Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izvrsni odbor Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore u cetvrtak ce zasedati i, izmedju ostalog, doneti konacnu odluku o nacinu prodaje ulaznica za naredno Svetsko prvenstvo.

Za razliku od vecine ostalih zemalja, ulaznice ce u nasoj zemlji, shodno domacim propisima, morati da se prodaju u dinarima, iako je njihova nominalna cena u evrima. Pored toga, interesovanje je prevazislo i najsmelija ocekivanja nase "Kuce fudbala".

Dok je trajao brifing za novinare u prostorijama Fudbalskog saveza, bar dvadesetak navijaca pokucalo je na vrata sa istim pitanjem - "Kako doci do ulaznica?". Kada se na to doda i ogromno interesovanje nasih ljudi iz inostranstva, dolazi se do zakljucka da ce nekih 8.500 ulaznica koje su na raspolaganju Fudbalskom savezu Srbije i Crne Gore za prve tri utakmice najverovatnije planuti za samo par sati.

Svim nasim navijacima koji zive u zemljama Evropske unije, stoga se i dalje savetuje da ulaznice pokusaju da dobiju preko lutrije na zvanicnom sajtu Svetskog prvenstva, mada im ona ne garantuje da ce i dobiti narucene karte.

Sve detaljnije informacije o nacinima i uslovima prodaje bice poznate u cetvrtak. Naravno te informacije objavicu i ovde.:D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja bi rado išao, mada ... koliko para i kako do?i do karata ? :kosa:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja vala necem da idem, ne zato sto je nemoguce (doduse ipak zajebano do karata), nego zato sto ne zelim (mrzim zemlje clanice EU), najbolje je gledati na TV-u, jesti kokice, gadjati TV istima i lokati pivo...
Korisnikov avatar
By spliff
e ajde da se organizujemo, i odemo choporativno.... neko za?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Cek Spliff polako. Nije samo doci do ulaznica. Treba kinte sine samo tako. Nekoliko dana, pa smestaj, has, pivo au....Nemacka je to.
Treba dobro finansijski da se potkujemo, da se ne vracamo odatle peske. :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ja sam za, ja sebi mogu na?i smeštaj nekako :D

...a i sa parama se mogu sna?i, viza nije frka, prevoz ..stopiramo :up:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ma ako bi nas u hotelu na recepciji docekala Hajdi Klum, odmah bih isao. Ali posto su sanse 1:milion necem. :)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
samo 1: 1 000 000 , više, više ... :giggle:

kakav hotel, naðeš najjeftiniji hostel i uživaš :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A ti si Dejvid Bekam, pa da te docekuju plavokose picke na vratima a? :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
A ti si Dejvid Bekam, pa da te docekuju plavokose picke na vratima a? :P
Mnogo bolje plavokose picke su mene docekivale na vratima, al reko ajde, kad nam je vec dobro zakuvala... :D I ne pominji Bekama, za njega sam marka. :sunce: :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
udbalski savez Srbije i Crne Gore na sednici svog Izvršnog odbora, pozabavio se i pitanjem ulaznica za Svetsko prvenstvo 2006.

Našoj "ku?i fudbala" za prve tri utakmice u grupi dodeljeno je ta?no 11.359 ulaznica, odnosno 2.964 za utakmicu sa Holandijom, 3.725 za susret sa Argentinom i 4.670 za me? sa Obalom Slonova?e na "Alijanc areni" u Minhenu.

Konstatovano je da bi direktna prodaja ulaznica bila nemogu?a, pošto bi za veoma kratko vreme sve raspoložive karte bile rasprodate, pa bi mnogi ostali uskra?eni za pravo da prate "plave" u Nema?koj. Stoga je odlu?eno da se do 15. januara primaju zahtevi za ulaznice, nakon ?ega ?e biti odlu?eno o ta?noj raspodeli ulaznica.

Generalni sekretar FSSCG Zoran Damjanovi? takoðe je napomenuo da ?e deo ulaznica biti stavljen na raspolaganje našim navija?ima iz inostranstva.

Još jednom je naglašeno da svi naši navija?i iz inostranstva treba da pokušaju da do ulaznica doðu preko zvani?nog sajta FIFA.

Damjanovi? je takoðe potvrdio i dolazak Franca Bekenbauera u Beograd, u okviru njegove turneje po zemljama u?esnicama narednog Svetskog prvenstva. Popularni "Kajzer" u Beograd ?e do?i 25. januara, a celokupna organizacija njegovog boravka u nadležnosti je organizacionog komiteta Svetskog prvenstva u fudbalu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Inace ja sam se malo bavio nekom matematikom, koliko bi kostalo to "mondijalsko" zadovoljstvo za naseg navijaca, i evo do koje cifre sam dosao:

Elem za dvonedeljni boravak (koliko traje mondijal) u Nemackoj jednom navijacu bi bilo potrebno najmanje 2000 evra! U ovu "socijalnu" cenu uracunato je sledece:

-Najjeftinije ulaznice za meceve plavih koje iznose 35 evra.
-Povratna avionska karta, oko 250 evra
-Prenociste sa doruckom, naravno u privatnom smestaju 50 evra, po danu.
-I otprilike oko 1000 evra, koliko je potrebno za "dzeparac".

Treba napomenuti da ukoliko se putuje autobusom a ne avionom, usteda je gotovo nikakva posto se ustedi maksimalno 100 evra.

Medjutim, ukoliko "prosecan Srbin" put Nemacke krene sa 3000 evra, u tom slucaju moze da racuna i na hotelski smestaj na periferiji gradova u kojima nasa reprezentacija igra meceve, ali i da te tekme na stadionu gleda i sa boljih pozicija. Prema informacijama do kojih sam dosao na sajtu svetskog prvenstva komplet ulaznica za prvu klasu iznosi 300 evra, za drugu 180, a za trecu 135 evra.
E sad suma koja bi bila "opustajuca" za bezbrizan boravak na mondijalu, iznosila bi prema mojoj gruboj racunici gotovo fantasticnih 5000 evra! Ko je "sposoban" da izdvoji ovoliku sumu, apsolutno moze sebi da priusti sobe u najboljim hotelima, najluksuzniju trpezu, ulaznice prve klase i naravno odlicnu zabavu.

Naravno sve ove cifre, (ako je suditi po interesovanju) i nisu bog zna kakav problem :alikako: , ali ce svakako veliki problem predstavljati izuzetno mali broj ulaznica koji se nude nasim navijacima. O ovoj temi, detaljnije na mom gornjem postu.

Pa narode, ko voli nek izvoli. Naravno uz ogromnu kolicinu evrica i dosta srece oko kupovine ulaznica.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by ZvezdasBG
Elem za dvonedeljni boravak (koliko traje mondijal) u Nemackoj jednom navijacu bi bilo potrebno najmanje 2000 evra! U ovu "socijalnu" cenu uracunato je sledece:

-Najjeftinije ulaznice za meceve plavih koje iznose 35 evra.
-Povratna avionska karta, oko 250 evra
-Prenociste sa doruckom, naravno u privatnom smestaju 50 evra, po danu.
-I otprilike oko 1000 evra, koliko je potrebno za "dzeparac".
Pa bus košta oko 100-150 eura, preno?ište u najjeftinijim hostelima oko 20-30 eura + neki sitniš.

možeš super pro?i sa nekih 500/600 eura, ako znaš da putuješ na budžetu :eya:

:fige: o?e da ide
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja pricam o nekom normalnom boravku , a ne klosharenju po cumezima i parkovima.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
hahahahaha, pa mladi iz celog sveta borave po hostelima koji su na uzornom nivuo posebno u EU
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Smith5000
hahahahaha, pa mladi iz celog sveta borave po hostelima koji su na uzornom nivuo posebno u EU
Ovo su zvanicne cene, do kojih sam dosao. Sem toga, odlazak na mondijal nije neka studentska eksurzija, vec dozivljaj koji se pamti i naravno izuzetno puno kosta.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa naravno da je za pam?enje, ali opet ... ne idem tamo da ve?eram po restoranima, da letim avionom, budem u B&B-u ... da bi sve to pamtio.

Tu je BUS, hostel, studenska hrana i super provod , i naravno fudbal provod

:gitara: :mjuza:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Smith, jel sam ja to dobro skontao, da bi ti isao na Mondijal? :lol:
P.S. Ako ce neko da mi plati put, povlacim sve sto sam rekao, ici cem. :sponzorusha: :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
išao bi, i?i ?u ako budem našao sa kime :D
:machevi:

Mada još samo da vidimo kada krenu turisti?ke agencije organizirati putovanje :misli:
Korisnikov avatar
By ShoMi
Brate za 500 evra ne mozes na mundijal pa da se organizuje u Pancevu
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ShoMi
Brate za 500 evra ne mozes na mundijal pa da se organizuje u Pancevu
Pan?evo možda nije toliko veliko kao BGD ali ima prednosti koje BGD nikada ne?e imati.. zato, dalje ruke od PAN?EVA! Što se ti?e 500 eura, mislim da je Smiti mislio na cenu ulaznica i smeštaja a ne ceo budžet ...

OnTopic: Koliko sam ja skontao, oni su dobili 11 hiljada ulaznica koje treba da rasporede ... bar 2 hiljade ?e da odu kojekakvim glavešinama a ovaj ostatak ide u prodaju. ?uo sam negde da ?e se preko neta vršiti aukcijska prodaja .. freaky!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!