Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by GrMi_ZEkaO, ne to sa meshenjem ruke se desilo u Ani 4 Pistolja, btw, ja ne znam doticnu osobu, mada me ubedjuju da sam duvala s njom u skoli (?!?!), ali je bila sa jednom caletovoma ortakinjom iz Pariza koju dobro znam, i bile su prilicno cirke, pa je moja nesrecna mortadela nastradala tokom okracheg razgovora. Jao kuku.Originally posted by m..
Eh, ja sam se jos gore zajebala pa banula subotom, kukulele. Mislim da je to veca traume od one kad mi je K. Radivojevic mesila ruku.
ps- sve neke javne licnosti dole QQ... (a mesto, nikad gori tresh!) toliko o bg dzet setu...
Originally posted by m..
Majmun:
Budva (babatetka tamo ima stan, a i tad Budva nije bila toliki trash da bas odbijes babatetku), imala nekih 5-6 godina i krenula po sladoled, i bio onaj lik sto ide okolo s kapucinerom (ili cime) i fotka, naravno deca se skupila oko majmuna, s decom i ja, valjda me ona slapa zuljala, pa sam je izula na tren, a majmun nije casio ni casa pa je zgrabio i strpao u usta i krenuo da kida. Pokidao je onaj kaishic i ostavio otiske zuba u onoj gumi. Morala sam onako bosa i uplakana da prvo hodam po shumi borovih iglica, pa po vrelom asfaltu, pa da objasnjavam usplahirenim roditeljima kakva me je nesreca snasla.
Retard:
Dosla na Adu, ortak ima ladju, zvao na rostilj. Nekako lociram prokleti brod (doduse nije bilo tesko, tamo retko sta ima citavih 16 metara u duzinu), nadjem se na onom drvenom molu, i pritrci mi neki tip, ne bas mnogo mladji od mene (tad sam imala 16 god) i raspali me krosheom tako da sam videla belo i pocne da bezi. Nisam mu ni poshteno opsovala majku kad je ista (tj majka njegova) krenula da se dere na mene, kao sram me bilo, decko je jadan zaostao, kako smem da se derem na njega, e brate, mislim, a nije videla kako me je odalamio da sam srecna sto mi plombe nisu poispadale. Hevi.
Pudla:
Cica i ja na nekoj gajbi, svi spavaju. Na gajbi postoji pudla Djura, za koju nam je receno da voli da se privaljuje u krevete, i da voli da zarezi ako pokusas da je izbacis ili je diras dok drinja. I mislim, nije trebalo puno vremena da cica i ja krenemo u akciju, nisam ni primetila kad se prokleta pudla privalila (to je bio onaj kauc na razvlacenje dovoljno prostran za dva tuljana i pudlu) a meni lepo, cica negde dole pod jorganom, radi mi neke divne stvari, ja vec nazirem orgazam u najavi, kad odjednom eto ga Djura s mojom rukom u celjustima, zagrizao i glodje, dobro je da me je ujeo kroz jorgan, samo sto me infrkt nije strefio, naravno orgazam je izostao, kapiram da sam nehajno ritnula Djuru negde along the way, nisam sigurna, cica nista nije videla, ona je tek bila u zbunu..Zlo. Mislim stvarno. Vise nikad threesome sa pudlom.
A?
edit: napisah cebe umesto jorgan, a jorgan je bio.
Originally posted by ^mary^Joj to je heavy, moram da ga pejstam, bolestina:
Vise sam se smejala nego kad sam procitala tekst o liku koji voli da se zadovoljava uz pomoc lignje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!