Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mnogi me pitaju sta i kako se desava u Temple Baru za NG...
E, pa evo odgovora...
Cena ulaznice je 10 eura, dobija se 1 pice (za tih 10 evrica) i 10% popusta na neka pica... :) Nema nikakvih karata, rezervisanja i sl, ko dodje, dobro je dosao :yay:
Korisnikov avatar
By Adenim
Hvala u svakom slucaju za informaciju, ali 10 evra nizasta? Dakle stvarno cu ostati kod kuce, sa deckom kojeg nemam. Ako neko hoce kod mene, all free.
By fazza
Originally posted by Adenim
Hvala u svakom slucaju za informaciju, ali 10 evra nizasta? Dakle stvarno cu ostati kod kuce, sa deckom kojeg nemam. Ako neko hoce kod mene, all free.
:lol:

Shto se vishe blizi ta prokleta Nova godina meni se sve manje negde ide. :)
Da me negde oderu ni za shta ne pada mi na pamet.

Radije cu ostati kuci, sa dechkom kojeg nemam. :D
Korisnikov avatar
By HARP
Znam ali 10e da bi prisustvovao u istoimenom baru...I don't understand...klopa nema...jedno pi?e so what?

Nije primamljivo...

Zamisli da svi daju po 10e pa se skupe...?ove?e 10 osoba pa to je 100e ima klope i pi?a koliko voliš...

Još uvek nisam odlu?io gde ?u sigurno za NG ali ako dajem pare ho?u nešto da dobijem za iste...
Korisnikov avatar
By ciceron
A opet, kad pogledate, gde za Novu Godinu u Srbiji mozete da upadnete za 10 evra? Mislite li da ako date 35 evra da cete nesto pojesti? :) ))))
Pa na mestima gde se placa mnogo vise, obicno od hrane postoje smoki, cips i neki mini sendvici koji su vec u 10 svi pojedeni pa ko zakasni, bice gladan. Bolje dati 10 evra za upad i jedno pice nego 35 za smoki i cips. Pitam se samo sta vama ne bi bilo skupo ako vam je puno dati 10 evra za Novu Godinu. Stvarno preterujete.
By Vikkor
Ko je bio na maskenbalu sigurno nece imati nista protiv 10e
By Paris
Ma ne dam pare:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mozda ce biti nesto za klopu, ali ovo nije zvanicna info... Neko mi je spomenuo :P
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by ciceron
A opet, kad pogledate, gde za Novu Godinu u Srbiji mozete da upadnete za 10 evra? Mislite li da ako date 35 evra da cete nesto pojesti? :) ))))
Pa na mestima gde se placa mnogo vise, obicno od hrane postoje smoki, cips i neki mini sendvici koji su vec u 10 svi pojedeni pa ko zakasni, bice gladan. Bolje dati 10 evra za upad i jedno pice nego 35 za smoki i cips. Pitam se samo sta vama ne bi bilo skupo ako vam je puno dati 10 evra za Novu Godinu. Stvarno preterujete.
Pricas o potpuno 2 iste stvari, mislim ako dam 10 evra nizasta mozda cu se osecati manje namagarcen nego da dam 35 za isto, ali verujem da za 35 cu dobiti pored tog besplatnog glupog pica i nekog dj-a, a sta cu u temple baru dobiti, besplatno pice za 10 evra.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Vikkor
Ko je bio na maskenbalu sigurno nece imati nista protiv 10e
Pogotovo ako ima kostim ovce.
By Vikkor
U Templu ce sigurno biti dobar provod, a za to nije problem i dati 10e. Kome jeste nek nadje nesto jeftinije, naprimer Trg
By Vikkor
Nije mi bas jasno ni zasto kukate oko hrane, pa kojim to normalnim danom kada izadjete uvece u neki klub ili diskoteku pa dobijete hranu. Nevidim razlog da uopste i bude hrane za Novu Godinu, ako je nekom do hrane nek ode u restoran.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Da. Nikad mi nije to nije bilo jasno - hrana za novogodisnje vece :puzzle:

:nocomment:

Inace, 10e za to? tooooooo much .... samo jedno pice?

Da ne pricam o malom prostoru :P
By Bombina
ne znam sta ja kazem
nema sta ko pravi ideju za novu godisnje
fali im pice i igranke
Korisnikov avatar
By *deni*
Svakako cu gledati da navratim tamo.

U Temple baru mi je uvek prijatno.

:yay:
By Vikkor
U templu je bilo fantasticno. MIslim da je opsti zakljucak da je to ovaj put bio najbolji gay docek nove godine u Beogradu. Sjajna atmosfer i gomila ljudi. Mada ga preterase sa narodnjacima.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh: Pa nisu se mnogo bunili ljdi :angel:
By Paris
A je l' bila "bunda od nerca"? :lol: Pitam, zato sto kad tu pesmu cujem, ne mogu da prestanem da se smejem :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Uzas, X sindrom (narodnjaci, udrite me do zore) se prosisrio po celom gradu. Ne sumnjam da je nasim tetkama, koje su se iz provincije prosirile po Beogradu, bilo nevidjeno dobro, B R A V O!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!