Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KittrieJao jeste...A najvise ne podnosim one ljude koje kad upitas sta ce za Novu Godinu oni kao nesto mumlaju da nemaju pojma, nisu jos nista smislili...a imaju vec sve isplanirano samo nece da kazu...
ok. znaci JA OVO VISE NE MOGUUUUUU
maltretiranja, mogucnosti i nemogucnosti, preferencije, zilion ljudi, kriterijumi vaznosti i blah, blah....
ako sa ovim, ljuti se onaj, ako sa onim smorim se ja, ako se smorim ja smori se neko 18-ti, pa se nadrka 14-ti, a ako nista onda kako nista, ako sa ovima, ljute se oni, ako sa onima, a sto ne onda sa ovima, ako ovde, zasto ne tamo???
histerija vezana za jedno vece provoda koje obelezava pocetak nove godine...
da mene simbolika i datum jebe u nezdrav mouzak?? nou, tenks
znaci, ja cem sama u bg, uz neki skupi konjak i Boga pitaj sta, kul mjuzu i klopu... sama....
prostora ima, ako neko hoce da upadne da me jebe, neka se javi na pvt
Originally posted by weathermanA tek sto te "kombinacije" ne mogu....a pogotovo ne ta uslovljavanja tipa :"ako dodje taj i taj onda necu ja" itd... KAd mi neko tako kaze obicno mu kazem da su kod mene svi koje poznajem dobrodosli a oni koji se ljute biraju sami da li ce da dodju ili ne, njihov izbor na koji ne mogu da uticem kao sto ni oni ne mogu da uticu na moj izbor koga cu da zovem.
Jao slazem se...poludeo sam zbog tih stvari oko ko ce biti, ko nece biti ali nemoj da dodje i onaj jer ja onda necu doci, itd, itd...uzas...
Sve u svemu...zacin C...ja sam odlucio i ne menjam vise nista...
Originally posted by Vanilje_jentaDa, da...cista istina. I sve te nesto pitaju sta ces ti sa nastavkom pitanja koji se podrazumeva :"...ti koji/-a si single..."
Ja, na kraju kod prve komsinice, skolske drugarice i dugogodisnje prijateljice..... mada, moglo je i gore da bude
Zvanicno izjavljujem da MRZIM NOVU GODINU!!! i 1. MAJ!!! i sve ostale glupe prznike kad drustvo pokusa da ti nabije kompleks sto si sam/a. "Sirota ona, nema DECKA pa da lepo s njim provede praznike..." ..... sirota JA, bicu sama i usamljena
Originally posted by *deni*Pa jeste...u pravu si...
Drugovi i drugarice !
Ne dozvolite da vam se priprema za docek Nove godine pretvori u mucenje i iritaciju, jer je onda zaista najbolje da ne idete nigde.
Najbitnije je naoruzati se balonima, sljokicama, raznim kicankama i novogodisnjim kapama i dobar provod je zagarantovan.
Originally posted by *deni*Pa sad...covek ti uputi kompliment a ti mu tako vracas..."neukusna izjava"!...mos misliti...ta man´te ga molim lepoOriginally posted by CokoladnaBananicaMislim, ovo ti je krajnje neukusna izjava...
...kad procitam neki tvoj post, raspolozenje mi se dize naglo...kao i kita kad te vidim u kadi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!