Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Desilo mi se nekoliko puta da kad mi kazu 'srecan rodjendan' mahinalno kazem 'takodje'. Ufff :blush:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
GALATEJA
Desilo mi se nekoliko puta da kad mi kazu 'srecan rodjendan' mahinalno kazem 'takodje'. Ufff
A da li ti se ikad desilo da po izlasku iz autobusa kazes vozacu 'hvala' :) ? Kako me je samo drug pogledao :smeh: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Skyen
a redovno me ubijaju imena, znaci imena ne da ne pamtim, nego sam potpuno promaseni slucaj, cak i ljudi koje znam po nekoliko godina ,lele, kad nekog sretnem panika me uhvati i onda odradim celu azbuku u glavi dok se ne asociram sa osobom. nit je slusam sta mi prica, samo klimam glavom i da da, ma nemoooooj :D
Joj bre bas sam skot, al sta da radim: izvini kako se ti ono bese zoves, jes da se znamo godinama, ali eto.... :zid:
Redovna pojava, s tim da se meni dogadja da se ne secam ni ljudi, kao poznata mi je faca, upravo me pitao za burazovo zdravlje, ocigledno zna pokoju o meni, ali ja uopste nisam u stanju da stavim sagovornika ni u koji kontext (precesto se desava da bih pomislila da sam bila pripita, ovo je vec za alchajmera)... Uzas blagi.
Najlaksa stvar kada ne znas kako se neko zove, je da ga upoznas sa osobom do sebe, nije ni cudo da pola grada zna moje koleginice s faxa.

Ima druga stvar, pridje mi precesto poneka muska osoba koja se seca nekog naseg razgovora iz tipa '97. i ubedjuje me kako ga znam, kao on se mene seca, sigurno se i ja njega secam, a meni u glavi about:blank, i onda se sve pitam kakve li sam gluposti izgovorila kad me ovaj jos pamti.
Korisnikov avatar
By waterlily
ahahahaha!!

colorado ovde

upravo sam stigao kod lily i sedim u njenoj sobi 5 minuta, misleci da je ona u kupatilu i kao sad ce ona brzo. Vidim nema je, i odem do kupatila da joj kazem da sam stigao i da pozuri. pokucam na vrata i tihi glas pita "ko je?" ja jos tisim odgovaram "ja sam. pozuri.", kad otvara njena mama vrata i kaze - zdravo. ne mozes unutra. hahaha

odlazim do sobe njenog brata, i zaticem je kako dzabalebari na nasem dragom nam forumu.

p.s. bas bez veze zvuci kad se isprica.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
posle svakog orgazma kazem.......Hvala

nekoliko ljudi vecinom devojke su se bunile da to ne govorim jer se osecaju ka kurve......i eto vise necem da budem kulturna i da se zahvaljujem.....
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
ohh da...sad se seti......pre neko vece zvoni telefon i ja se javim i po glasu skotnam da je jelena....a ja onako nisam bila pri sebi......i sada ovako ide nas razgovor

ona.....hi
ja.......gde si bwe sta ima
ona....are you okay
ja......ma super bwe, nikad bolje
ona...are you sure you are okay to talk now
ja(ljuta)....ma jesam bwe koji ti je *urac.......

i tu ja skontam da nije jelena....vec Nicole..koja neprica nas jezik....i tu mene zdrma neka panika (jer sam u takvom stanju)
i da napravim situaciju gorom ja kazem......sorry you got the wrong number i spustim slusalicu.......a ona naravno zna da sam bila ja pa me opet zove na telefon da me pita "what the hell is wrong with you"......
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Myself
Sestra i ja kupujemo u Mega marketu i
Ja moju sestru ne mogu da nagovorim da idemo zajedno u samoposlugu jer je uverena da ?u je izblamirati... Sa druge strane ona uvek ide sa mamom kako bi je spre?ila da kupi kojekakve gluposti i da joj pomogne da donese stvari ku?i; dok je mene blam da idem sa mamom da kupujem posle dve anegdote:
1) kako smo uzeli kolica, mama se zatr?ava prema štandu na kome stoje oni veliki praškovi za veš i pobedonosno hvata jednu kesetinu i stavlja je u kolica, sa osmehom kao da je uradila ne znam šta, popela se na Mon Blan ili tako nešto. Napominjem da NIJE bila nestašica praška i da nije bilo nikoga u blizini.
2) pred Novu godinu; mama je dobila neodoljivu želju da kupi gotovu tortu IAKO joj ja govorim nekoliko puta da nam torta ne treba; malo kasnije stojimo na stanici (živimo uzbrdo od samoposluge) i ona se okre?e prema meni i pita "a zašto sam ja kupovala tortu?". Ona je bila ubeðena da mi je roðendan i da moramo da imamo tortu u ku?i... naravno ja NE VOLIM kupovne torte (obi?ni uše?ereni šlag) ali pošto sam ja jedini u ku?i koji uopšte ho?e da jede tortu da se ne baci, ja sam morao da je pojedem u toku slede?ih nekoliko dana da ne slušam jadikovke tipa "ja jadna trošim pare na tortu a ti ne?eš da je jedeš"...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Neodoljiva
ohh da...sad se seti......pre neko vece zvoni telefon i ja se javim i po glasu skotnam da je jelena....a ja onako nisam bila pri sebi......i sada ovako ide nas razgovor

ona.....hi
ja.......gde si bwe sta ima
ona....are you okay
ja......ma super bwe, nikad bolje
ona...are you sure you are okay to talk now
ja(ljuta)....ma jesam bwe koji ti je *urac.......

i tu ja skontam da nije jelena....vec Nicole..koja neprica nas jezik....i tu mene zdrma neka panika (jer sam u takvom stanju)
i da napravim situaciju gorom ja kazem......sorry you got the wrong number i spustim slusalicu.......a ona naravno zna da sam bila ja pa me opet zove na telefon da me pita "what the hell is wrong with you"......
hahahahah :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

inace, ja sam jednom cekala novu godinu na trgu.. i tamo se rulja okupila, masa ljudi oko mene.. svi skacu, otkacili... i neko je spustio limenku coca cole na pod (ne znam zasto.. whatever).. i ja sam automatski pomislila da je prazna i iz sve snage koliko sam mogla udarila nogom u onu limenku.. kao, sad cu ja nju da spljostim.. kad se ona coca cola rasprsla na sve strane i sve ljude oko mene okupala..!!
ja sam se samo pokunjeno izvinjavala.. i nastavila da skacem u ritmu muzike za ples... :hyper: dobro je sto ljudi nisu imali paradajz.. :paradajz:

ok, tad sam bila dosta mladja pa sam skakala po limenkama.. od tad to vise ne radim :D :D :odrasti:
By Çâðê_DUP
Sada sta god da mi se desi
ne moze da me "spusti", jer se
iscerekam i nastavim dalje.
Ali najveci zivotni blam (joj
kako je samo bolelo!) je bio kada sam
sa tri godine upala u WC solju i zaglavila se.
I onda krenula da zapomazem "mamaaa,
mamiceeee" a ona posalje mog brata u patrolu.
I on svinjce jedno kad je video krenuo da
se valja od cerekanja umesto da me izvuce.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam tolika blamusa da se vise i ne uzbudjujem... Ali posto vidim Seamana na forumu evo jedan nas blam (od mnogih :lol: )

Seaman je kod mene u gostima a moji roditelji inace njega vide kao savrsenog zeta, bas ih je osvojio. Ja bih im rekla istinu ali Seaman ne dozvoljava... Jednom prilikom ja odem kod roditelja i vracam se u moj stan sa ocem... otac ulazi prvi a Seaman maznim glasom (kako mi pricamo) kaze `ko je to?` Moj otac nastavlja ka toj sobi a Seaman za kompjuterom samo u gacama... Da bude jos gore samo promrmlja `dobar dan` i pobegne u drugu sobu.

Od tada tek nema sanse da uverim roditelje da tu `nema nesto`... :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hahahahaa e to je bas bilo smijesno. Bas si me podsjetila na taj blam. :D Katastrofa. :) Ili kad sam razbio glavom sijalicu, vjerovatno su mislili tvoji da nisam mogao da se strpim pa sam te bacio na sto. hahahhaa
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: Imamo mi citav repertoar... neke smo vec pisali po drugim topicima... ti ako se setis jos nekog napisi...

:saint2: :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Evo mojih iz proslosti...

Kao tinejdzerka pravim probleme roditeljima pa me salju u selo sa babom da me malo smire... Jednog dana krecemo ranim jutrom u planinu kod babinog brata. Vec i prethodnih dana, a i svo vreme dok se penjemo, baba mi prica kako da se ponasam tamo posto smatra da sam sve zaboravila u svojim `ludim godinama`. Ja se trudim da upamtim sve i ucinim babi po volji jer me je zastitila od roditelja i u toj strepnji da sve izvedem kako treba prvo sto kazem babinom bratu je `dobro vece`(vreme je oko osam ujutru). Baba i njen brat se pogledaju, babin brat shvati odmah celu situaciju i slatko se oboje smeju dok sam ja sva smetena...

Mom drugu je rodjendan. Noc pre toga on, moja prijateljica i ja bili smo u diskoteci i ja sam mu u ponoc prva cestitala rodjendan. Na rodjendanu su i njegovi prijatelji, kojima on ne zeli da kaze da smo prethodno vece izasli. Meni kao poznatoj brljotini posebno je naglaseno da ne spominjem ni d od diskoteka... U jednom trenutku njegov cimer kaze da mu je on prvi cestitao rodjendan a ja pametnica uskacem vicuci da sam ja. On kaze kako je to moguce kad mu je on cestitao cim je otvorio oci a ja ponosno isticem da sam ja u ponoc i onda jos zastanem poluotvorenih usta i gledam druga i drugaricu koji su mi svo vreme davali signale ali bezuspesno... Naravno, shvatili su...

Onda iz moje zenstvene faze. Oblacim neku haljinicu i idem u drustvo gde je On, kisa pocinje odjednom da pada, ja sam mokra do gole koze. Kad dodjem kod druga on mi daje odecu svoje sestre dva broja vecu, ja bih radije da ostanem makar i mokra ali ne dopustaju mi. Kad svi ostali dodju umesto zavodnickog efekta svi se smeju mom izgledu. Sledeci put je suncan dan i opet isto okupljanje... Ja bas razmisljam kako se sad nista nece desiti kako mi ta haljina jako lepo stoji, bas cu ostaviti utisak na Njega kad prolaze kola i gaze jedinu baricu koja postoji (od pranja nekih drugih kola), blatnjava voda sikne svud po mojoj haljini i licu... Na kraju uspevam nekako da izadjem sa njim, izlazimo, odabiram minic i stiklice za tu noc. U jednom trenutku vidim da mi je pukla carapa. Cekam da on krene do toaleta pa da i ja krenem i skinem ih (da on to ne bi video). To se i desava, medjutim na putu tamo su stepenice i ja se saplicem i padam. Razmisljam dok letim neka se slomim sva samo da on to ne vidi, kad padam pravo njemu u narucje... Od tada nikakvu zenstvenu garderobu ne nosim, svi znaci su me upucivali da to nije za mene, a stikle ne mogu da vidim ni na drugim zenama...
Korisnikov avatar
By Kupper
Pre pola sata vidim na trafici dobrog prijatelja. Ledjima okrenut kupuje cigarete, sa kacketom, i ja, kao 'gde si ludo'? naskocim mu na ledja, skinem kacket.....

Ne treba da vam kazem da nikad video coveka, tek on mene nije. Pa 'izvini, mislio sam da...' covek zabezeknut - 'nema veze, desava se'....

A za 'hvala' - ubedjen sam da ce uskoro poceti neki ljudu tako da me zovu. Retko prodje dan da na 'hvala' umesto 'molim, i drugi put', kazem 'hvala i vama'. Prekjuce me pozove neka zena telefonom (na poslu), pita da li moze....to i to, kako ovo, kako ono...i uz 'dovidjenja' ja kazem 'hvala Vam'. I jednom je moralo da se dogodi - kaze mi gdja - 'ja vama treba da zahvalim, ne vi meni'....

I tako, svaki drugi dan, napravim neku glupost. Plus blokade koje imam bar tri puta dnevno kad ne znam ni sta sam pricao a kamoli gde sam stao....

Idem da crknem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kupper
Pre pola sata vidim na trafici dobrog prijatelja. Ledjima okrenut kupuje cigarete, sa kacketom, i ja, kao 'gde si ludo'? naskocim mu na ledja, skinem kacket.....

Ne treba da vam kazem da nikad video coveka, tek on mene nije. Pa 'izvini, mislio sam da...' covek zabezeknut - 'nema veze, desava se'....

...Idem da crknem.
Kako si mogao da budes siguran da je to tvoj dobar prijatelj, ako vec kazes da je covek bio okrenut ledjima, pa je jos imao i kacket na glavi ?
:sweet:
Hajde sa si ga viknuo po imenu, pa da si tako utvrdio da to nije tvoj covek, ali bas da naskaces ljudima na ledja po ulici - mnogo je.
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Dina
Ja sam tolika blamusa da se vise i ne uzbudjujem... Ali posto vidim Seamana na forumu evo jedan nas blam (od mnogih :lol: )

Seaman je kod mene u gostima a moji roditelji inace njega vide kao savrsenog zeta, bas ih je osvojio. Ja bih im rekla istinu ali Seaman ne dozvoljava... Jednom prilikom ja odem kod roditelja i vracam se u moj stan sa ocem... otac ulazi prvi a Seaman maznim glasom (kako mi pricamo) kaze `ko je to?` Moj otac nastavlja ka toj sobi a Seaman za kompjuterom samo u gacama... Da bude jos gore samo promrmlja `dobar dan` i pobegne u drugu sobu.

Od tada tek nema sanse da uverim roditelje da tu `nema nesto`... :lol:
:rotflmao: :roflmao: :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
Originally posted by fazza
Originally posted by m..
Kako nisam upucena u slavske obicaje, a neko je bio dovoljno pametan da mi prvoj ponudi zito, umesto da stavim kasiku u onu casu s vodom, ja sam opusteno uzela cashu i eksirala onu vodu (mislim meni je to izgledalo kao sasvim logican potez dok nisam cula horsko smejanje u pozadini). Da ne pricam kako sam htela da to sve obavim na neki teatralno naglashen nacin, pa je sve verovatno izgledalo kao karikatura.
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

'el mogu ja da te usvojim/prisvojim??? :) Zivot bi mi bio definitivno zanimljiviji! :)

Ne, stvarno, odushevim se svakim tvojim postom, fenomenalna si! :kiss: :)
:blush:
Pa kažem ja da je devojka ludo zabavna i interesantna...se?am se kako je ðuskala i bila interesantna na žurci u plastiku... :D
By Gost
Eh da, ovo se desilo pre nekol'ko dana.
Ja to i dalje ne shvatam kao blam, možda
malkice neprijatno u tom momentu...
Elem, dok sam sa drugaricom stajala ispred
nekog izloga, skapiram krajem oka da je neko stao
kraj mene, ali ne vidim ko. U tom momentu, drug. me
laktom nežno mlatne taman u jetru uz diskretan znak
o?ima da pogledam o kome se radi.
Kad tamo...
Tamara Paunovi? :love:
Aaaaaaaaaaaaah.

Pogledam u devojku.
Ona u tom momentu pogleda mene i nasmeši se.
(sada ide manje prijatni deo).
A ja uzdahnem onako grleno jedno "Aaah".
Na šta Tamarica krene da se smeje.

Eto.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Moj najveci blam je vezan za posao.......jebeo ti sve vagine ovog sveta (oh daj boze rekle bi lez) :) ALI kad treba da se stavi urinarni kateter to su muke BRE!
Tako sam lepo htela jednoj babi da ga uguram ni manje ni vishe nego u klitoris aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja neka lez :(
Ali ljudi moji, da znate kako se sve to poremeti kad malo ostare..teshko naci ureficium kmeeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Inner-Smile
Moj najveci blam je vezan za posao.......jebeo ti sve vagine ovog sveta (oh daj boze rekle bi lez) :) ALI kad treba da se stavi urinarni kateter to su muke BRE!
Tako sam lepo htela jednoj babi da ga uguram ni manje ni vishe nego u klitoris aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja neka lez :(
Ali ljudi moji, da znate kako se sve to poremeti kad malo ostare..teshko naci ureficium kmeeeeeeeeee
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: jooooj breee Inner :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Skyen
a redovno me ubijaju imena, znaci imena ne da ne pamtim, nego sam potpuno promaseni slucaj, cak i ljudi koje znam po nekoliko godina ,lele, kad nekog sretnem panika me uhvati i onda odradim celu azbuku u glavi dok se ne asociram sa osobom. nit je slusam sta mi prica, samo klimam glavom i da da, ma nemoooooj :D
Joj bre bas sam skot, al sta da radim: izvini kako se ti ono bese zoves, jes da se znamo godinama, ali eto.... :zid:
:ua: :yes:
By жњ
Originally posted by Inner-Smile

ou maj gaaad :shok:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by pcelica
Eh da, ovo se desilo pre nekol'ko dana.
Ja to i dalje ne shvatam kao blam, možda
malkice neprijatno u tom momentu...
Elem, dok sam sa drugaricom stajala ispred
nekog izloga, skapiram krajem oka da je neko stao
kraj mene, ali ne vidim ko. U tom momentu, drug. me
laktom nežno mlatne taman u jetru uz diskretan znak
o?ima da pogledam o kome se radi.
Kad tamo...
Tamara Paunovi? :love:
Aaaaaaaaaaaaah.

Pogledam u devojku.
Ona u tom momentu pogleda mene i nasmeši se.
(sada ide manje prijatni deo).
A ja uzdahnem onako grleno jedno "Aaah".
Na šta Tamarica krene da se smeje.

Eto.
Nije moj blam, ali je super:

Ulazi moj ortak u Sava Centar, pokušavaju?i da pronaðe neku ribu koja radi na 3K sa kojom je trebao da se naðe ... vrti se ko blesav i u jednom trenutku primeti ?oveka pored sebe... okrene se.. kad ono ?ola sa još nekim likom.. i on kaže: ''Ijao, pa ti si ?ola!'' .. a ?ola: ''Jel?'' ... izvinjavam se ako sam ve? napisao ovaj blam, moj ortak ga ve? godinama ponavlja, tako da svaki detalj znam... mlogo mi je smešno kad ga zamislim kako sa vilicom do poda šapu?e.. pa ti si ?ola.. a ovaj ladno odgovara jel :D :lol:
By Gost
Ha ha ha, super!!!
Što mu nije odgovorio "Ne'b ja tu ništa dir'o!"
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by pcelica
Što mu nije odgovorio "Ne'b ja tu ništa dir'o!"
:pucaodsmeha:

jouj, zamisli da mu je stvarno rekao :lol:
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Pa eto desavaju se,ali trudim se da ne bude cesto,mada uzivam u njima:lol:.
Jednu noc dok sam se vracao sa nekog derneka,tako pijan,vracao sam se tramvajem,posto su sva mjesta bila zauzeta,odlucih da stanem pored neke bakice.Medjutim posto sam toliko bio pjan,a pri tome uzasno mi se spavalo,ja tako spontano sjednem u krilo bakici,na sta baka pocne vristati i mahati rukama,kleti me svim svacim sto joj je padalo na pamet u tom trenutku.Nedugo nakon toga usljedila mi je delozacija iz tramvaja,pola grada sam prepjesacio kako bih se na kraju svalio u krevet,zaboravivisi skinuti i tene sa sebe,ma grozno
:no:
Korisnikov avatar
By m..
Zlo, kad smo vec kod Cole, ortak radi na radiju 949, tako da se jednom zadesio u liftu Beogradjanke kada je u lift usao Bajaga sa komplet orkestrom, sve je bilo ok dok Bajaga nije poceo da prica onim svojim glasom o prodaji albuma. Ortak je bukvalno nabio glavu u cosak i prestao da dise da ne bi pukao od smeha, samo sto se nije ugusio. Ne zelim ni da mislim kako bih se ponela u toj situaciji.

Drugi ortak (koji car) je video Srdjana Dragojevica na ulici i namerno se prodrao: "Jao vidi onaj glumac!"

Ja sam svojevremeno pricala Evi Ras kako cu biti glumica kad porastem jer je to najlaksi posao na svetu (sa sve obrazlozenjem kako samo treba da dobro naucis tekst). Mada i nije neki blam s obzirom da sam imala 4-5 godina i nisam imala ni slightest ideju cime se doticna osoba bavi, mislila sam da je random bakina komsinica.
By Gost
Originally posted by Cirkon
Pa eto desavaju se,ali trudim se da ne bude cesto,mada uzivam u njima:lol:.
Jednu noc dok sam se vracao sa nekog derneka,tako pijan,vracao sam se tramvajem,posto su sva mjesta bila zauzeta,odlucih da stanem pored neke bakice.Medjutim posto sam toliko bio pjan,a pri tome uzasno mi se spavalo,ja tako spontano sjednem u krilo bakici,na sta baka pocne vristati i mahati rukama,kleti me svim svacim sto joj je padalo na pamet u tom trenutku.Nedugo nakon toga usljedila mi je delozacija iz tramvaja,pola grada sam prepjesacio kako bih se na kraju svalio u krevet,zaboravivisi skinuti i tene sa sebe,ma grozno
:no:
:smeh:
Jooooj jadna žena! A ti nemoj više piti, života ti... :maska:

Evo jednog od mojih:
fiiino proletnje ve?e, nigde nikog okolo, sve onako opuštenski. Ja se lagano vra?am ku?i odnekle, povetarac ?arlija i tako to. Iz suprotnog pravca nailazi neka prilika koja se uskoro ispostavi kao mladi? prili?no prijatnog izgleda, koji uz to neprestano gleda u mene. E sad, kako se ja obi?no u tim situacijama ili namrštim ili posramim, ovog puta se desi iznimka - sva ta divna priroda koja se budi i ostale violine podstaknu me da krenem i ja u njega da piljim.
I tako, gledam ja njega...
....gleda on mene...
...gledam ja njega...
....i uopšte ne primetim parkirani automobil sa svoje leve strane, te se zakucam u isti iz sve snage. :zid:

Lik je 'ladno uspeo da ne umre od smeha, al' videlo se da je zahtevalo dosta truda i samokontrole...
Korisnikov avatar
By colorado
hahahahaahahaha!!!!!! klasika!
Korisnikov avatar
By Kittrie
ova krepala je bas filmska drouca :skarletohara: :lol:

:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!