Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Stru?ni savet Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, koji se u subotu sastao u "Ku?i košarke", predložio je Svetislava Peši?a za novog selektora muške košarkaške reprezentacije naše zemlje.

A evo i zvanicnog saopstenjasa sednice strucnog saveta KSSCG:

Na sastanku Stru?nog saveta, koji je u Ku?i košarke održan u subotu 24. decembra prisustvovali su svi ?lanovi najvišeg stru?nog tela izuzev Željka Obradovi?a i Dražena Dalipagi?a. Zasedanjem je predsedavao Dragan Ki?anovi? uz prisustvo Gorana Kneževi?a predsednika KSSCG, Predraga Boji?a direktora KSSCG i Žarka Varaji?a direktora mlaðih reprezentativnih selekcija. Razgovarano je o svim najvažnijim pitanjima, a posle uvodne rasprave glavna tema bila je izbor selektora.

U iscrpnoj diskusiji su u?estvovali svi prisutni i jednoglasno se došlo do zaklju?ka da se Svetislav Peši? predloži za selektora seniorske reprezentacije. Zajedni?ki stav svih ?lanova Stru?nog saveta, posle neuspeha na Evropskom prvenstvu, je da je Peši? najbolje rešenje. Trener Rome prihvatio je predlog da preuzme kormilo nacionalnog tima, ali i ukazao na ve? preuzete obaveze u klubu iz Rima, pa je iz tog razloga zatražio rok do 1. februara da se kona?no izjasni.

Takoðe, zaklju?eno je da je trenutna situacija takva da ne samo Stru?ni savet ve? i svi ?lanovi košarkaške organizacije moraju da se u najskorije vreme maksimalno zauzmu oko rešavanja problema u državnom timu, jer je Svetsko prvenstvo u Japanu od izuzetnog zna?aja. Iako su se naši najeminetniji stru?njaci složili da se srpsko-crnogorska košarka nalazi u relativno teškoj situaciji iskazali su optimizam i o?ekivanja da ?e se naša košarka vratiti na stare staze slave.

Izmeðu ostalog razgovaralo se i o kandidatima za mesta trenera mlaðih reprezentativnih selekcija. Donet je zaklju?ak da zbog budu?e bliske saradnje sa selektorom A tima kona?na rešenja budu donešena tek po izboru saveznog kapitena.

Izvor:SC

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izgleda da je on nasoj reprezentaciji talican. Dok je bio selektor, dolazile su medalje. Kad je otisao, ne osvojismo vise nista. :(
Ako nista drugo, bar ce Stojakovic da se vrati u reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by ZvezdasBG
Izgleda da je on nasoj reprezentaciji talican. Dok je bio selektor, dolazile su medalje. Kad je otisao, ne osvojismo vise nista. :(
to sam i ja rekla, pre nekog vremena, na nekoj (ne znam kojoj) temi!

ne znam koliko bog mouže da nam pomogne (da je hteo, smilovao bi se bar da do Beograda dodjemo ove godine ne EP :D ) ali Peši? sigurno mouže!

:up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ipak mislim, da je njegova "formula" dobrih rezultata, sto ume da lupi shakom o sto i one napaljene klince dovede u red. Bez stabilnih medjuljudskih odnosa, nema nama povratka u vrh svetske kosarke.
Korisnikov avatar
By IriS
u potpunosti se slažem. On je za razliku od Željka autoritet, a nama je to u ovom trenutku najpotrebnije... selektor sa autoritetom!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto rekoh u naslovu: POMOZI BOZE! :fige: ,da se u Japanu ne obrukamo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja verujem u Pesica. Bar se nikad nije obrukao sporednim 'desavanjima'. Sa Nemackom je osvojio jedini EP na kom nismo ucestvovali (i pobedili u '90-im-1993.), za nase vec znamo. Obradovic je vie pokusavao da bude ortak pa, kad nije islo, bilo je kasno za stvaranje autoriteta....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
@Kupper, bas tako. Obradovic je na tom "ortacenju" imao autoriteta kod starijih kosarkasa, ali kada su reprezentaciju poceli da "pune" mladji, to mu se obilo o glavu. Sama cinjenica da je Milicic smeo da Bodirogi dobaci kako nema pojma sa igrom, sve dovoljno govori.
Korisnikov avatar
By IriS
Ve? ste verovatno svi ?uli da je Peši? odbio ponudu da bude selektor. Šteta!

Slede?i na tapetu je Šakota. Vide?emo šta ?e on da kaže
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!