Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by fazza

Odushevim se i onim malim okruglim kolachima...kako se to zove...znash ono
shto se poklopi a izmedju marmelada...mmmmmmm! :)
Vanilice, fazlijo... :D
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by fazza
Ja ne mogu da smislim krempite, niti bilo shta shto ima shlaga. :barf:
*ebo kolac.......koji nema slaga
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa nesto, nisam bog zna kakav ljubimac slatkisha, vise gotivim slanu hranu, ali ono slazem se da krempita "jebe kevu"! :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Kola?e jedem retko ... mene mrzi to praviti, a ni moja mama nije nešto spretna u kuhinji.
Ne jedem slatko, više sam za slano .. ali kad mi se jede kupim si Milku i uživam :blenta:

Krempite, šampite i ostale kremaste kola?e volem :mljac:
Korisnikov avatar
By spark
kako vise starim, sve cesce jedem slatkise... uglavnom cokolade i bombonjere sa alkoholnim punjenjem... provalio sam da bas volim slatko... a cini mi se da sam posle manje depresivan... posebno mi je simpaticno da se posle "mazenja i pazenja" castimo slatkisima dok se jurimo po krevetu i pusimo...

glasam za sve vrste domacih kolaca, posebno bajadere... mada su mi i torte koje se sluze (seku) u formi kolaca hit...

:mljac: :kissing: :mljac:
Korisnikov avatar
By ciceron
Ma nemate vi ljudi pojma sta je dobro(izuzev sparka).
Kakva crna krempita pored Markize, Svarcvald torte, Kinder torte, Japanskog vetra, Damen kapric, i ostalih torti sa cokoladnim kremovima i slagom?
Ja volim prefinjene kolace. I da, Cherry bomboni sa alkoholom i visnjom su zakon! Krempite su za decu koja jos nema istancan ukus. Samo, steta sto ja sada to nista ne smem da jedem jer bubuljice iskacku kao lude nakon svakog parceta.
Korisnikov avatar
By Dina
Svi od cokolade :klap:

Ipak izdvojila bih jedan koji se nekad zvao Triglav a sad se zove Piramida. On je sav od cokolade a unutra krem koji se topi u ustima. Medjutim sa tom promenom naziva izgleda je i krem `otisao` pa je sad unutra neki cvrsci krem, sa grumuljicama (bilo da kolac prave privatno ili u poslasticarnicama). Ali ja ne gubim nadu... uvek ga isprobam kad ga ugledam...
Korisnikov avatar
By Mars
Obozavam komad dobre krempite. Savrsena u svojoj jednostavnosti. Sa ovim se slazu i autoriteti kakvi su Voki Kostic u svom kuvaru, i Julia Roberts u jednom filmu.Nije svaki trenutak i potreba za slatkim ujedno i prilika za 'prefinjene' torte, kako su ovde nazvane.

A od njih najvise volim zerbo, esterhazi, katarinu, gabon i napoleon. Par varijanti cokoladnih torti i neke sa kestenom.
Kombinacije cokolade i slaga ne volim.

Slag volim sa mekom jastuk tortom i svim vocnim.

Iz dna duse prezirem novokomponovane torte sa mnostvom sarenih filova i fabrickim dodacima-jaffa keksom, krem bananicama, komadicima Milka cokolade i slicno.
Korisnikov avatar
By spliff
ruska pita (sa orasima)
By Gost
Sve bez teškog testa, oraha i suvog grožða.
Dakle, može krempita. Švarcvald torta.
Sve kremasto (ako ima tonu kokosa, tim bolje)
dolazi u obzir.
I naravno- sladoled, moj omiljeni omiljeni slatkiš.
Korisnikov avatar
By weatherman
Obozavam krempite i svaki kolac, tortu koji ima puno slaga i krema...jedino margarinuse ne volim,to mi je phooj...:lizalica:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ciceron
A minjoni i bajadere?
Bajadere volim :klap: Minjone bas i ne, preslatki su mi, ali mogu da ih jedem, pa slatko je... :wink2:

Ima jedan kolac koji mi je takodje bas omiljen `Ledene kocke`. Ali retko spreme onako kako ja volim. Ja sam ga nekad davno spremala i mislim da je `caka` u tome sto kad se jedan sloj napravi mora tacno u minut da se prelije prokuvanom vodom. Ako se samo malo zakasni kolac je cvrsci nego sto treba da bude. Moracu negde da pronadjem recept i napravim ga...
By mangas
krempite su zakon samo kad su sa kreminom, ali chek ni svi poslastichari ih ne prave tako (ubacuju neki puding, shta li vec). inache, ja volim sve torte (narochito vocne), sem onih sa orasima.

vanilice i sl. "suve" kolachice ne volem. "SAMO NEK IMA FILA!" je moja parola shto se tiche kolacha.

:palacinke:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma obozavam sve kolace, ma sve slatkise...ama bas sve sto je slatko, a jos po mogucnosti da je sa cokoladom...uf.
Meni moji ne veruju da ja ne mogu da ucim ako nemam gomilu neceg slatkog pored sebe. Moja ortakinja je jedina od drustva znala praviti krempitu, koja, uzgred receno, nije bila nesto...dok ja nisam uzela stvar u svoje ruke, pa pokusala da napravim, prvih nekoliko puta sam sve bacila, ali zato sad...ma divim se sama sebi kako ih dobro pravim, eto, svi koji zele, pozvani su kod mene na krempitu....sad se otvoreno hvalim :predsednik:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by Delete
Ma obozavam sve kolace, ma sve slatkise...ama bas sve sto je slatko, a jos po mogucnosti da je sa cokoladom...uf.
Meni moji ne veruju da ja ne mogu da ucim ako nemam gomilu neceg slatkog pored sebe. Moja ortakinja je jedina od drustva znala praviti krempitu, koja, uzgred receno, nije bila nesto...dok ja nisam uzela stvar u svoje ruke, pa pokusala da napravim, prvih nekoliko puta sam sve bacila, ali zato sad...ma divim se sama sebi kako ih dobro pravim, eto, svi koji zele, pozvani su kod mene na krempitu....sad se otvoreno hvalim :predsednik:
oces da mi budes zena?
By жњ
Krempite, sampite, ledene kocke, bajadere, minjoni... :bale:

e, a zasto samo "kolaci"? i torte tu spadaju brej!

SAMO DA JE KREMASTO/PENASTO mmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By HARP
ŠAMPITA mmmm prelivena ?okoladom mmmmmmmmmm.........

Sad je vreme kola?a :)

Nova Godina znate šta to zna?i,
Za novu Godinu peku se kola?i...
:njami: :jelka:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by GrMi_ZEka
Krempite, sampite, ledene kocke, bajadere, minjoni... :bale:

e, a zasto samo "kolaci"? i torte tu spadaju brej!

SAMO DA JE KREMASTO/PENASTO mmmmmmmmm
Ni ja ovo bolje ne bih rekao! SAMO DA JE KREMASTO/PENASTO mmmmmmmmm :mljac:
Bytw svako moje pravljenje kolaca se zavrsi pravljenjem necega sto je u pocetku trebalo da bude nesto lako za napraviti... Uvek zaboravim da proverim imam li sve sto mi treba, pa nedostatke zamenim necime, pa mi padne napamet jos nesto sto bi islo dobro u tu kombinaciju... Svaki put nove avanture... :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by pcelica
Sve bez teškog testa, oraha i suvog grožða.
Dakle, može krempita. Švarcvald torta.
:mazi:

Da samo kliiiiiiiiiiiziiiiiiiiii niz grlo...
Orahe progutam nekad, ako su seckani. Lesnike i bademe bez problema.

Slazem se da su krempite naj ako se prave od krema, ne pudinga.
Podsecam i na krempitinu sestru: princes krofne!!! NjaM!

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A kako se bese zove ono testo punjeno slagom, sto lici na rol virslu??? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mangas
vanilice i sl. "suve" kolachice ne volem. "SAMO NEK IMA FILA!" je moja parola shto se tiche kolacha.
Tako sam i ja nekad, ali se stvar promenila.

Obzirom da sam cajoholik, uz njega mi bas idu tvrdi i suvi kolaci.

:f5:

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mr.Ja
A kako se bese zove ono testo punjeno slagom, sto lici na rol virslu??? :puzzle:
Šaum-role :yes:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm ima jos jedno ime... :njami:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene se isto zovu sam-rolne, ali ih nisam video dugo.

Korisnikov avatar
By zboO
uhh......ako nesto ne volim, to su onda krempita i shampita.... :shrug: ali zato tulumbe obozavam, pravi mali slatki shiptarski kol(j)ach...lol... :mljac: :mljac: Ne volim nista sto ima orahe, suvo grozdje ( uzasssss) i mnoogo slaga, nista sto ima kore i nista sto mora da se turi u rernu.....ali volim sve sa vocem, sve sve sve....sa cokoladom, bademima, keksom, leshnicima, kafom....samo jednostavne kolace jedem.......najjachi su kolachi koji u sebi sadrzze jagode, maline, kupine, ribizle....woooow, e to je kolachicj........obozavam rafaelooo kuglice i bajadere.... :yes: :yes:

prema tome, ko me zeli....neka otrchi u kuhinju i spremi koju rafaelo kuglicu!!! ;)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja ne volim samo sljive i smokve u kolacima...
Korisnikov avatar
By Mars
Volim tulumbice, one male, za jedan zalogaj!

Baklave ne volim. Rafaelo volim.
Smokve volim samo u grckom i turskom slatku, velike, smaragdno zelene, staklaste. Mada i tu vise volim miris nego ukus.

Marsovo dupe - ujed zadovoljstva
http://www.snopes.com/
By жњ
neko je spomenuo SHAUM ROLNE????

jao bilo ih je da se kupe u nekoj poslasticarnici na pocetku terazija! secam se da sam u knez uvek ulazila musava :lol:

jbg, nema vise :usamljen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!