Evo vec pola sata mozgam, i najranije cega se secam je poljubac jedne male u obdanistu!
5 godina sam valjda imao, i ono znate vec kako je to po obdanistima bilo, od 12 sati je bio termin predvidjen za spavanjac, pa sve do negde 14 h, kada dolaze matorci po tebe sa posla. E, sad u obdanistu (cijeg se imena ne secam ) u mom kraju u Ljubljani, za spavanjac je bio predvidjen lezalnik (jeb ga narode srpski naziv te drvene skalamerije sa tankim dushekom preko ne znam
), i tako za svakog po jedan. Jedan do drugog. I posto je tog dana vaspitacica rasporedila da ja spavam na nekom lezalniku u sredini ( ne znam ni ja kako je tacno ishao raspored), samo znam da je sa moje desne strane bio drug iz zgrade (zvao se Jure
), a sa leve strane devojcica koja je tada slovila za najlepsu curicu u mojoj vaspitnoj grupi (zvala se Nina). I kako to obicno biva, ja i drug smo se koshkali, kao znate one decije fazone, da jedan drugog gurnemo da je dotakne i tako to
Elem u jednom momentu, kada je vaspitacica izasla iz sobe, mala se odjednom okrenula i poljubila me u obraz!? Iz cista mira!
Naravno krenulo je opste zajebavanje, ja sam naravno zesce pocrveneo, a ona se okrenula na drugu stranu, kao da se nista nije desilo!
Bilo mi je gadno sledecih nekoliko dana u obdanistu jer znate kako je kad te neko zeza na tu temu.
Ali nisam umivao levu stranu lica gde me poljubila sledeca dva dana!
Hahaha, boze cega se setih! Zeko, bash mi vracas secanja u ove sitne sate. To je ipak prva stvar koje se u ovom trenutku secam, a vezano je za moj zivot.