Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
preuzmi onih 1% sto je angelina zauzela sebi jer ona je sad u onih 8% str8 devojaka :blenta:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ooooooooo da!
Mene je u petak startovalo 6 riba... Pa zar i tamo? :rida:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Mr.Ja
Ooooooooo da!
Mene je u petak startovalo 6 riba... Pa zar i tamo? :rida:
:smeh: :smeh: :smeh:
By Bombina
ipak ja neidem tamo cesce ,,kad tinki ponekad mene pozove kad tad
By жњ
Bila sam sinoc u rupi (jadna ja)

Bila sam vec par puta, ali se uvek iznova iznenadim (na lose)! Samo da u pocetku kazem da sam srela par forumasa starosedelaca sto je popravilo utisak, ali opet...

Dole ima milion stepeni! DJ je grozan! To se cak ne moze ni zvati DJ-em jer ne prelazi minimum uslova tog esnafa. Ne samo zbog vrste muzike, nego koncepcije redosleda pesama, a o prelazima i da ne pricamo. To nije DJ, nego "PUSTAC PESAMA"! O shemsi i "miki miki moj..." da ne pricam!
UDRI ME DO ZORE KAMENOM ZA KUPUS!

Sada desert!
Ljudi!

:teletabisi:

koji show... srela sam par normalnih, ali se takvi tu dugo i ne zadrzavaju! Devojke, kah kah... Do naseg stola su djipale neke spodobe u stilu spotova "cigani gimnastiko" (fala wroom :lol: ), i autfitu u stilu ranih devedesetih. Povampirile se dizelasice i sve pravo sa groblja zbrisale u X! Kao da kolo igraju. Noga levo, noga desno! By the way, str8 su, jer su suvise grozne da bi bile lezbe! Sigurno im je Srboljub osho u vojsku pa su izasle sa "Vilom" na pederbal da ih ne bi ukr`o neki strejter. Jeste, velika vecina ih je strejt, a veci deo manjine su neke odvratne plastificirane spodobe!

Videh i lepog sveta :D koji se na svu zalost (ili srecu) nije dugo zadrzavao :usamljen:

tuzno je da je to jedan jedini klub koji normalno prima publiku svakog vikenda, a da po trezoru u kome su neuporedivo bolje zurke duva promaja.
Korisnikov avatar
By m..
Eh, ja sam se jos gore zajebala pa banula subotom, kukulele. Mislim da je to veca traume od one kad mi je K. Radivojevic mesila ruku.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
svi idu u taj X, a posle kukate ... što idete onda? :P :hvala:
By жњ
Originally posted by m..
Eh, ja sam se jos gore zajebala pa banula subotom, kukulele. Mislim da je to veca traume od one kad mi je K. Radivojevic mesila ruku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps- sve neke javne licnosti dole QQ... (a mesto, nikad gori tresh!) toliko o bg dzet setu...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by m..
Eh, ja sam se jos gore zajebala pa banula subotom, kukulele.
Mene jednom naterali da odem u sredu.. E to je tek dno dna, ali ne mogu da pisem o tome a da ne vredjam, tako da cem da cutim...
Korisnikov avatar
By Val
Naterali te, a? :roll: Teshko zhabu u vodu naterati... :kakodane:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mene opet startovala riba u peta, ova je doduse predlozila da se kresnem sa njom i njenim deckom... Ako nista makar napredujemo, sad je i tip u celoj toj prici... :transprst:
Korisnikov avatar
By HARP
Šta je to što toliko str8 devojke privla?i kod gay muškaraca?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by GrMi_ZEka
Originally posted by m..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps- sve neke javne licnosti dole QQ... (a mesto, nikad gori tresh!) toliko o bg dzet setu...
O, ne to sa meshenjem ruke se desilo u Ani 4 Pistolja, btw, ja ne znam doticnu osobu, mada me ubedjuju da sam duvala s njom u skoli (?!?!), ali je bila sa jednom caletovoma ortakinjom iz Pariza koju dobro znam, i bile su prilicno cirke, pa je moja nesrecna mortadela nastradala tokom okracheg razgovora. Jao kuku.

Jel sam vam pricala kako mi je majmun na plazi pojeo papucu? A kako me je jednom odalamio neki mentalno retardirani klinac? Hoce takve stvari d mi se desavaju, stalno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Smith5000
svi idu u taj X, a posle kukate ... što idete onda? :P :hvala:
Isla sam da objasnim odredjenoj Hrvatici zasto ja neizostavno zelim da idem u Global kad odem u lepu njinu. A i da joj pokazem sta je dno dna.:comingout:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Goxy
Šta je to što toliko str8 devojke privla?i kod gay muškaraca?
Mogu da razgovaraju o svemu, bez straha da isti pritom zamislja kako joj svrshava medju sise, otprilike.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nije mislio drugarski, nego sexualno :P
Korisnikov avatar
By hush
Jao u petak videh neke 80-te tj. grupu devojaka koje su pobegle iz spota Glorie Estefan- Dr. Beat, tako nekako, miswim....xixi!!!
Bila sam jedno 3 sata i odleprshala..dosla, videla, otisla...nista sto vodka ne moze da izleci... keke!
Korisnikov avatar
By m..
Mene je juce u kaficu neki lik castio votkom (putem konobara), a onda je dosao da bari, ispostavilo se d ima neki imalin (kolomast, farbu?) po ushima. Morala sam ovo da podelim s nekim, bilo je jezovito.
By жњ

a aj nam sad ispricaj kako ti je majmun pojeo papucu i kako te je odalamio mentalno retardirani klinac, pliiiiiiiiiiiiiiiiz :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Majmun:
Budva (babatetka tamo ima stan, a i tad Budva nije bila toliki trash da bas odbijes babatetku), imala nekih 5-6 godina i krenula po sladoled, i bio onaj lik sto ide okolo s kapucinerom (ili cime) i fotka, naravno deca se skupila oko majmuna, s decom i ja, valjda me ona slapa zuljala, pa sam je izula na tren, a majmun nije casio ni casa pa je zgrabio i strpao u usta i krenuo da kida. Pokidao je onaj kaishic i ostavio otiske zuba u onoj gumi. Morala sam onako bosa i uplakana da prvo hodam po shumi borovih iglica, pa po vrelom asfaltu, pa da objasnjavam usplahirenim roditeljima kakva me je nesreca snasla.

Retard:
Dosla na Adu, ortak ima ladju, zvao na rostilj. Nekako lociram prokleti brod (doduse nije bilo tesko, tamo retko sta ima citavih 16 metara u duzinu), nadjem se na onom drvenom molu, i pritrci mi neki tip, ne bas mnogo mladji od mene (tad sam imala 16 god) i raspali me krosheom tako da sam videla belo i pocne da bezi. Nisam mu ni poshteno opsovala majku kad je ista (tj majka njegova) krenula da se dere na mene, kao sram me bilo, decko je jadan zaostao, kako smem da se derem na njega, e brate, mislim, a nije videla kako me je odalamio da sam srecna sto mi plombe nisu poispadale. Hevi.

Pudla:
Cica i ja na nekoj gajbi, svi spavaju. Na gajbi postoji pudla Djura, za koju nam je receno da voli da se privaljuje u krevete, i da voli da zarezi ako pokusas da je izbacis ili je diras dok drinja. I mislim, nije trebalo puno vremena da cica i ja krenemo u akciju, nisam ni primetila kad se prokleta pudla privalila (to je bio onaj kauc na razvlacenje dovoljno prostran za dva tuljana i pudlu) a meni lepo, cica negde dole pod jorganom, radi mi neke divne stvari, ja vec nazirem orgazam u najavi, kad odjednom eto ga Djura s mojom rukom u celjustima, zagrizao i glodje, dobro je da me je ujeo kroz jorgan, samo sto me infrkt nije strefio, naravno orgazam je izostao, kapiram da sam nehajno ritnula Djuru negde along the way, nisam sigurna, cica nista nije videla, ona je tek bila u zbunu..Zlo. Mislim stvarno. Vise nikad threesome sa pudlom.

A?

edit: napisah cebe umesto jorgan, a jorgan je bio.
Korisnikov avatar
By Kittrie
joujjjjjjjjjjjjjj, mici....

ti si zivi vic koji hoda (po borovim iglicama, dere, place, fuka se etcf.)

Korisnikov avatar
By m..
Ma nisam ja vic nego zivot pise drame.
By жњ
threesome sa pudlom

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jebote riknucu :D :up:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by m..
Majmun:
Budva (babatetka tamo ima stan, a i tad Budva nije bila toliki trash da bas odbijes babatetku), imala nekih 5-6 godina i krenula po sladoled, i bio onaj lik sto ide okolo s kapucinerom (ili cime) i fotka, naravno deca se skupila oko majmuna, s decom i ja, valjda me ona slapa zuljala, pa sam je izula na tren, a majmun nije casio ni casa pa je zgrabio i strpao u usta i krenuo da kida. Pokidao je onaj kaishic i ostavio otiske zuba u onoj gumi. Morala sam onako bosa i uplakana da prvo hodam po shumi borovih iglica, pa po vrelom asfaltu, pa da objasnjavam usplahirenim roditeljima kakva me je nesreca snasla.

Retard:
Dosla na Adu, ortak ima ladju, zvao na rostilj. Nekako lociram prokleti brod (doduse nije bilo tesko, tamo retko sta ima citavih 16 metara u duzinu), nadjem se na onom drvenom molu, i pritrci mi neki tip, ne bas mnogo mladji od mene (tad sam imala 16 god) i raspali me krosheom tako da sam videla belo i pocne da bezi. Nisam mu ni poshteno opsovala majku kad je ista (tj majka njegova) krenula da se dere na mene, kao sram me bilo, decko je jadan zaostao, kako smem da se derem na njega, e brate, mislim, a nije videla kako me je odalamio da sam srecna sto mi plombe nisu poispadale. Hevi.

Pudla:
Cica i ja na nekoj gajbi, svi spavaju. Na gajbi postoji pudla Djura, za koju nam je receno da voli da se privaljuje u krevete, i da voli da zarezi ako pokusas da je izbacis ili je diras dok drinja. I mislim, nije trebalo puno vremena da cica i ja krenemo u akciju, nisam ni primetila kad se prokleta pudla privalila (to je bio onaj kauc na razvlacenje dovoljno prostran za dva tuljana i pudlu) a meni lepo, cica negde dole pod jorganom, radi mi neke divne stvari, ja vec nazirem orgazam u najavi, kad odjednom eto ga Djura s mojom rukom u celjustima, zagrizao i glodje, dobro je da me je ujeo kroz jorgan, samo sto me infrkt nije strefio, naravno orgazam je izostao, kapiram da sam nehajno ritnula Djuru negde along the way, nisam sigurna, cica nista nije videla, ona je tek bila u zbunu..Zlo. Mislim stvarno. Vise nikad threesome sa pudlom.

A?

edit: napisah cebe umesto jorgan, a jorgan je bio.
:lol: :lol: :lol:
Vise sam se smejala nego kad sam procitala tekst o liku koji voli da se zadovoljava uz pomoc lignje.
By жњ
i sinoc sam banula u rupu, ali sam bila toliko pijana da nisam izvaljivala ko je musko a ko je zensko, a kamoli ko je gay a ko je strejt! secam se samo da sam trazila da puste CECU :puzzle:
By жњ
dole definitivno treba ici samo kad se razvalis :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By m..
Joj cuti, meni ono koleno jos uvek ne radi. Elem ovog puta nisam videla Divine, sad nemam opravdnje za pogazenu rec.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ^mary^

Vise sam se smejala nego kad sam procitala tekst o liku koji voli da se zadovoljava uz pomoc lignje.
Joj to je heavy, moram da ga pejstam, bolestina:

Daklem Lignjoslav:

Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec
godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili
bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u
mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput
proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje
rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda
san posta ovisan o tome.

Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta
bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi
jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih
opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te
vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo
kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno
da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo
me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena
menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi
se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer
se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po
lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje
san kupija u DM-u.

Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako
me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis
(ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje
(koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise
privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak
puta i oboje gustamo u tome).

E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da
predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno
drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san
da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u
curu, ali mislin da bi joj to bija sok. Ipak je triba pripremit na vizitu
jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da
joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise
mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji.
Pomozite.
Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!