Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KupperVala baš. Svaka ?ast svakome, ali
Ne znam da li je sport, meni nije, valjda sport zahteva neke kretnje....a i ne volim ga, prespor za moje nerve. Mada, divim se svakom ko dobro igra.
Originally posted by ShoMiRemi?
Igram i ono ide mi dobro. Nisam nesto naprzen na shah, ali kad igram sa Zvezdasem to je komicno samo tako. Sve je okej dok mu ne maznem kraljicu. Shizne i pocne da vuce debilne poteze samo da sto pre zavrsi partiju. Hehe
Al brate na kartashkim igrama nema shanse da ga dobijem. Za remi je car, mada mislim da stalno neshto muva.
Originally posted by FreyaJa mogu potpuno da se slozim s tobom. Zaista. Sah je mozda i vise od ovog sto si napisala. Umetnost. Sasvim mi je svejedno da li je sport ili ne, samo znam da zvanicno to nije. 'Prelazimo na sport i sah' - koliko cesto se cuje? Uvek. Nikome ne pada na pamet da sah bude Olimpijska disciplina u okviru igara. A i definicija sporta tesko moze da obuhvati i sah (i bridz, sto da ne). Sport, sam po sebi, podrazumeva odredjenu misicnu kretnju. Ali, sto da ne? Mozda bi za popularizaciju saha bilo bolje da je sastavni deo OI, sigurno mnogo bolje od ovoga na pesku, travi, sljunku ili onoda napolju, unutra, kad je kisa, kad je sunce.....
Zasto je sah sport?
Zato sto je najbitnija tehnika, znanje i vezbanje. Kao i u svakom drugom sportu.
Uzmemo sad npr. covece ne ljuti se: zasto to nije sport? Zato sto je slucajni elemenat/sreca presudan. I ishod igre zavisi kako od vase tako od suigracove srece, znanje i vestina ne igraju aman nikakvu ulogu.
Postoje neke igre gde je ipak potrebno odredjeno znanje, ali ne u toj meri kao u sportu.
U sahu kada gubis, nema srecne karte/dzokera ili kockice da te spasi u zadnjem casu, vec to moze biti nemar(greska) protivnika.
Pokusajte da igrate protiv racunara koji nikad ne gresi pa cete uvideti da ako ne znate nema vam spasa.![]()
Originally posted by leelooKoncentrisan takmicar za 5 sati te mentalne aktivnosti ima isti utrosak energije kao bokser za 12 rundi. Dalje, jedan od osnovnih preduslova za tu mentalnu koncentraciju je odlicna fizicka sprema.
U sahu je dominantna mentalna aktivnost, a ne fizicka, tako da mi nije jasno kako je upao medju sportove.
Smith5000Naravno da jeste
Prvo ŠAH nije sport
postoji posebna olimpijada u šahu, koja nema veze sa onom pravom (btw, bila je šahovska olimpijada u NSu 1990 ili 91.godineTa olimpijada se isto odrzava u Torinu ove godine. I dvojica Novosadjana su u nasem timu. Al tebi se digo kurac na Janicu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!