar sto se mene tice, mozes izgledati i kao Brad Pitt, ako si dosadan i glup, nista ti ne vredi.
Fizicki izgled jeste incijalno vazan, ali sto vise upoznajes nekog, to vise gubi znacaj kako ta osoba izgleda.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix
:kesa:
Ne znam.
Ne verujem.
Ako me neko seksualno ne privlaci sa tom osobom ne mogu biti u vezi.
Prvo, dakle: :teg: , a manje kukanja o velikim kostima i hormonima, onda tek, mozda: :gric: jer, bar sto se mene tice, mozes izgledati i kao Brad Pitt, ako si dosadan i glup, nista ti ne vredi.
Fizicki izgled jeste incijalno vazan, ali sto vise upoznajes nekog, to vise gubi znacaj kako ta osoba izgleda.

Savrseno tacno...fizicki izgled je preduslov da do atrakcije dodje...tj. preduslov da uopste dodje do nekog kontakta...ali ako dalje upoznavanje pokaze nedostatak inteligencije, mastovitosti, prazninu u lobanji onda ni savrsen izgled ne znaci mnogo ... osim za one-night-stand...ali nikako za vezu...

P.S. Ne mozes izgledati kao Brad Pitt i u isto vreme biti meni privlacan...Svakodnevno srecem bar desetak frajera, bilo gde (fax, posao, ulica, teretana....itd) koji su neuporedivo bolji frajeri od tog prereklamiranog i izvikanog Pitta koji i nije bas nikakav frajer...meni pogotovo ne kada vidim koliko je nizak...
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne, ne bih.
imam predrasude - i evo prilike da vi iste nagomilate o meni. :nokti:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma nema sanse da bih mogla biti sa nekom osobom koja ima probleme sa kilazom, valjda zato sto sam u svemu perfekcionista, ne bih mogla da odnesem da budem sa nekim ko ne moze da se dovede u red, to bi mi smetalo, ali bih cutala danima dok jednom ne bih pukla i onda bi to bilo bolno za oboje, najbolje je da i ne zapocinjem nesto sa takvom osobom. Ali imam par prijateljica koje su jako debele, mi se cak zezamo na racun njihovih kilograma, one nisu iskompleksirane zbog toga i iskreno kazu da ih nije briga sta drugi misle, pa mi se svidja njihov stav, ali ipak...
Korisnikov avatar
By dimitriades
sa debelom devojkom - nikada (zato što je devojka)
sa mršavom devojkom - nikada (zato što je devojka i zato što je mršava
sa debelim muškarcem - 30% šansi (ako je maljav i ima kovrdžave malje, dodatnih 20%)
sa mršavim muškarcem - nikada (ako je visok i mršav, onda definitivno nikada)
------
da podsetim, govorimo o ekstremnim varijantama
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by GrMi_ZEka
If this is what is outside, then what is it inside?
:up:

Glasala za NE.
By Ljudmila
Zaista ljubav nikada ne bira. Videla sam ekstremno ruzne ljude, toliko harizmaticne da postanu lepi, uzivala sam u njihovom drustvu,ali zamisliti se u vezi sa nekim hmmm, uh, veoma tesko. Takodje poznajem nekolicinu osoba veoma punih, divni ljudi, ali veza ne, ne, ne...Nekog toliko anoreksicnog kakve su osobe na ovim fotografijama nisam cak nikada ni videla..ipak moj odgovor je ne, ne i ne..Dakle, ono sto sada mislim je da nikada ne bih bila sa ekstemno punom ili ekstremno mrsavom osobom, ali cu se ipak ograditi jer zivot je cudo, a ljubav se desava kao da tek tako pucas prstima, ne bira i nikada nema logike. Punije umereno da, mrsave da, ali nista ekstremno. No kada bolje razmislim, postoji jedna zena, pozamasnih oblina koja mi se beskrajno dopada. To je nasa Daliborka, napacena forumasica.. Valjda su nase slicne zivotne price ucinile da osecam posebne simpatije za nju, ali to je vec druga tema.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ovoliko ekstremni problem sa kilazom :odbij: no way man...

ako je malo puniji/a.. to mi ne smeta.. ali ovooliko... nope
By Catwoman
Originally posted by Myself
Ma, tih njenih 130 kg ne mogu da ne volim. :love:
Pa ona nema 130 kg. To ti je rekla da je ostavis na miru, da je ne smaras.

:njanjanja:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Dominion
anoreksicni i bulimicni - NE
preterano gojazni koji kao da treniraju za sampionat u sumo hrvanju - takodje NE
u zivotu mi trebaju stabilne licnosti koje bar do nekle paze na sebe. nisam picajzla sto se tice fizickog izgleda ali sa ekstremima NE
Korisnikov avatar
By Oziris
Nisam razmisljala o tome... Mislim da bih pre mogla da budem sa ovim sa prve slike nego sa ovim ekstremno mrsavim devojkama... Sta vise, treca riba sa prve fotke uopste nije toliko strasna i prilicno je skladna za osobu sa viskom kilograma, sto se za sve ostale ( sa viskom ili manjkom) ne moze bas reci.
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Catwoman
Originally posted by Myself
Ma, tih njenih 130 kg ne mogu da ne volim. :love:
Pa ona nema 130 kg. To ti je rekla da je ostavis na miru, da je ne smaras.

:njanjanja:

:lol: :lol: :lol:
Ne znam da li si nesto 'pobrkala' ili sta? Dobro, nema jos 130 kg, ali ima 120 i nesto i meni uopste ne smetaju. Cak sta vise. Obozavam svaki njen gram. :pinknaocari: :love:
By Ljudmila
Originally posted by sanjalica
Kao neko ko zna sta znace problemi s hormonima, kao neko ko je pune cetiri godine proveo obilazeci sve beogradske bolnice, kao neko ko zna koliko to moze da boli, mislim da nije u redu sto se tako olako sprdate s idejom da neko moze da ima hormonalni poremecaj. Da li zaista verujete da ste vi bolji od nekog toliko da ne moze da vam se desi bolest?

Sto se tice teme, nisam glasala, jer zaista ne znam kad i u koga cu se zaljubiti. Ali znam da sigurno ne bih ostavila nekog ko bi se razboleo dok je sa mnom u vezi.
Sa ovim se apsolutno slazem. Nikada se i ni pod kojim uslovima ne treba sprdati sa bolescu. Onaj ko kaze da hormonalni poremecaji nemaju veze sa viskom kilograma nema pojma sa zivotom. Govorim ovo jer poznajem nekoliko osoba koje imaju slicne probleme. Zena mog dobrog prijatelja ima probleme sa stitnom zlezdom. konstantno je na lekovima, otice i muku muci sa kilazom. Opet moja prijateljica ima sindrom policisticnih jajnika, problem sa povisenim insulinom i hormonom nadbubrezne zlezde. O dijabeticarima necu ni da govorim jer su oni posebno skloni gojaznosti. S druge strane tu je i genetski kod. Tek primera radi devojka sa kojm sam radila i koja zaista vodi racuna u smislu da stalno vezba, pazi na ishranu ima problema sa kilazom jer naprosto ima takvu konstituciju. Baba joj je takve gradje i eto povukla je na nju, ali je preslatka, vesela, divna osoba.
Da ne gnjavim vise ponovicu jos jednom da se nikada ne treba sprdati sa bolescu bilo koje vrste jer ne dao ikom bog da mora kroz to da prolazi. Poznajem ljude sa problemima i zaista puno vremena provode po lekarima. Nisu u pitanju dani, nego sto Sanjalica rece godine su u pitanju. To su za ljude bez slicnih problema nezamislivi uzasi.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Ljudmila

... Da ne gnjavim vise ponovicu jos jednom da se nikada ne treba sprdati sa bolescu bilo koje vrste jer ne dao ikom bog da mora kroz to da prolazi. ...
Ja uopste ne vidim zasto ljudi imaju potrebu da se `sprdaju` sa bilo cim... Kad je bolest u pitanju to necu ni da komentarisem, ali cak i kad nije bolest to vise govori o onome ko se podsmeva nego o osobi kojoj se podsmeva. Kad je debljina u pitanju kako rece nasa Daliborka na jednom drugom topicu - buckasta sam i punacka jer volim dobro da pojedem :wink2: Ljudi imaju razlicita vidjenja zivota, kako je nekom cudno sto je neko debeo i o tezini ne vodi racuna mozda je i ovome cudno sto ovaj prvi provodi zivot izgladnjavajuci se i `moreci` se vezbama. Traziti osobu slicnih vidjenja je u redu, ali podsmevati se i nuditi svoje kao jedino ispravno... :roll:
By Gost
?ini mi se da sam prva ja spomenula
i hormonalne disbalanse i "teške kosti".
Samim tim ose?am moralnu obavezu da odgovorim
na prethodnih nekoliko postova.
Ako sam se ikada u životu podsmevala
obolelima od bilo koje bolesti- ne bih da zvu?im
pateti?no, ali neka mi se vrati.
Moje spominjanje dva navedena poreme?aja
je bilo isklju?ivo u smislu naj?eš?e upotrebljivanih
opravdanja gojaznih osoba (moja roðena ujna
navodi da ima teške kosti, iako žena preterano
jede. Volela bih i da kona?no uradi osteodenzometriju,
pa da vidimo i medicinsko objašnjenje.)
Izvinjavam se ako je neko bio uvreðen ijednim
mojim postom, naro?ito jer sam osoba koja
smatra da nikakva bolest nije niti izbor niti sramota.
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by tramp
vise mi je bitan stav od tezine, tako da, da mogla bih ako je ta osoba samouverena i nosi svoju tezinu bez problema

ako je mrsava jer se izgladnjuje da bi zadovoljila neke norme - ne
ako se mrzi jer je debela - ne
:hail:
Korisnikov avatar
By marvuk
U na?elu, jako ali jako me kao i mnoge privla?e zgodne devojke. To ne zna?i da ne bih mogao da budem sa nekim ?ija je težina nešto ve?a od one koja je za nju idealna ali pošto je ovde pitanje postavljeno u vezi osoba koje imaju EXTREMNO veliku težinu, moj bi odgovor bio "ne". To takodje ne zna?i da mi takve osobe ne bi mogli bili prijatelji, tako da se slažem sa ve?inom ovde istaknutih mišljenja. Bitna je li?nost, kakva je uopšte, "iznutra" kada je re? o prijateljstvu, da bi postojao bilo kakav kontakt ali kada je re? o vezi po meni bitno je i to + izgled.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Vishe sam za debeljuce nego za anoreksichne devojchice, stalno bih je gnjavila jedi jedi booona, jedi....
E sad, ne volim debeljuce koje ne zele da smrshaju i zive po principu ;"Jebe se meni, jeshcu dok ne crknme ko shisha holesterol." E to ne moze, ako imash problem pomocicu ti da ga reshish ali lenjost i neodgovornost da trpim ne mogu.
Shta beshe pitanje...da mogla bih da budem sa bucom debeljucom...one su taaako dobre u krevetu :D (znam znaaaaam trepanje u fioke ali kod mene je tako).
By Çâðê_DUP
U gojaznom telu, gojazan duh. Naravno da ne. :alexis:
Korisnikov avatar
By m..
Angie, bash rovarish po naftalinu i lavandi...Zvacu te akobudem sredjivala ormane, lol. Dobro me podseti, onomad nisam glasala, te sam sad, za NE naravno.
Ne mogu da budem s nekim u koga nisam zaljubljena (jednom sam probala, pa sam ispala tiranin), ne mogu da se zaljubim u nekog ko me ne privlaci. Dakle ne. Ali sam, hvala bogu, otkrila da mogu da se sexam s nekim u koga nisam zaljubljena, lol.
Korisnikov avatar
By gari
Kad pogledam slike onih "debeljuca" i ovih "anoreksičnih"...Pa, odabrao bih pre neku puniju osobu, jer su sva istraživanja /psihološka/ pokazala da su punije osobe boljeg karaktera, vesele, optimistički raspoložene. Ona slika sa onom anorexičnom ženom me užasava. Pa ona liči na neku mumiju? Strašno? Inače, u USA se smatra da preko 50% stanovništva ima ekstremno povećanu kilažu. Jedna prijateljica iz Čikaga mi je pričala da ono što MI smatramo debelim ljudima nije ništa jer je ona viđala puno ljudi u Čikagu koji su baš onakve kilaže kao na fotkama na početku teme. To je, kaže, zbog brze i nepravilne ishrane.

:komp: :pivce: :spank:
By Çâðê_DUP
Originally posted by m..
Ali sam, hvala bogu, otkrila da mogu da se sexam s nekim u koga nisam zaljubljena, lol.
Ja ne mogu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne, ne mogu da budem u vezi sa nekim ko me ne privlachi, a privlache me samo osobe kojima su visina i tezina u skladu. Bitni su i faca i mozak naravno, ali o tome se ne govori u ovoj temi. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
jer, bar sto se mene tice, mozes izgledati i kao Brad Pitt, ako si dosadan i glup, nista ti ne vredi.Fizicki izgled jeste incijalno vazan, ali sto vise upoznajes nekog, to vise gubi znacaj kako ta osoba izgleda.
Da ne ponavljam... :up:

I da dodam da u zivotu nisam gledala na kg. Pa ipak, kad vidim ove slike verujem da me anoreksicna devojka ne bi privukla, ali iz sekundarnih razloga. Verujem da je strashno kad osoba koja na visinu od 170 cm ima 35 kg i josh uvek se smatra debelom. :(
By Çâðê_DUP
Mozes biti brilijantan kao Montgomeri Clift, ali ako imas baburu sred cela i sijamski si spojen sa Billy-em Bobom, nista ti pamet ne vredi.

Ljudi ovde vecma misle crno-belo. pamet i lepota se ne iskljucuju, vec dopunjuju. verujem cvrsto da je fizicka lepota odraz stanja duha i dushe i ne mogu ih nikako odvojiti. stoga, retko nailazim na osobe privlacne, harizmaticne spoljasnosti koje su dosadne i glupe. (i rest my case)
By Çâðê_DUP
Taj inicijalni kontakt je dakle vazan, a kad se kockice sloze, kasnije ta osoba moze se i udebljati i imati kesu na glavi, fizicki izgled postaje sekundaran, ako je mozak ono sto te lozi. a li za taj prvi susret, zanemariti fizicku lepotu, znacilo bi upasti u zabludu i negirati nesto sto se negirati ne moze. nemojmo sad izmisljati toplu vodu. nisu grcka i troja zaratile zbog madeline albright vec zbog prelepe zene. nisu velika pesnicka dela napisana za iznutrice i iznutricama, vec su se pesnici divili uzvisenoj lepoti i tela i duha.
Korisnikov avatar
By gari
Evo, setio sam se pevača Luisa. On ima nekih 130 kila a meni je veoma šarmantan tip, iako po svim "kriterijumima" lepote spada u ružne ljude. Ali, njegov nastup, šarm, inteligencija nadoknađuju sve to što mu kao "nedostaje". Šta će mi neki "lepotan" bez mozga koji se po ceo dan zagleda u ogledalu, naduvava one mišiće, vrcka guznim mišićima i što je najgore zaljubljen je u sebe i samo u sebe.

:predaja: ;) :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!