Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by fazza*ebo kolac.......koji nema slaga
Ja ne mogu da smislim krempite, niti bilo shta shto ima shlaga.
Originally posted by ciceronBajadere volim Minjone bas i ne, preslatki su mi, ali mogu da ih jedem, pa slatko je...
A minjoni i bajadere?
Originally posted by Deleteoces da mi budes zena?
Ma obozavam sve kolace, ma sve slatkise...ama bas sve sto je slatko, a jos po mogucnosti da je sa cokoladom...uf.
Meni moji ne veruju da ja ne mogu da ucim ako nemam gomilu neceg slatkog pored sebe. Moja ortakinja je jedina od drustva znala praviti krempitu, koja, uzgred receno, nije bila nesto...dok ja nisam uzela stvar u svoje ruke, pa pokusala da napravim, prvih nekoliko puta sam sve bacila, ali zato sad...ma divim se sama sebi kako ih dobro pravim, eto, svi koji zele, pozvani su kod mene na krempitu....sad se otvoreno hvalim
Originally posted by GrMi_ZEkaNi ja ovo bolje ne bih rekao! SAMO DA JE KREMASTO/PENASTO mmmmmmmmm
Krempite, sampite, ledene kocke, bajadere, minjoni...
e, a zasto samo "kolaci"? i torte tu spadaju brej!
SAMO DA JE KREMASTO/PENASTO mmmmmmmmm
Originally posted by pcelica
Sve bez teškog testa, oraha i suvog grožða.
Dakle, može krempita. Švarcvald torta.
Originally posted by mangasTako sam i ja nekad, ali se stvar promenila.
vanilice i sl. "suve" kolachice ne volem. "SAMO NEK IMA FILA!" je moja parola shto se tiche kolacha.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!