Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Lemur
Ja obozavam klizanje. Pre dve godine sam polomio ruku na klizanju, ali i pored toga ne odustajem.

Ovih dana otvaram sezonu! :klap:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Svaka ?ast na hrabrosti :up:

..slomi nogu onda :D

(to se kaže za sre?u ;) )
By Lemur
Hvala.
Nikako da odem! :(
Svi nesto stekaju tih 500 din za Pionir.
Korisnikov avatar
By nEne
na trgu slobode u novom sadu, najavljuju otvoreno klizaliste za koji dan... u stvari, mozda je vec tamo, ne izlazim iz kuce vec danima :D
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sutra palim za BG i prvo sto cu da uradim kad izadjem iz stana je odlazak na klizanje...ako se ne javim vise...oni koji su preporucili odlazak na klizanje neka me nose na svojoj dusi :tegovi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja sam se vecj sa wroomcicem dogovorila, i vrime je da oformimo ekipu... smiti?????????????
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja sam se sa Skyen i At0som dogovorio ... bolje da mi prvo napravimo jedno gratis rasklizavanje u NSu, pa da profi doðemo u vas :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
moze moze, ako cete me gratis drzati za guzu ;)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
aaaaaaaaveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maaaaaaaariiiiiiiijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By KiWi
Radim neke BW fotografije za jedno foto-natjecanje u Hrvatskoj ... baš baš želim da u?estvujem ali nisam znao šta da pošaljem .. sve slike su mi nekako... previše komercijalne bez neke specifi?ne emocije.. a onda sam video ovu temu i fotografisao svoje stare kožne klizaljke ... i super je ispalo ... Smith5000, puno hvala za temu ...

Što se ti?e samo klizanja ... klizao sam u Pioniru par puta .. klizao sam na otvorenom (na zaleðenom Tamišu) ... i sve je bilo OK dok jednom ortak nije upao u vodu do kolena, razbio nos o led dok je padao... užasna scena ... od tada nemam želju da se klizam na otvorenom... a na zatvorenom nemam taj ose?aj slobode .... možda vremenom promenim mišljenje
Korisnikov avatar
By radoznala
Klizanje je super! :tumble:
Naucila sam cim sam stala na led, a posle sam se zaljubila i u rolere... Ma super je!
p.s. Kad padate, prste u pesnicu
Korisnikov avatar
By radoznala
Mozete da klizate cetvrtokom od pola 1 u Pioniru za 150 dinara (ulaz + klizaljke).
Idem u cetvrtak!!! :rock:
Ice, ice, ice, ice, ice, ice, ice!!!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Mr.Ja
:up: :up: :up: :up: :up: :up:
Jedino sto se smoris od vrtenja u krug na onim klizalistima...
Mene ne smara klizanje u krug, to mi bas prija, trudim se da klizam sto brze sto duze... :tetka: ... lep je osecaj kad juris na klizaljkama, a hladan vazduh te sece preko lica. Mene smara hiljadu ljudi (u moje grudi) koji se teturaju svuda po ledu, copor decurlije.... Hocu reci, VELIKE SU GUZVE na klizalistima, bar za moj ukus. ALi se ne predajem! Jedva cekam da ponovo stanem na led. Michelle Kwan, here we go again!! :superheroj:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!