Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
extra zurka, em je gay, em je kvalitetna mjuza :zastava:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Zanimljivo zvuci...

Sad kad smo obezbedili bombone ( i to EXTRA kvaliteta), najverovatnije cu sa gospodjom da svratim u nekom trenutku tako da se vidimo...

:njanja: :njanja: :njanja:
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by *deni*
Meni bi prijalo makar jedno posteno razmrdavanje uz Seku Aleksic !

:sweet:
Seka... moze
:mazi:
:fuck:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dr. M
Zanimljivo zvuci...

Sad kad smo obezbedili bombone ( i to EXTRA kvaliteta), najverovatnije cu sa gospodjom da svratim u nekom trenutku tako da se vidimo...

:njanja: :njanja: :njanja:
dolazim i ja....
Korisnikov avatar
By Boshko
Jel ima bre jos mesta na tom pederskom splavu?
Da doadjam iz Nisa ili da si sedim kuci?
By Director
joj pa tamo ce biti sve sami narkom... pardon "bombonojedci" :)

ma samo neka muzika bude super, a znajuci Gordana Paunovica sigurno i hoce
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Boshko
Jel ima bre jos mesta na tom pederskom splavu?
Da doadjam iz Nisa ili da si sedim kuci?
Pa..bilo bi lepo videti te...

:setnja: :setnja: :setnja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dr. M
...., najverovatnije cu sa gospodjom da svratim u nekom trenutku tako da se vidimo...
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by MusicManiac
Originally posted by *deni*
Meni bi prijalo makar jedno posteno razmrdavanje uz Seku Aleksic !

:sweet:
Seka... moze
Bilo bi lepo. Ipak je Nova godina !
:yay: :jelka: :dance:
By жњ
e, ovaj... hoce li moci da se kupe karte na ulazu? kontam da banem kasnije
By Director
da, meni su javili da ce moci da se dodje i kasnije. Posle 1h ulaz je 800 din.
By жњ
okej, dosla, videla, ispalila se i otisla! jedino sto sam srela par dragih ljudi i eto...
strashno!!!

zasto je pukla zurka?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam zapalio oko 1, pola 2 :P
Atmosvera je pala naglo... :(
Ali sam se super proveo dok sam bio tamo :yay: :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By wroom
Pre dolaska na Exile - SUPER :hiphip: , po dolasku na Exile- SMOR ali NAJGORI ! :down:[/font]
Korisnikov avatar
By Adenim
Sta ste ocekivali, doticna odrganizacija bi mogla u Novoj godini da promeni ime u Smor & Queer da ljudi ne ocekuju da ce se provesti, vec lepo da dodju i izbleje.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Dajte ljudi, nije bas tako :iskolacen:
Super bude provod ponekada, i ako cemo iskreno, nije to do organizacije vec do ljudi.... Sa pravom ekipom mozes extra da se provedes i u parku na klupici... :mete:
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, slazem se, ali i najdosadnije ljude mozes da motivises da postanu zabavniji. Ne kazem da je na svakoj zurci bilo ocajno, ali na vecerima 70' i 80' su se svi dobro provodili. Bio sam na mnogim zurkama na kojima se pusti neki techno, pa neka domaca pesma 80', pa psihodelija, pa Karleusa, to prilicno smori.
By жњ
vatever...

zasto se sad neko ne javi iz loud & queer organizacije i lepo mi objasni zasto sam izgubila dva sata od dragocene novogodisnje veceri na propalu zurku na kojoj nije bilo ni D od najavljenih DJ-eva???
By Paris
Pa to za Dj-eve je bila navlakusa:nokti:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by GrMi_ZEka
vatever...

zasto se sad neko ne javi iz loud & queer organizacije i lepo mi objasni zasto sam izgubila dva sata od dragocene novogodisnje veceri na propalu zurku na kojoj nije bilo ni D od najavljenih DJ-eva???
aj toutali s'port dis !!
mislim , BRE, meni su pretili, u pakao slali, kaznjavali me unapred sto ih odvukoh tamo !! :flasher:

al ajde kao... romantika pored reke u petoro :peca:
By Bombina
fakat,tamo je bilo pun pedera i manje zena
drugi put treba oni da organizuje puna zena i pedera moraju da osecaju ritam i mogu nadju osobu
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
vatever...

Flip je radio 21h do 01.30, pa produzio u Plastik. Gordan je dosao izmedju 3.05 i 3.10. Zao mi je sto si se ti pojavila u medjuvremenu i sto nisi mogla da sacekas Gordana, koji ti toliko znaci za novogodisnji provod. Zato sto ste drkosi, idite u X.
By жњ
nisam ti ja nikakav drkos i odakle ti pravo da vredjas? pojavila sam se ispred praznog splava sa grupom ljudi i ispala odgovorna za njihovo vreme, zato sam htela neke odgovore, a ne uvrede i mislila sam da tebe kao organizatora to mogu i pitati. a za gordana, dobar je DJ, ali "mi ne znaci toliko za novogodisnji provod" jer sam hvala Bogu cula skoro sva svetska imena, a neseg gordana bar mali milion puta. na party sam najvise htela zbog ekipe, drustva i zezanja, a da mi shemsa pri tom ne pocepa usi... uostalom cula sam da gordan nije ni hteo da vrti kad je video koliko ima malo ljudi...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Loud & Queer

Flip je radio 21h do 01.30, pa produzio u Plastik. Gordan je dosao izmedju 3.05 i 3.10. Zao mi je sto si se ti pojavila u medjuvremenu i sto nisi mogla da sacekas Gordana, koji ti toliko znaci za novogodisnji provod. Zato sto ste drkosi, idite u X.
U X-u se zna unapred kakav ce provod biti, na vasim zurkama je uvek lutrija, objavite lud provod, a ono sesci smor, znam nekolicinu koji su prestali da posecuju vase zurke bas iz tog razloga. Smanjite sujetu i pojacajte kvalitet i bice dobro i vama i nama.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
nisam ti ja nikakav drkos i odakle ti pravo da vredjas? pojavila sam se ispred praznog splava sa grupom ljudi i ispala odgovorna za njihovo vreme, zato sam htela neke odgovore, a ne uvrede i mislila sam da tebe kao organizatora to mogu i pitati. a za gordana, dobar je DJ, ali "mi ne znaci toliko za novogodisnji provod" jer sam hvala Bogu cula skoro sva svetska imena, a neseg gordana bar mali milion puta. na party sam najvise htela zbog ekipe, drustva i zezanja, a da mi shemsa pri tom ne pocepa usi... uostalom cula sam da gordan nije ni hteo da vrti kad je video koliko ima malo ljudi...
Ako kazes da sam lagao za DJ-eve, a oni bili tamo, onda nisi drkos, nego lazes. Izvini.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by Adenim
U X-u se zna unapred kakav ce provod biti, na vasim zurkama je uvek lutrija, objavite lud provod, a ono sesci smor, znam nekolicinu koji su prestali da posecuju vase zurke bas iz tog razloga. Smanjite sujetu i pojacajte kvalitet i bice dobro i vama i nama.
Naravno, da smanjimo sujetu, da pojacamo kvalitet i jos da sve bude dzaba.
By Director
ja mislim da je problem u samim ljudima, posetiocima tih zurki. Pa mi Srbi smo poznati po pesimizmu, uvek se samo zalimo, pa nam sve nesto nije po volji...

L&Q zaista daje sve od sebe da nam bar malo ulepsa zivote - Borise, hvala ti za to
By жњ
LnQ, ne lažem, nego sam prenela ono što sam ?ula, a ako je tako kao što ti kažeš, onda ti verujem. Nadam se da ?e slede?i put biti bolje...

Nego, nije mi jasno kako mi gejevi nemamo normalnu standardnu celonedeljnu instituciju gay clubbinga osim tog X-a u ovolikom gradu koji se još populariše i reklamira po svetu baš sa izlascima!
Neko je rekao da su žurke slabije pose?ene jer se ljudi zasite istog mesta. E pa nije tako! Pogledajte samo primere "Heaven"-a u Londonu ili "Le Queena" u Parizu. Oni su uvek krcati i traju godinama (ako ne i decenijama). WTF onda nije u redu sa nama?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!