Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pipin
Ja nemam imena koja me nerviraju.
I uopšte ne kapiram to vaše lupanje o beton, testerisanje, vešanje... nekoga zbog imena.
Nije mi jasno po kojem kriterijumu gledate na lepotu nekog imena.

Moje ime nije baš tako ?esto i u ona zla vremena je znalo izazvati pažnju novoupoznatih, što ume biti pravo zadovoljstvo.
Tad bi po?injala licitacija: Jel to vojvoðansko ime? Iha, crnogorsko! Meni zvu?i taaako slovena?ki. Ma to je srbijansko ime. ...itd. :D :D :D
Korisnikov avatar
By Rei
Volim imena Dragan (nekom sluchajnoshcu svi Dragani koje sam upoznao su extra tipovi), Radomir (bejah zaljubljen u jednog, dosta dugo) i... ne znam sada seticu se. :)
Od stranih obozhavam ime Johny! Mozhda zato shto bi to bio derivat mog imena (nikola-nidza-dzoni: ) iako svoje ime ne volim bash neshto.
Nisu mi lepa imena (nishta lichno za one koje poznajem) Aleksandar, Sasha, Pedja, Branimir, Dushan, Goran, Slobodan... :)
Zhenska hmm, neka imena mi se nekad svidjaju neka ne. A strana imena Julie i Nelly su mi prelepa i verovatno ce uvek ostati. :)
Korisnikov avatar
By tramp
nemam averziju ni prema jednom imenu ali recimo mrzim apsolutno mrzim kada mene neko zove jasna :mad:
By Ulix
Zdenko i Zdenka su imena koja nepodnosim. Ne postajem agresivan kad ih cujem, osim sto mozda u nekom trenutku pozelim da vlasnika imena raspalim nekim tupim objektom u glavu. Samo to. :D
By High Maintenance
Uglavnom ne volim malo starija imena koja su vec nabrojana....od muskih mi je najlepse Luka i Filip a od zenskih Tijana,Ksenija....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Ulix
Ajde jos malo lepih imena: Ljerka, Ljudmila, Pavle, Nadezda, Isidora...
Hvala na podsecanju imena koja sam zaboravio. Ljerka:love: pogotovu, Pavle mi je brat...

A da li ste znali da je Isidora=Teodora=Josipa=Bozidarka (sto vazi i za muska imena ofkors)?
Originally posted by avalon
Moje ime je najlepse ime :D
Simpatican momcic:roflmao:
Originally posted by Pipin
Ja nemam imena koja me nerviraju.
Kad bi cuo moje iznervirao bi se:)
Originally posted by tramp
nemam averziju ni prema jednom imenu...
A ti bi, mozda prvi put, imala averziju prema nekom imenu.

Tako da se pretstavljam nadimkom. Sta cu:zacepi:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Išao da proverim popularnost mog imena u Sloveniji.

Ima nas 1.828 komada, ili 116 mesto po popularnosti.

Broj muškaraca sa mojim prezimenom 827 ili 244-to mesto.

Ako nekog zanima može proveriti za sebe: http://www.stat.si/eng/imena.asp
By Ulix
Originally posted by Kupper
Hvala na podsecanju imena koja sam zaboravio. Ljerka:love: pogotovu, Pavle mi je brat...
Nema na cemu. Balasevic ima divnu pesmu "Ljerka" a ima je i Antun Gustav Matos (prva strofa; ne mogu da odolim):
Ljerko, srce moje, ti si lutka mala,
Pa ne slutiš smisla žalosnih soneta,
Kesteni pred ku?om duhu tvom su meta,
Još je deset karnevala do tvog bala.
Korisnikov avatar
By Mars
Moje ime:1,121 (0.1%), mesto na listi 152.

A moje prezime: "There is no last name or its frequency is less than five. ".
Isto to vazi i za zastupljenost u Srbiji.

:f5:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
By Ulix
Gde si to proverio?
Korisnikov avatar
By Mars
Na linku koji je Kal postavio. Vazi samo za Sloveniju. :f5:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Kupper
Nema na cemu. Balasevic ima divnu pesmu "Ljerka" a ima je i Antun Gustav Matos (prva strofa; ne mogu da odolim):
Ljerko, srce moje, ti si lutka mala,
Pa ne slutiš smisla žalosnih soneta,
Kesteni pred ku?om duhu tvom su meta,
Još je deset karnevala do tvog bala.
'Ljerka' znam napamet a Matosa nekad skoro 'celog'. Posle Shimica i Cesarica jedan od mojih omiljenih s onu stranu a i uopste.

@Kal - Mog (grozomornog) imena cak 47 u Sloveniji ali zato prezimena 0:misici:
By superfly
Of all men's names ****** is the 1235 most frequent

Of all family names ***** is the 7441 most frequent.
Korisnikov avatar
By m..
Ma u Sloveniji rokam:

* number of females with this first name: 229
* there is no such last name or its frequency is less than five
Korisnikov avatar
By m..
Jao ima link change of sex :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam se iznenadila da moje ime ne stoji tako lose u Sloveniji... Na 79. je mestu, 0,3%, tj. 3421 zena ima to ime... Tesko da bi se i ovde bolje `kotiralo`, ne mogu bas da procenim, ali nije bas toliko cesto... Ali zato moje prezime tamo ne postoji...
Korisnikov avatar
By jukie
number of males with this first name: 1.502
number of persons with this last name: 20
Korisnikov avatar
By tramp
first name - 3.216, mislim da bi u Srbiji i Bosni bolje prosla .. ili gore .. mislim da nas je vise u tim drzavama to sam htela da kazem :dropdead:

81 most frequent, a najvise ih je rodjeno u periodu 81-90 (nakon sto sam ja rodjena dakle po meni su sve nazvane :smug: )

last name- 158 pa nije lose, ima nas znaci u Sloveniji, hm... mada tesko da imaju ikakve veze sa mnom

kombinacija ime+prezime - retka (mada je bila jedna u mojoj osnovnoj ali izgleda nije otisla u slo)
Korisnikov avatar
By Dina
Otkrila sam da je u Sloveniji na prvom mestu ime Marija... Isprobavala sam za nekoliko imena dragih osoba i `naleteh` na prvo mesto... Inace ja imam sest Marija u blizoj okolini (verovatno sam neku i zaboravila)... Kad Seamanu nesto objasnjavam onda imam muke da objasnim o kojoj se od njih radi, a i sama cesto pomislim da sam poruku poslala pogresnoj. Bas se pitam da li bi i kod nas to bilo prvo ime po redu, sigurno je jedno od prvih...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
imam muke da objasnim o kojoj se od njih radi, a i sama cesto pomislim da sam poruku poslala pogresnoj
Kod mene u identifikacijama mobilnog ima ogroman broj unosa za mar... marija, marina, martina, marijana, martin, markoovaj, markoonaj, sve posebno kuc i mob, a ovaj mobilni ima malo mesta za slova (kaže Name is too long) pa ne mogu dobro da ih diferenciram...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ja sam se iznenadio koliko ?esto je prezime Horvat (varianta na Hrvat). Drugo po frekvenciji.

A Turk (Tur?in) je na 13-om mjestu. Kako je samo nastalo ovo prezime? ?isto sumnjam da su se Turci nešto naseljavali u Sloveniji.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Jedino ime koje u meni izaziva ogavan osecaj je PERSIDA .
K'o moja cukunbaba. :)

Meni daleko najsmeshnija imena:

1. Zenska: Daliborka, Mitra, Zelimirka, Zivadinka, Vishnja, Biserka, Bosiljka, Rumenka... :lol: A izgovorite ovo na glas: Roksandra! :smeh:

2. Mushka: Zivorad, Punisha, Grujica, Zlatoje, Jezdimir, Ljubo...Ljubisa i sve to na ljubo... :doh:

Svidjaju mi se imena kao Tatjana, Tanja, Sonja, Kristina, Filip, Nikita, Konstantin, Julijan, Leon...

I dok sam ovo pisala, skontam, kako je ovo dobra "podloga" za sve one koji zele bebu... :beba: Kad dodje vreme, prelistajte svoj post. ;)
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Da sam u Sloveniji:

Name: number of males with this first name: 36
Of all men's names my name is the 815 most frequent.

Family name: there is no such last name or its frequency is less than five
Korisnikov avatar
By Mars
Pricao sam sa vaspitacicom u obdanistu, kaze da najvise ima Teodora i Dorotea poslednjih godina. Masovno. Od muskoh Luka i Filip.

:f5:

"Marsovo dupe - ujed zadovoljstva"
http://www.snopes.com/
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja sam prilicno zadovoljan svojim imenom a inace od muskih imena mi se jos svidja, Aleksandar, Filip, Bojan, Kristijan....dok od zenskih Valentina, Anastazija...:tumble:
Korisnikov avatar
By m..
Eh, da ste isli u razred sa Markom Sarcem i Veljkom Petrovicem saznali biste kakva sve junacka imena kruze okolo. Cula sam negde da postoji neka Vesela sto se udala za izvesnog sa prezimenom Bulja, pa je jadna odlucila da promeni ime, slazem se da bi Vesela Bulja bilo too much, mada kapiram da nije losh nick za muski chat :roflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim imena: Darko, Marko, Ivan, Dejan, Dušica, Mila, Ana, Jelena, Sofija

Ne volim imena: Radoljub, Milenko, Radosav, Milisav, Dragutinka, Daliborka, Stanimirka, Vukica, Isidora, Branislava ...

U Sloveniji 2.651 ?ovek nosi isto ime kao ja ... dok manje od pet ljudi nosi moje prezime :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Predrag i Nenad mi pice po zivcima, narocito ako su jos i braca.

takodje, a znam ih mali milion takvih :bljak:

Inace od muskih mi se svidjaju Filip, Lukijan (moja biivsa profesorka je nazvala sinove Lukijan i Konstantin, te ih zovu Luka i Kolja),Vanja, Relja ( toliko sam se u poslednje vreme naslusala tog imena od strane drugarice, da ce mi se na kraju i smuciti)..... a ne volim Zarko, Marko, Darko, Cmarko i ostala sl. uobicajena sr*nja.

Od zenskih mi se svidjaju Anja, Nina, Dunja (dobro ovo poslednje je vec subjektivno),Katarina i upoznala sam davno jednu devojku koja se zove Taina, te mi je to ime prelepo. A ne volim Jagodinka, Jorgovanka i sl. Doduse, smaraju me i ova imena tipa Jelena, Ivana, Bojana.... koja nisu ruzna, ali su toliko cesta, da covek pomisli da ljudi nacisto nemaju maste.

Inace, moje ime mi se uopste ne svidja, al srecom svi me zovu nadimkom, koji je nekako i prihvatljiv.
By XanaX
Originally posted by kal zakath
Ja sam se iznenadio koliko ?esto je prezime Horvat (varianta na Hrvat). Drugo po frekvenciji.

A Turk (Tur?in) je na 13-om mjestu. Kako je samo nastalo ovo prezime? ?isto sumnjam da su se Turci nešto naseljavali u Sloveniji.
Za "Turk" ne znam. Kad sam prvi put cuo to prezime, mislio sam da se radi o njemackom prezimenu...
A za "Horvat" znam. Horvat je madzarski naziv za Hrvata, i Madzari su to prezime davali svima onima koji su, najcesce podrijetlom, bili vezani za Hrvatsku. Pa je tako prezime "Horvat" dosta cesto kod Madzara, a onda, doseljavanjem Madzara, i u SLO&HR. Svaki "pravi" Horvat ima nesto madzarskog...

Moje je ime, Goran, cak tri puta spomenuto u negativnom kontekstu :( Inace, Goran dolazi od rijeci "gora" u njenom starijem znacenju: "gora"="shuma". Sinonim mu je stoga ime Dubravko ("dubrava"=shuma", jednog Dubravka poznajem), ili latinsko Silvius...

Opcenito mi se svidjaju neobicna imena. U obiteljskom stablu imam dosta staromodnih njemackih i madzarskih imena: Fritz, Rudolf, Karlo, Julius... (jedno od tih imena mi je i krsno ime).

Od ljudi s neobicnim imenima koje poznajem, najbolji su mi: Vatroslav, Vibor, Homer, Lea itd...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Nisam znao je Horvat došlo preko Madžara. Mislio sam da je došlo direktno. Mada ima logike u tome što kažeš, jer se naj?eš?e pojavljuje u isto?noj Sloveniji (prema granici sa Madžarskom). Ina?e postoji i varianta Hrovat.

Mogu?e je da je izvorno Turk nema?ko prezime(ima i varianta sa nema?kim "umlaut-om). Nešto sam razmišljao da je to možda generi?ko prezime za sve koji su doselili iz zemalja pod turskom okupacijom. MIslim šta su tamo u recimo 15.veku znali o zemljama i narodima. Došli ljudi iz Turske - ergo Turk.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!